מה שיחקתם השבוע?

PlayGirl3

New member
Tales from the Borderlands, Game of Thrones

סיימתי את שניהם. למרות שהביקורות באופן כללי אוהדות יותר את בורדרלנדס, אני אישית אהבתי את משחקי הכס יותר.
אין ספק שהאקשן בבורדרלנדס הוא הכי טוב מבין כל המשחקים של TT, אבל המשחק כל כך שבור על ה-PS3 (לא יודעת מה המצב על 4) שזה מוציא את כל הכיף. כל פעם שמתחיל QTE יש נפילות פריימים מחרידות עד לקיפאון מוחלט של המשחק לשניות ארוכות. לא ברור למה TT לא יכולים להוציא משחק שרץ חלק. זה המנוע שלהם וזה לא שהגרפיקה שלהם היא משהו ש-PS3 לא יכול לעמוד בו. פשוט חבל.
העלילה טובה והדמויות מוצלחות, אבל לא היה שם משהו מקורי במיוחד. אהבתי את הקרב האחרון. זה הקטע היחיד שבו הבחירות במהלך המשחק באו לידי ביטוי.

אולי זה בגלל שאני מכירה את המותג הרבה יותר טוב אבל משחקי הכס הרגיש לי הרבה יותר מתאים לנוסחה של TT. צריך לציין שמי שלא עוקב אחרי הסדרה- אין לו מה לחפש במשחק הזה. הכל מתרחש מאחורי הקלעים של העונות האחרונות. המשחק מתחיל באירועי החתונה האדומה, ובהמשך אנחנו עדים גם לחתונה הסגולה, הקרב במירין ועוד. בית פורסטר הזכירו לי מיד את משפחת סטארק ככה שהיה לי קל להתחבר לדמויות שבחרו עבורינו לשחק. הרגשתי שאני נלחמת בהמון חזיתות שונות בכל רחבי ווסטרוס. כל בחירה הרגישה ממש כמו בחירה בין חיים ומוות, משהו שלא הרגשתי במשחקי TT מאז המתים המהלכים הראשון. המעבר בין הדמויות השונות יצר קצב מעולה ושילוב בין אסטרטגיה קרבית לדיפלומטיה.
הפרק השישי והאחרון היה די שבור בניגוד לקודמים, כמו בורדרלנדס מה שדי הרס את הקרבות האחרונים. הסוף הרגיש קצת לא מספק, אבל בהחלט ברוח הסדרה.
מקווה שתהיה עונה שנייה.

לא יצא לי להגיע לטיילס כמו שתכננו בגלל פולאאוט 4.

מה20 דקות ששיחקתי ממנו בערך לפני שקניתי את FO4 (על הPS4 ) שמתי לב שהוא לא שחיק במיוחד, והוא באמת זוחל ומקרטע וגם גורם לפס4 להרעיש יותר מכל משחק לפניו.

מהטיפה שראיתי ממנו היה נראה שהוא משחק קליל הומריסטי כזה, לא משהו רציני
כמו הזאב, אבל אני עדיין מקווה שיהיה מעניין לדון עליו שאשחק בו ברצינות ממש בקרוב.

amithas190

New member
התחלתי את המכשף סוף סוף

הורדתי עדכון של 18 גיגה... בינתיים אחלה משחק..
&nbsp
איך פולאאוט?

בפולאאוט הכול נהדר חוץ מהקרבות עצמם

הקמפיין הראשי טוב, ומעניין אתה מרגיש שאתה עושה הפעם משהו מעניין ואישי כי אתה מחפש את הבן שלך ואתה צריך לעשות קווסטים שיובילו אותך למצוא קצה חוט לגביו. וזה גורם לזה להיות יותר מעניין מהמשחקים הקודמים שלהם.

כייף גם לשוטט בעולם ולראות מה קרה לו. למשל למצוא מרכז קניות נטוש, שמוטנטים

השתלטו עליו ולהתחיל במלחמה איתם. הם לא סתם מוטנטים הם יודעים לדבר וזה עושה את המלחמה איתם ליותר מענינת, במיוחד שמצאתי אותם באקראי לגמרי.

הבעיה היא בקרבות. אני באתי למשחק הזה בציפיה לשחק אותו כFPS עם אלמנטים של RPG, וזה לא ממש אפשרי לפי דעתי.

אי אפשר לנצח פה בעזרת סקיל את האויבים. ככה שאם היית טוב בfar cry 4/באטלפילד וכו' אל תצפה שגם פה תוכל להיות טוב. הכוונת עקומה ולא מדויקת.
אויבים יכולים לירות עליך חופשי, גם אם אתה ממש רחוק מהם, ולחסל לך את מד הבריאות בשניה.

