יום חמישי הגיע
H Happy Goth New member 12/1/17 #2 אפור, אפור ועוד קצת אפור משמאל זה מאתמול, סריג חדש מתמנון ומימין- מהיום- חולצה חדשה מ....תמנון
S shmickey New member 12/1/17 #5 כמה התחדשויות!! הכל כל כך יפה! אבל למה רק אפור?? דורשת שתחזירי קצת צבע למלתחה! עם איזה מכנסיים את משמאל? למה את לא מצטלמת בשירותים המוארים? אוף, כמה שאלות, כמה טענות! אני בעיקר אוהבת את החולצה של היום, ההדפס נראה כמו תכשיט
כמה התחדשויות!! הכל כל כך יפה! אבל למה רק אפור?? דורשת שתחזירי קצת צבע למלתחה! עם איזה מכנסיים את משמאל? למה את לא מצטלמת בשירותים המוארים? אוף, כמה שאלות, כמה טענות! אני בעיקר אוהבת את החולצה של היום, ההדפס נראה כמו תכשיט
H Happy Goth New member 12/1/17 #7 אלה השירותים המוארים מה לעשות שהלבוש כהה? זה מה שהיה יפה בתמנון! הכל בגוונים האפורים-שחורים. האמת, אני ממש אוהבת את זה, נורמקור כזה קבוע ויציב. משמאל אני עם המכנסי 7/8 מתמנון שקניתי ב-3 צבעים.
אלה השירותים המוארים מה לעשות שהלבוש כהה? זה מה שהיה יפה בתמנון! הכל בגוונים האפורים-שחורים. האמת, אני ממש אוהבת את זה, נורמקור כזה קבוע ויציב. משמאל אני עם המכנסי 7/8 מתמנון שקניתי ב-3 צבעים.
ט טליונום New member 12/1/17 #10 רוקנת את תמנון! האמת שעברתי בתמנון ולא מצאתי שום דבר מדליק מידי ודווקא מאוד אוהבת את מה שעלייך. המכנסיים של אתמול גם משם? מדליקות ה-7/8 האלה.
רוקנת את תמנון! האמת שעברתי בתמנון ולא מצאתי שום דבר מדליק מידי ודווקא מאוד אוהבת את מה שעלייך. המכנסיים של אתמול גם משם? מדליקות ה-7/8 האלה.
H Happy Goth New member 12/1/17 #4 אוווווווווווווווווו מתוחכם, קלאסי, שיקי, טיימלס. המגפונים חדשים? הם מפלסטיק או פרוותיים כאלה? פרטים בבקשה
אוווווווווווווווווו מתוחכם, קלאסי, שיקי, טיימלס. המגפונים חדשים? הם מפלסטיק או פרוותיים כאלה? פרטים בבקשה
S shmickey New member 12/1/17 #6 לא חדשים. הגיעו אלי מזמן מהבוטיק האהוב עלי.. אבל לא נעלתי אותם עד עכשיו איכשהו תמיד הם נראו לי קצת טו מאץ', הם פרוותיים ויש להם חרטום מוזהב
לא חדשים. הגיעו אלי מזמן מהבוטיק האהוב עלי.. אבל לא נעלתי אותם עד עכשיו איכשהו תמיד הם נראו לי קצת טו מאץ', הם פרוותיים ויש להם חרטום מוזהב
S shmickey New member 12/1/17 #11 ישששששששש!! איזה כיף שהצטרפת! את כזו קטנטונת! אוהבת ממש את הלבוש והווייב הנונשלנטי. יש מצב שרק את הגרביונים/טייץ הייתי מעדיפה שקופים יותר. הטבעות מגניבות! יש סיכוי לקלוזאפ?
ישששששששש!! איזה כיף שהצטרפת! את כזו קטנטונת! אוהבת ממש את הלבוש והווייב הנונשלנטי. יש מצב שרק את הגרביונים/טייץ הייתי מעדיפה שקופים יותר. הטבעות מגניבות! יש סיכוי לקלוזאפ?