השוד הגדול - שירשור שבועי חדש

faery18

New member
משהו עובר על תפוז

האתר בקושי זז וזורק משתמשים אחרי שליחת הודעה
ככה שיצא כפול

&nbsp

אז יוצאים לבחירות או לא

מקווה שכן, שביבי יעוף כבר. כמה כבר אפשר להיות ראש ממשלה ולא לעשות כלום?

faery18

New member
לדעתי אכן הולכים לבחירות וטוב שכך

ליברמן שיחק אותה שיצא מהממשלה
אחרי עוד הפסקת אש תבוסתנית ובזיונית
8 חודשי טרור עשרים הפסקות אש מגוכחות החמאס קובע מתי מתחילים מתי מסיימים וביבי פשוט לא מסוגל לתת את התגובה הצבאית הנדרשת ופשוט לא עושה כלום
אה כן חוץ מלשלם מליונים לחמאס..
נראה שליברמן פשוט מאוד היה שר ביטחון עם ידיים קשורות וביבי נתן הוראות מעל הראש שלו ולא ממש ספר אותו. מקווה שבנט יילך בעקבותיו היות והובן שביבי לא מתכוון לתת לו את תיק הביטחון והרי בנט אמר שאין לו מה לחפש בממשלה במצב כזה ונראה שגם כחלון מעדיף בחירות עכשיו. ביבי ממש חצוף איך שכל הזמן מנסה למרוח את כולם הוא יודע שהמצב שלו בציבור ממש לא טוב בלשון המעטה אז הוא פוחד מבחירות מוקדמות ועושה הכל כדי שהממשלה לא תתפרק אבל יחד עם זה לא מוכן לתת לבנט את תיק הביטחון ומנסה למרוח אותו כאילו רק "בינתיים" התיק יהיה אצל ביבי חח שקרן
כמו שמנסה למרוח את הציבור ש"נסיבות מיוחדות" מנעו ממנו להגיב צבאית בעזה חח כן בטח.. עשר שנים מדיניות חלשה וכנועה(ולא רק מול עזה)והוא חושב שאנשים עדיין לא מכירים אותו ואת הלוקשים שהוא מוכר? חוץ מזה שאין תירוץ לחוסר תגובה והגנה על אזרחים אחרי שנורים עליהם 500! טלים+קורנט על אוטובוס. בקיצור, אני ממש שמחה שסופסוף המצביעים שלו פותחים את העיניים וקולטים שהליכוד וביבי זה שמאל בתחפושת, באיחור של עשר שנים כן? אבל מוטב מאוחר מאשר לעולם לא
גם לא מפתיע אותי שעזה היא ה
לנפילת ממשלתו של ביבי, זו בעיה שהוא זנח 10 שנים אז שלא יתפלא.

הבנתי שזה נתון להחלטתו הבלעדית של כחלון אם יהיו בחירות עכשיו

אני עדיין רואה שאנשים מצביעים לביבי. לא מבינה את זה. לא עשה כלום ועדיין ממשיך לכהן. רק פה אותו ראש ממשלה ממשיך לכהן קדנציה אחרי קדנציה. לא שוכחת לו על הטעות שעשה עם הפליטת פה על מקסיקו. ושאמר למישהי שהביע את דעתה שהיא לא מעניינת. דיי נמאס לי ממנו כבר.

evglev1

Well-known member
מנהל
העניין הוא שאין מועמד אלטרנטיבי

על לפיד אומרים שהוא פופוליסט כמו ביבי והוא ביבי בצעירותו, למרות שאבי ואחותי מתכוונים להצביע לו, כלומר לא בעד לפיד אלא נגד ביבי, כי לפי הסקרים לפיד היחיד שיכול להחליף אותו.

גבאי אולי בסדר אבל המפלגה מוקפת בשמלאנים קיצוניים.

ואף אחד לא מאמין שבנט או פייגלין הם מועמדים לראשות הממשלה, וגם לבנט רבים לא סולחים שיושב בממשלה הזאת. ונראה לי שדווקא בו תלוי אם יהיו בחירות או לא, כי הוא דורש את משרד הביטחון במקום ליברמן כדי להישאר.

ועוד תקווה גדולה של השמאל בני גנץ הרמטכ"ל של צוק איתן. כך שלפיד וגבאי אמנם מציעים מדיניות קשוחה יותר מול החמאס אך גם וויתורים לאבו מאזן.

