מבלים עם הילדים

מבלים עם הילדים

והפעם בפינה... חזרה לביה"ס

רעיונות שונים לקראת החזרה לביה"ס- רעיונות לעיצוב מחברות, מיתוג כלי כתיבה ועוד הפתעות לכבוד תחילת שנה"ל.

מתחילים

שומרים על מסורת לפתיחת שנה"ל

אצלנו למשל כל שנה הבעל שם לי פתק על הדלת עם ברכה לרגל תחילת השנה בגן וכל פעם ציורים משעשעים אחרים.
הפעם זה היה בגרסת הממים

&nbsp
הנה כמה רעיונות - http://www.thedatingdivas.com/kids-korner/25-fun-first-day-of-school-traditions/
&nbsp
יש לכם מסורת מיוחדת לתחילת שנה"ל

אני מצלמת את בוני כל שנה לפני היציאה מהבית לביה"ס.

לרוב באותו מקום, ככה שאפשר לראות איך היא גדלה אם שמים את התמונות יחד
השנה היום הראשון של הלימודים היה מאוד גשום, אז צילמתי אותה בתוך הבית, אבל היא אמרה: אמא, צריך לצלם בחוץ, כמו כל שנה
המסר הופנם כנראה

een ogenblik

New member
משעשע

הפיד המלא תמונות ילדים ההולכים ליום הראשון ללימודים זה אחד הגורמים הכי מחזקים עבורי לא לעשות זאת בעצמי.

בבית הספר של בוני הכל ניתן להם מביה"ס,

עפרונות, עטים, מחברות ותיקיות ואסור לקשט אותם וכד'.

כל השאר זה סתם עוד ז'אנק, מקסים, אבל ז'אנק שלא מתאים אצלנו בבית, אין איפה לשים ולא מספיק פונקציונלי.

פשש... יפה. אבל קצת מבאס במיוחד לילדים יצירתיים

לפחות זה חסכון בכסף, לא? או שאתם בטח מוסיפים כסף על זה.

בסקוטלנד חינוך חינם הוא חינוך חינם, לפחות אצלנו.

לא מוסיפים פאונד אחד, רק בארועי התרמה (איסוף כסף לועד ההורים שעושה המון) או משהוא מיוחד אחר.

לי יש יומן משרדי כזה, ספר, ובו נכתבים כל פגישות, חוגים ומה

שצריך בשבילי ובשביל בוני. בעלי מנהל את עצמו.

אני אוהבת מקרר נקי, בלי כל הפתקאות מתחת למגנטים, זה עושה לי בלגן בעיניים, אני יחידה כזאת? האמת היא שזה התחיל בזה שבעלי לא רצה מגנטים על המקרר החדש, שלא יהיו שריטות, וזה כל כך יתאים לי.

חח אני גם אוהבת מראה נקי

אבל לפעמים זה עוזר בארגון, יש כאלה שעושים טבלה של מה אוכלים בכל יום או איזה דברים מיוחדים יש.
אצלי בעיקר תלויים ציורים של הילדים מהגן, תזכורות חשובות, חשבונות שצריך לשלם וכו'.
&nbsp
האמת אבל שלאחרונה הורדתי את הציורים וכרגע רק תלוי כרטיס ברכה שהאחיינית שלי הכינה לי כשבאנו לביקור שם.

למעלה