סיכומפגש - שישי גלילי

דיגית

New member
אז הסיכום שלי...

"יום שישי - השעון כבר מראה צהרים..." ובמקום ללכת לים שוזפים את עינינו בשירונים ומעשירים את הלב והשפתיים בזמר נושן.. געגוע

תודה למארחים ולביתם הפתוח לרוחות המרעננות, שבזוויות מיוחדות "קיררו את השמש" (וטוב שכך!) להזדמנות להגיע צפונה, לזמֵר, להיפגש, לטעום ולהיזכר..
לנגנים על מגוון כליהם שהנעימו מאוד,
לחברים שבחרו שירים מוכרים (וגם לא מוכרים שבדרך להיקלט..),
לצוות הוו(א)י מפגש על הארגון והתיזמון < וגם על "רוח סתיו" ש-1/3 מהן בחרה
>,
לחברים נעימי השיחות, לילדים שחייכו אותי בבקיאותם בשירים של פעם
ולמכיני המטעמים לגווניהם.
ואיך אפשר בלי
ליופי שלי שהיה איתה "יופי שבועי", וגם לאהוב הפרטי שלי על הצטרפותו לחוויה ועל הנסיעה מרובת הקילומטרים שתוכננה במיוחד עבורי והיתה שווה כל ק"מ שגמענו..

המשך שבת נעימה

ואגב, יתקבלו בברכה רבה מתכוני סלט העדשים הקייצי והרענן, כמו גם של מאפינס השוקולד-צ'יפס הטעימים (כל אחד בנפרד..)

קליספרה

New member
כמו תמיד היה כייף אמיתי

תודה למארחים המקסימים, למאכילים, למנחים
תודה גדולה לנגנים
ולכל אחד ואחת שבחר וששר
תודה למחבקים ולמקשקשים
ולילדים הצוחקים
תודה לרוח הגלילית שהקשתה עלינו להפרד
ולתפארת מדינת ישראל
&nbsp
אין על המפגשים האלה בעולם
עד המפגש הבא - לחיים.
צוות קדימה לעבודה <3

אפרת12

New member
אוחחחחחחחחחחחחח שאני התגעגעתי...

איזה כייף היה!
הידעתם שלויצמן היתה חנות

תודה למארחת מאירת הפנים שביתה זוהר בשקיעה (ובכלל יפה ומעורר השראה).
תודה לנגנים שבורכנו בהם.
תודה לכל מי שחיבק/ה וקשקש/ה וביקש/ה שירים ושר/ה - בלעדיכם/ן אין מפגש ואין חגיגה (בלי עוגה דוקא אפשר, מסתבר).

להתראות אחרי החגים

arivederci

New member
היה כיף!

ואפילו בנסיעה הלוך וחזור היה נחמד, הודות לחברה הנעימה.
תודה למארחים, למארגנות ולנגנים.
באמת אין על המפגשים האלה בעולם

אחלה מסיבה של שירים

והפעם הסיכום של יוגב:
כשהתעוררתי מהשנ"צ אבא אמר לי שנוסעים למסיבה של שירים, האמת העדפתי לראות טי טי טו בטלויזיה אבל אבא התעקש, אז נסענו. בדרך אבא שם שירים יפים ברדיו ואז השדר אמר שיש אנשים שנוסעים צפונה למפגש פורום מוזיקה ואיחל שיהיה מפגש מוצלח, אני לא יודע על איזה מפגש הוא דיבר, אנחנו נסענו למסיבה של שירים. ואז הגענו לבית אחד והיו שם הרבה אנשים ששרו שירים, וגם איש אחד שניגן באורגן כמעט כמו זה שיש לי בצעצועים , ואיש אחד שניגן באקורדיון גדול ועוד אחד עם צמה שניגן בגיטרה. היו שם תופים אז החלטתי להצטרף ולתופף עליהם, וגם צלצלתי במצילתיים. את רוב השירים לא הכרתי אבל פתאום הם שרו את "החולם הקטן" שמשמיעים לי לפני השינה, ואחר כך גם שרו את "אגדה" ו"פזמון ליקינטון", שירים שאני מאוד אוהב. אחרי זה גם טיילתי קצת במדרגות שבחוץ ושיחקתי עם הילדים האחרים אבל רציתי לחזור למסיבה של השירים, היתה שם גם עוגה ואוכל טעים. ואז ראיתי שילד אחד גדול משחק בצעצועים אז הצטרפתי אליו ושיחקנו הרבה זמן ביחד, היה לי מאוד כייף ואני לא מבין למה אבא כל הזמן הציע לי שנחזור הביתה לאמא. בסוף ויתרתי לו אבל זה רק אחרי שהאיש הנחמד שניגן באורגן ניגן לי את השיר "טוליק" שאני מאוד אוהב. היה לי מאוד כייף, אני מקווה שגם אחרי שאמא תוציא את התינוקת מהבטן אבא ימשיך לקחת אותי למסיבות של שירים.

ותודות מאבא של יוגב

ראשית תודה מקרב לב למשפחת חורש על האירוח הלבבי בביתכם הגלילי. תודה לשלושת המארגנות, לנגנים, לדיגית ויופי על העזרה בשמירה על הג'וניור, לכל האופים והאופות ובמיוחד לרעייתי שהכינה בשבילי את המאפינס שוקולד ציפס שנחטפו במהרה.

דיגית

New member
בשמחה גדולה!

הילד בונבוניירה אמיתית, אפילו יותר מתוק מהמאפינס - שאגב, אשמח מאוד למתכון שלהן מהרעיה האופה

לפי התיאור יוגב השתלב מצוין וכיף שהביא איתו גם את אבא למפגשיר

ramil

New member
אז מה היה לנו?

