יום רביעי
S shmickey New member 14/6/17 #5 איך יפה לך הבהיר הזה!! אוהבת אותך מאוד בבהירים ובצבעים! והשילוב הדפסים מוי ביין! אפילו התג עובד משתלב פה טוב �� אגב, אם חשקה נפשך בסנדלים חדשים, יש מצב שיש לי כמה זוגות שיכולים לעבור אליך
איך יפה לך הבהיר הזה!! אוהבת אותך מאוד בבהירים ובצבעים! והשילוב הדפסים מוי ביין! אפילו התג עובד משתלב פה טוב �� אגב, אם חשקה נפשך בסנדלים חדשים, יש מצב שיש לי כמה זוגות שיכולים לעבור אליך
H Happy Goth New member 14/6/17 #7 תודה יקירתי יש עוד אמא שאני מכירה שיפה לה בהיר, בעיקר ג'ינס לבן ושטיח לבן תודה, באמת אני חורשת על זוג אחד....בקרוב אלך להתחדש מהחנות
תודה יקירתי יש עוד אמא שאני מכירה שיפה לה בהיר, בעיקר ג'ינס לבן ושטיח לבן תודה, באמת אני חורשת על זוג אחד....בקרוב אלך להתחדש מהחנות
H Happy Goth New member 14/6/17 #4 מי זאת המהממת הזאת??? מה זאת השמלה?? חדשה?? היא מהממת עליך, יוו האורך מושלם!!! והשרשרת? גם לא מכירה רק את הנעליים מכירה ומאוהבת בהן קשות טוב, אחד הלוקים הכי יפים העונה, את נראית סוףףףףף אני הלכתי להמשיך למות
מי זאת המהממת הזאת??? מה זאת השמלה?? חדשה?? היא מהממת עליך, יוו האורך מושלם!!! והשרשרת? גם לא מכירה רק את הנעליים מכירה ומאוהבת בהן קשות טוב, אחד הלוקים הכי יפים העונה, את נראית סוףףףףף אני הלכתי להמשיך למות
S shmickey New member 14/6/17 #6 לא חדשה!! דוקא נלבשה די הרבה, את לא שמה לב אלי השרשרת נקנתה במהלך פרנזי החתונה ולא נענדה תודה אהובתי