גיוס נעים ללירון

גיוס נעים ללירון

לירון היקר
,
אחרי שנים של המתנה הגיע היום המיוחל....(אני מקווה שלא הזיזו לך בנתיים
)
אני מאחלת לך גיוס נעים
, שיהיו איתך חברה טובים כאלו שימשיכו איתך שנים
,
שהמפקדים יהיו אנושיים ויהיה לך מה ללמוד מהם
.
שהצבא יתן לך את את כל הכלים הדרושים לחיים
,
שתוכל מפה לצאת לעולם שהוא שלך, שתוכל להיות מי שאתה באמת ומי שאתה רוצה להיות
.
מקווה שעדיין נראה אותך פה, שתבוא ותספר לנו הכל
.

גיוס נעים לירוני.

Jimmy Kane

New member
בהצלחה!

גיוס נעים

ושתגשים את הפוטנציאל שלך ותצליח בצבא בזכות מי שאתה

הווו תודה שירלי

המשפט שלך: "שתוכל מפה לצאת לעולם שהוא שלך, שתוכל להיות מי שאתה באמת ומי שאתה רוצה להיות" כל כך מתאים לי כרגע

תודה! אהבתי את התמונה אפילו שהיא קצת מפחידה

מצפה להכיר חברים חדשים

Shiri from the block

Active member
יאאאאאא גיוס נעים לירון!!! בדיוק דיברתי עם מישהו מהעבודה על כל מיני זכרונות מהצבא ואיך זה עשה לי געגועים

אני מקווה שתהנה שם!
אל תשכח.. צבא זה רק שלב מסויים בחיים. אל תקח הכל קשה מידי או ברצינות מידי!
אני 6 שנים אחרי צבא ונראה כאילו שירתתי חודשיים במקום שנתיים

אז מה שאני מנסה להגיד שלא משנה איזה חוויות תעבור בצבא, רעות, טובות, תבכה, לא תבכה.. בסופו של דבר בהסתכלות אחורה זה נראה כמו סתם עוד נקודה על הציר זמן של החיים שלך חחחח אם זה מעודד

מקווה שתפיק את המיטב ושיהיה המון המון בהצלחה

Jimmy Kane

New member
פשוט אל תתייחס למכ"ים

ובמיוחד למפקדות
הן כולה למדו בבית למשחק גרוע

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחח קודם כל, עצם הטירונות שזה שבועיים או יותר להיות סגורים ולהיכנס למסגרת חדשה כזאת של לקבל פקודות, והכל על זמן, והאוכל של הצבא.. ולקום ב4:45 בבוקר...
כאילו מחופש להיכנס למסגרת הכי סגורה שיש... זה קצת קשה. הלילה הראשון במיטה בטירונות רחוק מהמשפחה ולעכל שאתה עכשיו שנתיים-שלוש בשירות של המדינה זה לא פשוט לעכל...

וגם מה שג'ימי אמר... המשחק הגרוע של המכיות, מפקדים צועקים עליך או לא צועקים עליך.. נותנים לך שעות ביציאה... כל הדברים האלה... זה רק עוד מסגרת זמן בחיים שלך שצריך לעבור.
לצבא כן יש משמעות כלשהי ורוכשים שם דברים ומשמעת וכל זה.. אבל ת'כלסססססס 6 שנים אחרי צבא וחוץ מזה שזה הביא לי תפקיד איתי לאזרחות (הייתי מנהלת רשת ומאז אני מתעסקת במחשבים ותמיכה וכל זה) זה לא הביא לי שום דבר.. אז זה מה שאני מנסה להגיד בגדול.

בסופו של דבר, אני ממש נהנתי בטירונות שלי, נהנתי מהקורס, ולמרות שכן סבלתי קצת בסדיר.. כי אי אפשר שלא.. תמיד יהיו אנשים שיהיה קשה להתמודד איתם.... עדיין כשהשתחררתי בכיתי בטירוף והיה לי מאוד קשה לעזוב כי התחברתי לאנשים ולנורמה של להיות בבסיס סגור עם אותם אנשים במשך שנתיים.
במידה ותיהיה בבסיס פתוח מין הסתם שהחוויות הם הרבה שונות....

אניווי, take it easy

תעשה מה שאומרים לך, אבל אל תקח את זה יותר מידי קשה

למעלה