יומולדת שמח ל...

Macphista

New member
יומולדת שמח ל...

אמילי דה ראבין!

בת 32 היום.

(אני מחבבת את התמונה הזו שלה, אמנם היא לא בבלונד המהמם שנאצלה להיפרד ממנו (וכמה חבל שבל לא בלונדינית) אבל היא נראית כאן ילדונת חביבה בלי איפור ועם מלא חן.

אגב גם מייקל ריימונד ג'יימס חגג 36 לפני שלושה ימים

(חשבתי שהוא יותר מבוגר...)

Jimmy Kane

New member
מזל טוב!

נקווה שלכבוד היום הולדת היא תקבל מתנה - תפקיד יותר משמעותי בחצי השני של העונה

LeAnnDylan

Well-known member
אחח מהממת!!

אני דווקא הרבה יותר אוהבת אותה בתור ברונטית

Macphista

New member
הייתה מעולה בלוסט?

ובכן, סיימתי את העונה הראשונה ו... היא דמות רקע גם שם.
חשבתי שהנה סוף סוף אראה סדרה שבה תהיה לה עלילה מעניינת, אבל גם כאן היא רשומה כשחקנית קבועה כמו השאר אבל בעלת תפקיד שולי - היו פרקים רבים שבכלל לא הופיעה בהם, פרקים עוד יותר רבים שהייתה דמות רקע לחלוטין- רואים אותה מידי פעם בין שאר האנשים, מוציאה מילה או שתיים או עושה פרצוף שמח/עצוב, ואפשר לספור על יד אחת את הפרקים שבאמת הרגשתי שהיא שם.
בון, שאנון והרלי- שהם גם לא דמויות ראשיות במיוחד אבל רשומים בעונה הראשונה כשחקנים קבועים- קיבלו הרבה יותר זמן מסך ממנה.
אני מתחילה לחשוב שיש משהו פגום בשחקנית שהדמויות שלה נדחקות שוב ושוב לשוליים.

יסמין@

New member
האמנם?

הכל מתחיל בתסריט ובתסריטאים. התסריטאים יוצרים את הדמויות ומחליטים כמה זמן מסך הן מקבלות, כמה הן מרכזיות או שוליות וכו'.
במהלך העונות הבאות הדמות שלה תשתנה, תקבל עומק ויתר משמעות. היא אף פעם לא תהיה כמו קייט או כמו ג'ק, אבל היא בהחלט אחת מהדמויות הקבועות.

Macphista

New member
ברור שהחלטת העלילה והדמויות

הם של התסריטאים ושאר מיני אנשי הפקה.
אבל אולי יש מקרים ששחקן הוא לא משהו בכלל בין אם זה המשחק שלו פחות טוב או יותר טוב (אולי התנהגות על הסט?) ולא רוצים להעיף אותו לחלוטין מסיבות שונות (חוזה, קהל מעריצים וכו') אז פשוט מגמידים ממש את הדמות שלו כדי שלא יצטרכו לראות אותו יותר מדי על המסך/לשהות עימו יותר מדי על הסט?

סתם השערה, אין לי מושג איך המשך הסדרה של אבודים ואאמין לך שקלייר נהיית יותר מרכזית אם את אומרת כך, אבל העונה הראשונה ביחד עם OUAT גרמו לי להרהר.

מרכזית יותר או מעניינת יותר....

אני בהחלט מסכימה עם הקביעה שמשהו פגום במשחק של השחקנית.
נכון שהדמות מתחילה מאחורי הקלעים, אבל ברגע ששחקן לא מצליח להעביר את המהות של הדמות, בלי קשר לאך שהיא ניראת או כמה הסיפרו רקע שלה מעניין, ברגע שהשחקן אינו כרזימטי מספיק הדמות הפוכת למשנית, ואנחנו רואים את זה טוב מאוד אצלנו בסדרה, עם סנאו וצ'רמינג, ובקצה השני של הסקאלה, רובי.