1. מסתבר שצימעס אלופה לא רק בלארח, אלא גם במציאת פתרונות דיור להמונים. הייתי ממנה אותך לשרוצר וסוגר עניין עם מצוקת הדיור.
2. בגליל לא מאמינים במזגנים, אבל מסתבר שאויר ההרים מפצה על העדר המזגן. היה נעים ונוח יחסית לעונה ובכלל.
3. תובנות מליל חניה (1) - השיר מספיק ארוך כדי לכבס בכביסה ידנית 4 זוגות תחתונים ומכנסיים (מה לעשות, הילדה בגמילה...) ועדיין לחזור בזמן לסלון ולהיות איש נופל.
4. תובנות מליל חניה (2) - המשפחה של צימעס (משפחת זונק?) נכנסת מהפינה לשיפוטכם היישר לטופ 5 של הזניקות, עם בונוס על מימד הגובה ועל ביצוע קבוצתי.
5. כמו תמיד השירים הם רק תירוץ לכל המסביב. צדק מי שהעיר שיותר דיברנו משרנו, אבל עדיין היה לי נעים וכיף לפגוש את כולכם ולא רק לשיר.
6. גדל לנו דור שני של בונבונים לעילא ולעילא. יהל של ג'יברבל, הבת של ליבליך, הבן של יניב, הבנים של צפו"ש שהפציעו היישר לארוחת הבוקר, הבנות של גרי וספי...וכמובן בעלי הבית וחבר מרעיהם.
7. עמרי, צחי, רמיל2, ג'יבה, גידי וירום - אין עליכם, תענוג לשמוע אתכם מנגנים יחד ולחוד. נכון שלפעמים הנגינה האפילה על השירה, אבל זה משום שלא שרנו מספיק....
8. יש חיי לילה סוערים באשחר! וזה שהפאב המקומי נסגר לפני שהגענו זה סתם צירוף מקרים. לפחות פינת החי פתוחה 24/7.
9. תמיד אפשר לגלות דברים חדשים - שירים בשירון שלא הכרתי, אנשים חדשים במפגש, בדיחות שואה חדשות ו- עוד ביצים בשקשוקה.
10. אתם.

החתולית

New member
היה טוב וטוב שהיה

מסקנה ראשונה: מבט מהצד ואני חייבות להגיע מאוחר יותר למפגשים.
מסקנה שניה: אתם צריכים להגיע מוקדם יותר למפגשים.
&nbsp
היה תענוג לראות את הדור השני שלנו. בניגוד לאמונה הרווחת, אני לא מפחידה ילדים (רק את ההורים שלהם).
&nbsp
תודה מיוחדת להדס שקלעה לי צמות. מבטיחה שבפעם הבאה השיער יהיה ארוך יותר

giba70

New member
כיף גדול!

(אני מתעצלת להחליף ניק...)
&nbsp
היה מפגש מדוייק לי -
המקום, מזג האוויר, השיחות, השירים, החברים, אפילו חלוקת האוכל היתה סוף סוף מדוייקת - מעט מתוקים.
&nbsp
כן ירבו!
&nbsp
תודה למארחים, לנגנים, למשוחחים, למארגנות, למבשלים והאופים. תודה גדולה לכל הילדותים המהממותים, שסיפקו תעסוקה ליהל, וסידרו לי יום חופש.
&nbsp
אוהבתותכם!
ארבל

noale noale

New member
התגעגעתי.. באמת !

ולמרות שההתחלה היתה לי קצת רועשת ומאד עייפה, אז אחרי שהתאוששתי קצת יכולתי גם לחבק את כולם, לקשקש עם כולם, וגם קצת לשיר.
&nbsp
תודה גדולה למארחים הנהדרים ולכל מי שהגיע למרות המרחק - לטורחים מבשלים קונים מנגנים ושרים ובעיקר ממלאים את לבי שמחה !
&nbsp
עד הפעם הבאה - כבר מתחילות לתכנן.
הרבה אהבה

&nbsp

נשמע שהיה סבבה

הצטערתי שהמרחק לא אפשר לי להגיע.
מאוד רציתי מפגש צהריים, אבל ברור שבתנאי מזג האויר קשה לנהל אחד כזה באזור המרכז, וגם לצפוניים מגיע משהו קל"בי לפעמים.

האם יש סיכוי לעוד מפגשישי בעונה הזאת?

noale noale

New member
אני בספק

אנו מתקרבים לעונה החמישית

אבל אין לדעת. הצעות קונקרטיות תיבדקנה, אם כי סביר להניח שמפגשישי מרכזי יגיע בעונה מתאימה יותר.

תודה מיוחדת לנועה על הפשטידה... רק בשבילה היה שווה...

ותודה לכל השאר - כבר נאמר הכל כמעט..., אבל בעיקר למי שישבה ליידי ונפנפה במניפה ברגעים שהרוח לא נשבה מהחלון... תחזקנה ידי כל אחינו המנפנפים...
ויהל שביקש (וקיבל) את דון קישוט (אתה יכול לנוח) - ילד מופלא שכזה... מלא תענוג ולב רחב ותלתלים.

דיגית

New member
לא יודעת אם זה היה במשמרת

של קליספרה או שלי - משמרת הנפנוף.. אך זה היה מציל חיים (והרגשתי בת מזל
שהגעתי "חמושה" לפחות לשעות הראשונות של המפגש)

noale noale

New member
אויש הג'ינג'י הזה..

שישב לידי בריכוז רב ורק חיכה לפזמון של השיר ואז אמר: את החלק הזה אני אוהב במיוחד.. ושר אותו בדבקות רבה !!

למעלה