שבוע חדש-לבוש ליום ראשון
H Happy Goth New member 30/10/16 #2 רוזי! בעצתך לבשתי כתום עם המכנסיים החומים והאמת, שאני עפהההה על זה נראה לי שאלה המכנסיים האהובים עליי עכשיו, גורמים לי להרגיש שקסית
רוזי! בעצתך לבשתי כתום עם המכנסיים החומים והאמת, שאני עפהההה על זה נראה לי שאלה המכנסיים האהובים עליי עכשיו, גורמים לי להרגיש שקסית
R Rosie52 New member 30/10/16 #5 איזה כיף גם מכאן זה נראה מופלא ומושלם. המגפונים בול ללוק הזה - שיחקת אותה.  
H Happy Goth New member 30/10/16 #9 תודה רוזי היקרה היום כשיצאתי מהבית ראיתי שכולם לבושים ממש קייצי והרגשתי יוצאת דופן עם המראה הסתווי הזה... מאד מבלבל מזג האוויר הזה...
תודה רוזי היקרה היום כשיצאתי מהבית ראיתי שכולם לבושים ממש קייצי והרגשתי יוצאת דופן עם המראה הסתווי הזה... מאד מבלבל מזג האוויר הזה...
S shmickey New member 30/10/16 #3 בוקר אור היום אני לא מרוצה מהלבוש (שגורם לי להרגיש כמו קבב) אבל מיהרתי אז זה מה יש
R Rosie52 New member 30/10/16 #4 גם אני פחות מחבבת עלייך את השילוב הזה של פסים על פסים יש גם בקרים שכאלו אולי זה היה עובד עם נעלי האצבע?    
גם אני פחות מחבבת עלייך את השילוב הזה של פסים על פסים יש גם בקרים שכאלו אולי זה היה עובד עם נעלי האצבע?    
H Happy Goth New member 30/10/16 #6 אולי תנסי להוריד את החולצה שמתחת? אני אוהבת אותך ואת היצירתיות שלך, אני כזו מרובעת ועם סרעפן כזה הייתי הולכת רק על בטוח ושמה טי שרט חלק. הסניקרס האלה שיחוק רציני, בכלל כל השטוחים שלך העונה מעולים בעיניי. התחושה מלווה גם בגרעפסים?
אולי תנסי להוריד את החולצה שמתחת? אני אוהבת אותך ואת היצירתיות שלך, אני כזו מרובעת ועם סרעפן כזה הייתי הולכת רק על בטוח ושמה טי שרט חלק. הסניקרס האלה שיחוק רציני, בכלל כל השטוחים שלך העונה מעולים בעיניי. התחושה מלווה גם בגרעפסים?
S shmickey New member 30/10/16 #8 רציתי טי שירט חלקה.. אבל לא מצאתי אחת בערימת הבגדים שיש לי על המיטה