Macphista

New member
אני לא יודעת אם משהו בפגום במשחק שלה

אבל כשאני חושבת על כל הדמויות שהיו לכאורה ברמה שלה מבחינת גודל העלילה- ז"א לא ג'ק, קייט, לוק וסעיד
אלא דמויות שוליות יותר אך עדיין ששמות השחקנים שלהם מופיעים כשחקנים קבועים- אני חושבת שהן היו הרבה יותר דומיננטיות ממנה.
אפילו הזוג הקוריאני שהתחיל הכי לא קשור בעולם עם רק פרק רקע אחד לשניהם ביחד בחצי הראשון של העונה (כשלקלייר היה פרק רקע נפרד בחצי הראשון של העונה) הפכו יותר משמעותיים בעיני ממנה.
למשל- הסצנה בפרק האחרון של העונה הראשונה בה היא מתבכיינת על התינוק שלה ואם ימצאו אותו, מי שעשתה את הסצנה הזו לדעתי זו הבחורה הקוריאנית שרק הוציאה איזה משפט או שניים מהפה אבל הרימה את הסצנה. אפילו שאנון שעברה לרגע מאחורי קלייר תפסה את העין יותר מאשר הילדונת.

מהרגע הראשון שאמילי דה ראבין הגיעה לוואנס הייתי בעדה מתוך חיבה נצחית לאנדרדוג וכי משום מה הרגשתי שהיא דחויה חברתית על הסט ובעלילה, אבל בלאדי הל... ב OUAT היא הפכה לקישוט של רמפל ובאבודים ממה שראיתי עד כה (וראיתי עכשיו את הפרק הראשון בעונה השנייה, היא שוב הייתה ברקע) היא הילדונת המתוקה שמתאבססת על התינוק שלה.

והבנתי שבעתיד התינוק שלה יעלם והיא תהפוך למטורפת משהו. אני לא ממש מצפה בכיליון עיניים לקו עלילה זה.

Macphista

New member
ואחרי שכתבתי את כל זה

אני עדיין מחזיקה אצבעות לסצנה ב OUAT שבל תהפוך לנינג'ה-בל ותציל את היום איכשהו ותבעט באמה.
ושיתנו עוד הזדמנות לדמות של בל בסדרה. איזשהו קו עלילה משמעותי שישולב בצורה טובה בחצי השני של העונה בו היא תגיד ותעשה הרבה יותר מלקשט את כתפו של רמפל.
ואם אחרי שתנתן לה ההזדמנות הראויה הזו היא עדיין תהיה שק של שממה אז... שלומות...

לא יודעת עם המשחק שלה פגום

כמו שהיא חסרת כריזמה ונוכחות על המסך. בל מעניינת. קלייר מעניינת. גם הדמות שהייתה לה ברוזוויל הייתה מעניינת (לא זוכרת את שמה).
אבל השחקנית אנמית. פשוט ככה, ולכן הדמויות שלה הופכות למשניות
אלו השני סנט שלי בנושא...

LeAnnDylan

Well-known member
עשית
לסעיד?

אני גם ראיתי אבודים לא מזמן בפעם הראשונה (איזה כיף שיס הביאו את כל העונות) ובעונה הראשונה קצת התאכזבתי מזמן המסך המועט של קלייר, אבל בתאכלס, ג'ק וקייט כאלה שווים שלא היה אכפת לי מהשאר

אבל כן, קלייר מקבלת קצת יותר זמן מסך בהמשך ולדעתי היא נהדרת בסדרה, ממש אהבתי את הדמות שלה לאורך כל העונות.

Macphista

New member
אי אפשר לחיות על פני כדור הארץ

בלי לדעת כמה ספויילרים בסיסיים לגבי אבודים.

LeAnnDylan

Well-known member
אני חושבת שאני צפיתי בלי לדעת כלום

למרות שאיך שהתחלתי לצפות כולם אמרו לי "הסוף מבאס" או "את תתבאסי מהסוף" או "אהבתי את הסדרה עד שהגיע הסוף"
אז לקראת העונה האחרונה כבר יכולתי לנחש לבד איך זה נגמר, אבל אני חייבת לציין שכשהגיע הסוף, עם כל ההכנות שעשו לי (
) בסוף דווקא אהבתי את איך שזה הסתיים

LeAnnDylan

Well-known member
או שאני פשוט בוחרת להדחיק דברים שלא מדברים

אליי. אם אני לא צופה בסדרה מסוימת, גם אם אני שומעת שמישהו מדבר עליה אני אוטומטית מדחיקה כי זה לא אומר לי כלום. זה דווקא דבר טוב

למעלה