הם לעומת זאת יהיו בלתי פגיעים לרוב אלא אם כן אתה ממש במרחק אפסי מהם.
אי אפשר לקחת cover והכול מרגיש כמו שוטר מ1997 מבחינה מכנית ואפילו יותר גרוע.

הקרבות גרועים ולא מספקים. תוסיף לזה איטיות מחרידה כי המשחק לא בדיוק יציב,
וקיבלת מתכון לכאב ראש.

הדרך היחידה לדעתי להנות מהמשחק היא לשחק אותו עם מערכת ה vats שמאטה
את הזמן ונותנת לך לבחור באיזה אויבים לפגוע כמו משחק תורות שכזה.

קשה לי להגיד שאני לא מאוכזב. סקיירים אמנם לא היה מדהים מבחינת מערכת קרב, אבל היה עוד אפשר להנות בו מהקרבות, במיוחד אם הסתמכת על קסמים.

זה מבאס כי אם מסתכלים נטו על הגיימפלי של "רגע לרגע" אז המכשף 3 יותר כייפי, כי פשוט יותר כייפי להילחם במכשף.

amithas190

New member
חבל דווקא בניתי על פולאאוט .

בינתיים במכשף ניסיתי להלחם באיזו מפלצת 5 פעמים ולא הבנתי למה אני לא מצליח ... מסתבר שהיא בקווסט שמומלץ לרמה 33 ואני ברמה 3 :) לא ידעתי שרמות כאלה פתוחות כבר בהתחלה.

צריך להתרגל למשחק הזה, במבט ראשון הוא מורכב מאוד, שעתיים בתוך המשחק והמלאי שלי מלא בשטויות שיקח לי חצי שעה לפענח מה אני עושה איתם ולמה בכלל אספתי אותם.
אני קצת חושש שמרוב הרצון להגדיל את המפה, סוגי הפריטים במלאי , והנשקים - המשחק הזה יאבד קצת מהקסם.

אבל מה שכן - משחק יפהפה וסיפור מעניין שמסופר טוב

כנראה ממש טיילת :) תקח קווסטים מלוח המודעות באזור ההתחלתי.

ותבדוק שהם מתאימים לרמה שלך או מקסימום טיפונת מעל הרמה שלך. הסייד קווסטים שם ממש מושקעים, הכי מושקעים שראיתי במשחק תפקידים מערבי עד היום.
אני מבין את החשש שלך. לפעמים כל כך הרבה תוכן, פשוט מוריד מהחשק, כי לא רואים את הסוף באופק.

השיקווים יכולים לעשות המון דברים מגניבים, לשפר לך נשקים ועוד והמשחק מלמד אותך די טוב איך ליצור שיקוים ולמה הם טובים, אז פשוט תתקדם ותראה שכל הפאזל מתחבר לך לאט לאט :)

לפעמים יותר מדי גיימפלי ותוכן ומשימות ועולם ענקי יכולים באמת לגרום למשחק לאבד מהקסם. בגלל זה תמיד אני משחק עם משחקי העולם הפתוח האלה עוד משחק לינארי יותר כדי שלא יימאס לי :)

V Has Come To

New member
הלוואי והיה לי מה לשחק...

כרגע עד המשחק הבא אני בעיקר צופה באחרים משחקים בTwitch...

apocalipto

New member
w

סיימתי את within a deep forest - משחק Freeware פלטפורמינג שהומלץ לי, קצת תסכל אותי.. משחק סביר אבל לא הכי אהבתי.

משחק את TechnoBabylon במחשב- משחק הרפתקאת הצבע ולחץ.. סייברפאנק כשאני ממש בהתחלה אבל יש כנראה כמה קווי עלילה שונים.. נחמד, אני אוהב. ותקוע .

מקווה להציל שמירות מכרטיס ה SD בטלפון שלי ולסיים את Ghost Trick יום אחד.

phoenix2000

New member
Titanfall

וואו... פשוט וואו...
לא נהניתי כל כך ממשחק יריות מאז Delta Force 2 (זה הFPS הראשון ששיחקתי בו אונליין).
קיבלתי אותו יחד עם האקס בוקס אבל משום מה בזבזתי את הזמן שלי על באטלפילד 4 המחורבן (אני מניח שהמשחק הזה היה יכול להיות טוב אם הוא היה רץ על רזולוציה גבוהה יותר ועם צבעים בהירים יותר אבל כמו שהוא עכשיו אני בקושי מצליח להבחין בין הסביבות לדמויות). אז החלטתי לנסות את Titanfall סוף סוף ובהתחלה לא ממש התרגשתי ממנו. הגראפיקה הרגישה בינונית (ותפריט הפתיחה מציג קטעי משחקיות בפריימים חד ספרתיים שגרמו לי לחשוב בהתחלה שמשהו לא בסדר באקסבוקס שלי) אבל איך שהתחלתי לשחק באונליין הבנתי כמה הכל פתאום חד, צבעוני וברור. פתאום אני מצליח לראות דמויות ולהרוג אויבים (לא רק את הבוטים אלא גם שחקנים אנושיים), השליטה בדמות מרגישה מאוד מדוייקת וקרבות הטיטאנים ממש מהנים.
אין ספק שאני הולך לבלות כמה ימים טובים מול המשחק הזה.
ממליץ לכל מי שיש לו אקסבוקס וטרם יצא לו לשחק.

