ספרים רבותי (וגבירותי) - ספרים - אתם קוראים?

ספרים רבותי (וגבירותי) - ספרים - אתם קוראים?

הגיע החורף אין כמו להתכרבל עם כוס תה וספר מתחת לפוך (או לפחות הפליס
)
קוראים ספרים?
הילדים שלכם קוראים?
קונים בחנות? במחיר מלא או במבצע? או ששואלים בספריה?
האם חוק הספרים השפיע על הרגלי הקניה שלכם?

עונה

אני קוראת, כשיש לי זמן אני קוראת המון. יכולה לגמור ספר ביום יומיים!
שואלת בספריה העירונית. גיליתי שכשיש סבלנות אפשר להשיג שם הכל, לפעמים זה כרוך בהזמנה (שעולה 5 ש"ח). יש שם אפילו ספרי עיון כמו נדל"ן בג'ינס ואבא עני אבא עשיר, ספרי בישול ועיון ועוד....
בנוסף, ספרים באנגלית גיליתי שניתן למצוא בקלות באינטרנט. כך הורדתי כל מיני כולל The casual vacancy של רולינס ועכשיו מצאתי לבן שלי את נרניה באנגלית (אנחנו קוראים את זה יחד על האייפד כבילוי ותרגול/שיפור האנגלית).
בעקרון נהגתי לקנות ספרי עיון או ספרים לילדים (כשהיו קטנים ורצו שנקריא את אותו הספר כמה פעמים) וגם מתנות. אבל בדרך כלל במבצעים. אבל בסך הכל הייתי קונה לא מעט ספרים. מאז חוק הספרים לא יצא לי לקנות אפילו ספר אחד.

maybesure

New member
אני לא קוראת המון

אבל האישלי מחסל ספרים, קורא כמויות. והזכרון שלא משהו אז קורה הרבה פעמים שקונה אותו ספר פעמיים בהפרש של כמה חודשים/שנים.
יש לנו ספריה עם כמה מאות ספרים בבית, וזה עוד אחרי ניפוי שאנחנו עושים פעם בכמה שנים.
את כל הספרים הוא קונה, משתדל במבצעים או ביד2. למשל בפרוייקט הזה:
[URL]http://rebooks.org.il/[/URL]
הוא לא נמצא בסביבה בשעות בהן הספריה פתוחה לכן זה לא רלוונטי מבחינתו, והחוק כמובן לא עוזר.. אלא אם יוציאו חוק שספריות פתוחות החל משעה 20:00

הצעת יעול - שיכין לך רשימה.....

אם את כן יכולה להגיע בשעות שהספרייה פתוחה.
אני עושה רשימה ובודקת מה קיים בספריה אצלינו ואם הוא פנוי לפני שאני מגיעה לשם.
כשאני רוצה, או צריכה ספר שאין פה אני מבקשת מאמא שלי לשאול בספריה בה היא מנויה....כמו CarPooling...

maybesure

New member
כמו שציינתי

הזכרון שלו לא משהו, הוא חייב לקראו בגב הספר כדי לוודא שלא קרא אותו בעבר.. ולפעמים גם זה לא עוזר.

אני מניחה שבפנסיה הוא ירשם לספריה

ריטה1

New member
גם אני קוראת המון

לא מגיעה בשעות של הסיפריה
וגם אוהבת שהספרים נשארים איתי
אך לאחרונה עם החוק החדש זה נהיה קצת יקר, אז מתחילה גם להשאיל מחברות.
אם אין לי ספר שממתין לי אני ממש בלחץ, כמו שיש לי עכשיו לדוגמא.

קורא כל הזמן...

וגם הילדים שלי (14,16) קוראים לא מעט לשמחתי.
&nbsp
בעבר קניתי - בעיקר במבצעים - או שאלתי מבני משפחה.
לפני כמה שבועות נרשמתי לספריה ואני מאוד מרוצה.
&nbsp
&nbsp
אני חושב שהמשפחה שלי קונה פחות בעקבות חוק הסופרים - אני גם חושב שזה היה צפוי. לדעתי זה חוק מטומם שבא מכוונות טובות אבל פספס לגמרי את מטרתו

למעלה