אני לא יודעת אם משהו בפגום במשחק שלה
אבל כשאני חושבת על כל הדמויות שהיו לכאורה ברמה שלה מבחינת גודל העלילה- ז"א לא ג'ק, קייט, לוק וסעיד
אלא דמויות שוליות יותר אך עדיין ששמות השחקנים שלהם מופיעים כשחקנים קבועים- אני חושבת שהן היו הרבה יותר דומיננטיות ממנה.
אפילו הזוג הקוריאני שהתחיל הכי לא קשור בעולם עם רק פרק רקע אחד לשניהם ביחד בחצי הראשון של העונה (כשלקלייר היה פרק רקע נפרד בחצי הראשון של העונה) הפכו יותר משמעותיים בעיני ממנה.
למשל- הסצנה בפרק האחרון של העונה הראשונה בה היא מתבכיינת על התינוק שלה ואם ימצאו אותו, מי שעשתה את הסצנה הזו לדעתי זו הבחורה הקוריאנית שרק הוציאה איזה משפט או שניים מהפה אבל הרימה את הסצנה. אפילו שאנון שעברה לרגע מאחורי קלייר תפסה את העין יותר מאשר הילדונת.
מהרגע הראשון שאמילי דה ראבין הגיעה לוואנס הייתי בעדה מתוך חיבה נצחית לאנדרדוג וכי משום מה הרגשתי שהיא דחויה חברתית על הסט ובעלילה, אבל בלאדי הל... ב OUAT היא הפכה לקישוט של רמפל ובאבודים ממה שראיתי עד כה (וראיתי עכשיו את הפרק הראשון בעונה השנייה, היא שוב הייתה ברקע) היא הילדונת המתוקה שמתאבססת על התינוק שלה.
והבנתי שבעתיד התינוק שלה יעלם והיא תהפוך למטורפת משהו. אני לא ממש מצפה בכיליון עיניים לקו עלילה זה.