מישהו 2

New member
Metal Gear Phantom pain

המשחק אכזב אותי מאוד. הוא התחיל ממש טוב ובצורה מאוד מעניינת... אבל מהר מאוד המשחק הפך רפטטיבי בטירוף, שלא כמו המשחקים הקודמים בסדרה- MGS4 היה מושלם.

המשחק לא היה נראה לי משהו, גם כשיחקתי בגראונד זירו לא ממש התלהבתי מהמשחקיות החדשה, אבל הביקורות המושלמות של ה- 10/10 גרמו לי לנסות בכל זאת.
אני כבר אחרי 9 משימות, שכל פעם אני מגיע לחלק שונה מאותו שטח פתוח באפגניסטן. הכול נראה אותו הדבר, המשימות נראות אותו הדבר... בהתחלה נהנתי ושיחקתי בהתגנבות, אבל עכשיו כבר נשבר לי ואני פשוט מחסל את כל הבסיס - שדרך אגב זה סופר קל לעשות.
בהתחלה לא ידעתי איך לעשות ריסטרט ברגע שנתפסתי (כי הרי רוצים לעשות את המשימה בצורת מושלמת וכשנתפסים רוצים ישר להתחיל מההתחלה).
לא מצאתי את האופציה לעשות ריסטרט ולכן - הדבר ההגיוני לעשות הוא לנסות למות, ומהר מאוד הבנתי שלהצליח למות במשחק הזה, זה אתגר מטורף בפני עצמו, כי סנייק הוא פשוט ספוג של כדורים חיים. מצאתי את עצמי עומד באמצע בסיס, מוקף באויבים מכל כיוון, והם פשוט 70% מהזמן מפספסים אותו כשהוא עומד מול העיניים שלהם, מה שכן מצליח לפגוע בו לא עושה כמעט נזק, ובין נזק לנזק סנייק כבר מתחיל להתרפא ולהחיות את עצמו! פשוט בדיחה!
לקח לי 5 דקות מלאות להצליח להרוג את עצמי במשחק... וגם אי אפשר לשנות את הרמת הקושי במשחק...

בקיצור התאכזבתי מאוד, ועכשיו אני מחפש להחליף אותו.

מישהו 2

New member
חחח, תמשיך לשחק במכשף, הוא מדהים!

וגם המשחק האחרון של הבאטמן היה ממש טוב אם אתה בעניין

V Has Come To

New member

חבל לשמוע שאתה לא נהנה..
לדעתי אתה צריך לתת למשחק עוד צ'אנס ולהמשיך לשחק...
אני לא אומר שזה משחק סופר קשה אבל בהמשך יש בהחלט משימות מאתגרות וגם כמה קרבות בוסים לא פשוטים...

amithas190

New member
נהנה מאוד .. עכשיו כבר התרגלתי למערכת

אבל עדיין אני די מתעלם מכל האלכימיה.. אין לי סבלנות להכין שיקויים ולחפש פריטים בודדים מתוך המגוון המטורף הזה.
&nbsp
אני מתמקד בקומבט ובקסמים

מישהו 2

New member
גם אני לא נגעתי באלכימיה

ומצד שני... הייתי על רמת קושי Normal, לדעתי ברמות קושי הקשות בטח אין מנוס מלהיכנס לכל המערכות האלה כולל אלכימיה ושדרוג שריון וכו'...

amithas190

New member
סיימתי עכשיו את המשימה שצריך להחליט אם להציל את העץ או לחסל

אותו.
&nbsp
ברגע האחרון החלטתי לחסל ... זה הקווסט הכי טוב עד כה. נקווה שיזדמן לי לחזור לשם ולנקום

amithas190

New member
לא עשיתי :( אני רגיל מבלודבורן שאי אפשר לשמור כלום ..

אני מקווה שיצא לי לנקום בקרוב , בכל מקרה נחפש סרטון של הבחירה השניה ביוטיוב..
&nbsp
איזה כיף זה למצוא משחק טוב ולדעת שיש לך עוד איזה 100 שעות לפחות

למעלה