אבל זה שאחרי הכול עדיין לביבי יש רבע מהעם זה באמת מוזר ועוד יותר מוזר שליברמן עדיין עובר את אחוז החסימה.

faery18

New member
כל אחד עדיף עליו, זו לא ממשלת ימין

מקווה שבעקבות כל הבלאגן זהות ועוצמה לישראל יזכו לפחות להכנס לכנסת.
ליברמן קנה את עולמו עם ההתפטרות הזו הוא לא טיפש בכלל.

faery18

New member
בנט נתן לביבי אולטימטום שאני מקווה שהוא יעמוד בו

הוא אמר שאם ביבי לא יסכים למנות אותו לשר ביטחון הבית היהודי יצאו מהממשלה. ואם זה קורה הממשלה נופלת. ביבי לא הסכים כי הוא פוחד ממנו..בנט שואף להכרעה בניגוד אליו..ביבי גם רואה בו יריב פוליטי. ולגבי כחלון בדיוק עכשיו ביבי הוציא ציוץ היסטרי חח שינסה לשכנע אותו לא ללכת לבחירות. כי אכן מסתבר שגם כחלון בעד בחירות מוקדמות. אבל רואים שביבי מחפש את מי להאשים במצב העיקר לא את עצמו. נראה גם שהוא ניסה לקבוע עובדות לבנט לפני שבנט מוציא ציוץ משלו
"אם כחלון לא יפיל את הממשלה יש ממשלה", מקווה שבנט לא יאכזב, ופשוט יפרוש. לא נראה לי שהוא ירצה להמשיך בממשלה שביבי שר ביטחון שר חוץ שר הקליטה ויש מצב ששכחתי עוד איזה תואר חח חי בסרט שהוא איזה קיסר. כי בנט כבר הבהיר שהגישה התבוסתנית מנוגדת למדיניות הביטחונית של הבית היהודי.

לגבי הסקרים, לפי הסקר הזה הליכוד יורד ל-25 מנדטים זו ירידה ממש חדה שנראית די הגיונית נוכח הזעם וההפגנות

https://www.inn.co.il/News/News.aspx/386739

faery18

New member
איבד את הקול שלי בנט

חשבתי שלו בניגוד לביבי כן יש מילה. מה הוא מציב אולטימטום שהוא לא בטוח שיכול לעמוד בו?
בנט הראה שהוא פוליטיקאי חלש וחבל מאוד..
&nbsp
הכל הצביע על פרישה אבל אחרי עוד נאום(כי זה הדבר היחיד שביבי יודע לעשות)מלא בשקרים של ביבי(הכניס את כולם לסרט כאילו עומדת לפרוץ גוג ומגוג)בנט פשוט התקפל. מביש. אין מילה אחרת לתאר.
&nbsp
אז בינתיים אין בחירות אבל זו ממשלה צרה מאוד רק של 61 ככה שהיא לא בדיוק יציבה. אז שביבי לא ירגיש כזה מנצח
כל אחד שם שמשהו לא ימצא חן בעיניו יכול להפיל אותה כל רגע. נראה כמה זה יחזיק.

evglev1

Well-known member
מנהל
באמת מפתיע אף אחד לא ציפה להתקפלות הזאת

לפי הערכות לביטחון לאומי, ביבי שלח את הנציג לביטחון לאומי לרב דרוקמן והרב דרוקמן הוא ששכנע את בנט. ביבי כרגיל מכחיש וטוען שהיה מדובר בפגישה משפחתית כי הם קרובי משפחה.

נראה שכחלון לא רוצה להמשיך בממשלה מקרטעת ונראה שהוא ייקח את הקרדיט על פירוק הממשלה.

כל הח"כים והשרים בליכוד שהתראיינו בתוכניות אקטואליה של ערוץ 13 אמרו שהבחירות במרץ עוד לפני שליברמן התפטר, אז אני לא מבין איך פתאום ביבי, בנט ושקד משלים את עצמם שיש לכנסת הזאת עוד שנה.

אבל נראה שבנט פוחד להיות התחיה ומולדת של 1992 שהפילו את שמיר ולכן החליט שבוחריו רוצים את ביבי ופוליטית משתלם לא להישאר. גם את הקול של אבא שלי הוא איבד שאבא שלי היה מאוד לא מרוצה ממנו, אבל שקל אותו אם בכל זאת היה מפיל את ביבי, אבל עכשיו אבא שלי נחוש להצביע ללפיד. אני אולי אצביע בנט כדי לעזור לאיילת שקד להישאר במשרד המשפטים, רק בשביל זה כי ברור שביבי לא ייתן להם את משרד המשפטים אם הם יהיו 4-6 מנדטים.

faery18

New member
בנט איכזב ברמות, הפך עצמו למגן של ביבי

ובעצם לשותף בתבוסתנות שלו.
הוא לא מסוגל להתנגד לו במעשים ואין לו מילה. כבר לא שווה להצביע עבורו.
בנט מצטייר כביבי2 ואחרי פעמיים שהצבעתי לו, לא עוד

וכל הכבוד לאבא שלך

evglev1

Well-known member
מנהל
ולמי תצביעי?

תיתני צ'אנס ללפיד או לגבאי לאור העובדה שהימניות של ביבי היא אחיזת עיניים והם לא יכולים להיות גרועים ממנו או שתצביעי לעוצמה יהודית או זהות? או שבכלל האמנת לליברמן שהוא לא קבע כלום במשרד הביטחון ותיתני לו הזדמנות?

