האח הגדול

האח הגדול

אני יודעת שהנושא לא קשור לפורום אלא נכון לעכשיו רק למנהלת שלו... אבל מעניין אותי לדעת אם יש כאן כאלו שמכורים לאח הגדול כמוני או שבמקרה הזה השיגעון הוא רק שלי.

אפשר גם לשלב בין התחביבים ולהרכיב פאזלים תוך כדי צפייה באח הגדול (או, הנה מצאתי את הקשר בין התכנית לפורום, תודה לאל
).

pazitpaz

New member
לא מכורה

אבל צופה מידי פעם... ומתעדכנת דרך משפחה וחברים

סקרמנטה

New member
הדגים באקוואריום שלנו הרבה יותר מעניינים

גם אצלם יש שתלטנים, אכזריים, ליצנים, חברותיים וכד'. צריך רק לעקוב אחריהם ולזהות את דפוס ההתנהגות, ממש כמו ב"האח הגדול". אבל אותי זה לא מעניין אז מראש אני מוותרת על התענוג.
מצטערת לאכזב

אני נורא משתעממת מדגים באקווריום כך שבמקרה שלי אולי עדיף לבהות בטלויזיה במקום.

סקרמנטה

New member
מעניין אם ציידו אותם גם בערכות מגן...

אתם הצטיידתם? רל"צ מלחמה בפתח

מקווה שגם עם מסיכת אב"כ על הפנים עדיין אפשר להרכיב פאזל... קישרתי יפה לפורום?

ואאל"ט אז באחת העונות הקודמות היתה שם איזו משימה להרכיב פאזלים, לא?

לא הצטיידתי

וגם לא אצטייד. גם במלחמת המפרץ היתה לי מסיכה אבל השתמשתי בה פעם פעמיים רק בגלל לחץ המשפחה. אני לא מאמינה שזה מה שיציל אותנו מהתקפה כימית אז חבל על המאמץ והנזק הנפשי שחתיכת הפלסטיק הזו גורמת.

בבית האח בטח יש להם את כל אמצעי ההגנה, חסר להם שלא.

anuterhi

New member
בנושא הזה אני דווקא איתך

יש לנו את המסיכות איפושהו במחשן, לא יודעת איפה. בעלי הביא אותן כשהיה מבצע החלפות.
לא מתקוונת להשתמש. נשמע לי די אידיוטי כל הסיפור הזה.
רוצים להרגיע את האוכלוסיה עם "פתרון" כלשהו.

anuterhi

New member
מקבלת פריחה!

אל תעלבי, שאלת....

בא לי להגיד עוד כמה דברים מה פופולריות של תוכניות כאלה אומרת על החברה שלנו
אבל אני מתאפקת.

זה בסדר, גם אחותי הקרובה לא סובלת את זה, כל אחד ודעתו הוא. האמת היא שהשנה אני אנסה לא לראות הרבה/להתמכר. אעדכן בהמשך מה קורה עם זה...

anuterhi

New member
אגב, אחת הסיבות שאני לא רואה את זה

היא שאני ראיתי איך אנשים רציניים ואינטליגנטים יכולים להתמכר לזה ואני לא רוצה שזה יקרה לי.
בכלל יש לי בעיה עם סדרות שחייבים לראות כל פרק בזמן מסויים. יש לנו ממיר של עידן ורק
לפעמים רואים חדשות. בדרך כלל אני בבית לבד בערב ורואה טלווזיה פינית במחשב דרך שרות (פיראטי) ששם אפשר לראות כל תוכנית גם חודש אחרי שידור, מתי שאני רוצה. בדרך כלל תוכניות טבע.

123נעמי

New member
אני מכורה לתוכנית הזו

רק התחילו לפרסם אותה ישר הזמנתי את הערוץ.
אותי זה מאוד מעניין

מקווה שתהיה עונה מענינת

אוו איזה כיף, שותפתי ל'פשע'

אני עדיין לא התמכרתי ומתלבטת אם לקנות את הערוץ, בינתיים אני רואה מידי יום כדי להחליט סופית.

תודה

אבל אם אני באמת הולכת להתמכר אני צריכה את זה בטלויזיה כי אני לא מחוברת למחשב כל הזמן...

דגנית

New member
תודה, אני מציצה מידי פעם

יש פה פורום מקסים ואנשים נחמדים,
הפאזל שלי עדיין תופס שולחן,
ולא התקדמתי בו אפילו לא בחלק אחד...

אולי הגיע הזמן לארוז אותו ולהחליף פאזל כשחושבים על זה

תודה ושבוע טוב!

למעלה