ספר המאמרים הא-מיני קווירי הראשון!

• פותח הנושא k500
  • פורסם בתאריך

k500

Active member
מנהל
ספר המאמרים הא-מיני קווירי הראשון!

מה שאתם/ן רואים בתמונות זה ספר שהזמנתי מחו"ל ועלה לא מעט, אבל בהחלט שווה. ולמה אני מתלהב ממנו? כי הספר מיועד לכל המתעניינים בנושא ורוצים להרחיב את הדעת בנושא הא-מיני למן ההגדרות הראשונות ומה שנכתב על א-מיניות בשנים האחרונות ועד לנושאים שנוגעים לכולנו. מטרת הספר היא להרחיב את הידע והשיח הא-מיני בהקשר הפמיניסטי קווירי באופן שיוכל לאתגר את המחשבה על מין ומיניות אצל אנשים באופן כללי.

זה אולי נשמע קצת רחוק ושולי אבל זה לא. הספר מורכב ממאמרים בנושאים הנוגעים לכולנו כאן, לחיי היום יום, לתפישת המיניות, הא-מיניות, כיצד חקר המיניות התעלם מא-מיניות ולמה, דברים שאנחנו מכירים, חשים ותוהים לגבי א-מיניות, הזהות, הסביבה, החברה שלנו ועוד תחומים נוספים ורבים.

בתמונה הראשונה זו הכריכה של הספר. בתמונה השנייה זו תחילת תוכן העניינים של הספר. הספר עצמו מורכב מלמעלה מ-370 עמודים ומכיל גם מראי מקום רבים, הערות ועוד.

hatzilonit

Member
מנהל
נכון שתקרא ואז תסכם עבורנו במילים פשוטות?

נגיד, כל פעם פרק אחד?
ואז במפגש נוכל לעשות מיני-דיון...

k500

Active member
מנהל

קראתי בינתיים מאמר אחד. נראה לי שהוא יספק חומר לכמה דיונים, אז אם רוצים, אוכל להעלות כמה דברים לדיון.
אגב, אני לא קורא את הספר כמו ספר קריאה להנאתי, זאת קריאה אחרת, לוקחת קצת זמן ומחשבה, אבל מעניינת. אל תצפו שכל שבוע אסיים לקרוא מאמר אחר, כי זה לא יקרה כל כך מהר..

queen helen

New member
יופי!

ועכשיו כל מי שיגיד שאנחנו לא קיימים, נשלח אותו לקרוא את הספר.
ואם הוא עדיין לא יבין - אז נזרוק עליו את הספר!!!

k500

Active member
מנהל
ידעתי!

אולי את תקראי אותו בשביל כולנו ונדון גם עליו?

p019

New member
OK, עשיתי חיפוש קטן והתוצעות מעכזבות

הפרק על fMRI לא מדבר על ניסויים שבוצעו אלה על מה אפשר לעשות ומה הבעיות השונות שיש להתמודד איתם.
חשוב - אבל הייתי רוצה לראות כבר מחקרים כאלו נעשים.

למעלה