פינת נוסטלגיה - לונה בוהה בי

מתגעגעת אליה כל כך ולשטויות שלה ולחברה שלה בלילות, למרות שאמא שלי לא אהבה את זה. הייתה אוהבת להביט במרפסת ולראות אנשים עוברים ושבים, להגיב בנביחה לכל כלב שנובח בחוץ. נראה לי שכנראה אימצו אותה בסוף.

evglev1

Well-known member
מנהל
היא לא אומצה על ידי מכרים שלכם

שאפשרו לך לבקר אותה?

לא ייאמן כמה האח שלך היה חסר לב.

זה לאא היה אימוץ

אחי מסר אותה למישהי והיא דאגה לחפש לה בית. הגעתי לפייסבוק שלה והפעם האחרונה שהיא פירסמה על לונה היה בספטמבר. יש לי את הווטסאפ שלה. הכי חוצפה שעכשיו לונה עברה אילוף ועיקור והוא רוצה אותה בחזרה. כרגע הוא מחזיק בכלב זקן שהיה שייך לחמו ועבר אליו מאז שחמו עבר אירוע מוחי. אחי עבר דירה עם אישתו ולפני שלקח אותו הייתי מורידה אותו למטה לצרכים. קוראים לו רוקי. הוא לא אהב את לונה למרות שהיא ניסתה להתקרב אליו. גם אמא שלי מתגעגעת אליה. פעם אימא שלי החליקה בבית ולונה לא זזה ממנה עד שאימא שלי לא קמה. גם כשאחי היה בחדר סגור עם אישתו ופתאום נשמע רעש של נפילה, לונה נבהלה ורצה לחדר שלו(היא הייתה בחדר שלי שצמוד לחדר שלו) ורצתה להכנס לחדר מדאגה אליו אבל החדר היה נעול. גם היחס שלו ושל אישתו לארנבון שהביאו לפני לונה הייתה מחפירה. הם לא התייחסו אליה כמעט בכלל, סגרו אותה במרפסת ורק דאגו לאוכל ומים וגם זה כשלפעמים הייתי מגיעה הביתה אז היה נגמר לו האוכל בצלחת והיה צריך למלא מים. בכלל הוא היה בודד והיה זקוק לחום ואהבה ואילולא אני אולי היה מת מצער. הוא ממש ביקש ליטופים כל פעם שנכנסתי למרפסת והתקרבתי אליו. גם לא התנגד לנשיקות.

evglev1

Well-known member
מנהל
רק שלא יביאו ילדים אם הם כל כך אנוכיים

עדיף כבר שהיה משאיר את לונה לך ולאימא שלך ולא סתם מוסר אותה. האמת אם לוקחים כלבה מכלבייה או מעמותה כמו צער בעלי חיים או תנו לחיות לחיות, חייבים לעקר אותה, לא נותנים כלבות לאימוץ בלי שהבעלים החדש יעקר אותן. לגבי כלבים זכרים גם ממליצים מאוד על סירוס אבל לא מחייבים.

אז עכשיו האח שלך רוצה לאמץ את לונה לאחר שעיקרו ואילפו אותה? מעניין אם לונה מתגעגעת גם אליו ואל אישתו או רק אלייך ואל אימא שלך.

לונה אהבה את אחי למרות הכל

הוא זה שחילץ אותה מהמקום שהייתה בו וכנראה כלבים לא שוכחים זאת לא משנה מה האופי של הבעלים. אימא שלי ואני דאגנו לה לאוכל. לצערי זה היה בעייתי להשאיר את לונה בטיפולי ובטיפול אימי. אני לא נמצאת בבית בימי חול ואמא שלי מעולם לא הורידה כלבים למטה. אבל היא אהבה אותה כמוני.
&nbsp
לא יפתיע אותי שהוא סתם הבטיח, פעם ביקש ממני 200₪ ובגלל שחשבתי שזה מיועד לעיקור אז נתתי לו אבל לאכזבתי זה לא היה כך הדבר, לא יודעת מה הוא עשה עם הכסף והכי גרוע שלא טרח להחזיר לי.

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה שהם מרגישים, אחותי אהבה את אוסקר ז"ל

אבל הייתה עסוקה כל הזמן עם החברות ועם הבילויים ואני וההורים טיפלנו בו ובעיקר הוצאנו אותו החוצה. אבל הוא אהב את אחותי מאוד, אולי אפילו יותר ממני, כי איכשהו הוא כנראה הבין שהוא אצלינו כי אחותי רוצה כלב במתנה ליום הולדת ובזכותה יש לו אותנו. ונראה שגם כלבים חוץ מבמקרים קשים של התעללות אוהבים את כל בני המשפחה, בין אם הם מקבלים מהם פינוקים ודאגה לצרכים שלהם ובין אם לא.

faery18

New member
רק שגורלו של רוקי לא יהיה כגורל לונה וז'וז'ה

איזו חמודה לונה שנקשרה אליכם ככה מקווה שתמצא בית חם!

למעלה