הכוח לאהוב - כמעט הסוף

Gina101

New member
הכוח לאהוב או טו טו נגמרת, לי ממש חבל

אני מקווה שיש בפורום אנשים שהגיעו לפרקים אחרונים
זה נכון שלביבי מגיע כל מה שרוביניו עושה לה, אבל אני פשוט לא מבינה למה רובייו מתעלל ומשפיל אותה.
בתחילת הסידרה וגם עד לפני כמה פרקחם עשה רושם שהוא ממש אוהב ובנוסף מאז שהוא נעצר ביבי עשתה בשבילו מעל ומעבר אפילו עברה על החוק ובכך איבדה את האפשרות להיות עורכת דין.
ממש לא ברור למה הוא משפיל אותה כך

Gina101

New member
מישהו יודע מה רורה לפורומים של ויוה, לא פעילים יותר מחודש

faery18

New member
שלחתי לויוה מייל בעניין

יענו בטח עוד חודש

&nbsp
לדעתי ויוה צריכים לעשות שינוי קיצוני במערכת הפורומים שם,
אי אפשר שכל שני וחמישי הם ייפלו.

elall

Member
מנהל
אני רואה וחבל לי שהיא עוד מעט נגמרת

מאוד אוהבת את הטלנובלה.
זה לא מפתיע אותי ההתנהגות של רוביניו. פשוט עכשיו נחשף פרצופו האמיתי. הוא תמיד היה נראה לי צבוע, וכל מה שהוא אמר או עשה לביבי תמיד היה נראה לי מזוייף. אני חושבת שהוא מעולם לא אהב אותה באמת, הוא היה איתה כי היה לו נוח, היא יפה וסקסית, מה רע כשיש לך אישה כזאת במיטה? איפה הוא ישיג אחת כזאת כשהוא כולה מלצר בלי כלום? הוא תמיד היה כלומניק, והיא עבדה קשה כדי לשרוד והוא כנראה רק היה מעמיד פנים שהוא עובד קשה. אחר כך כשנהיה עבריין הוא ניצל אותה כל הזמן כדי שתעזור לו, בן אדם שאוהב מישהו בחיים לא היה מעמיד בסכנה מישהו שהוא אוהב. עכשיו כשהיא כבר הבינה שהוא בגד בה והחליטה לזרוק אותו , הוא מבין שאין טעם להיות נחמד אליה, מה גם שכנראה האגו שלו נפגע מהנטישה הזאת, אז הוא גם נוקם בה. רואים גם שאת הבן שלו הוא לא באמת אוהב. זה ברור שהוא לא מעריך את כל מה שהיא עשתה בשבילו, כי בעצם זה מה שהוא רצה שהיא תעשה, הוא ניצל אותה כל הזמן הזה.

Gina101

New member
אמת בדבריך איך שתיארת את רוביניו

אבל עדיין זה לא מצדיק שברגע שהאגו של רוביניו נפגע הוא צריך להעליב ולהשפיל אותה כך
זה נכון שקצת מגיע להביבי, כי כולם אמרו לה שרוביניו לא שווה את כל מה שהיא הקריבה בשבילה, אבל עדיין ריחמתי עליה

Gina101

New member
ועוד משהו מאכזב, הפגישה בין רוי וזקה

את הפגישה ביניהם השאירו לפרק האחרון וזה בטח יהיה מאד קצר
אותי זה מאד מאכזב, אבל כפי הנראה זה ככה בגירסה הבינלאומית שהם מוכרים לחו"ל

elall

Member
מנהל
איזיס ולוורדה ילדה בן

מזל טוב לשחקנית איזיס ולוורדה, שמשחקת את ריטיניה, שילדה שלשום את בנה הבכור בשם ראל.

elall

Member
מנהל
עוד לא ראיתי את הפרק האחרון, אבל איזה כבוד עשו לנו

זה אמנם התיחסות קטנה ושולית, אבל באיזה הקשר, ממש כבוד! מסתבר שגלוריה פרז מחשיבה אותנו למומחים רציניים בתחום הביטחון
מכל המדינות בעולם, קאיו נוסע להתמחות דווקא בישראל, וזה עוד אחרי זה שהציגו אותו כאיזה מומחה שעבד בתפקיד בכיר בתחום הבטחון ועכשיו הוא נוסע ללמוד דברים חדשים בישראל, "עולה שלב"

evglev1

Well-known member
מנהל
בהחלט תודה על הכבוד הגדול

בעיקר לאור העובדה שבסדרת טלמונדו יפה במנהטן היה חבר של אחת החדרניות שהיה חשד שהוא מרמה אותה כדי למכור אותה לזנות, אז בדקו במחשב רשימת מדינות בהן יש סחר בנשים וגם ישראל הייתה ברשימה יחד עם יפן ועוד מדינות כך שהיא לא המדינה המפותחת היחידה בה זה קורה, אבל עדיין. גם בלוחמת הייתה שיחה עם עאישה בעברית עם ילד ברזילאי שנחטף מהוריו ונמכר לישראל, עם כי זה מבוסס על סיפור אמיתי רק לא מזמן הייתה כתבה באולפן שישי על ילדים ברזילאים שנמכרו לישראל עם מסמכי אימוץ מזוייפים ולמעשה נגנבו. אבל נחמד שמראים אותנו בגישה חיובית של מומחים לביטחון שעושים הכשרה אצלינו.

Sigal441

New member
הסוף - סיכום

ראשית, אגיד שראיתי את הפרק האחרון פעמיים כי היה לי ממש עצוב להיפרד.
אני חושבת שסגרו את הקצוות טוב.
עם זאת קיוויתי שיהיה קצת יותר דיבור על העניין בין רוי לזקה.
נשארתי עם סימן השאלה האם ריטיניה חזרה לרוי או לא?
או שהיא נשארה "בת הים" ולכן זה נשאר פתוח?
אהבתי את החלק הקטן שאאוריקו מחפש לנונאטו מחזה- עם כל זה שהוא נוקשה הוא גם בן אדם טוב.
איוון\איוונה - הסוף שלו\ה אכזב אותי. הייתי שמחה לראות אותו\ה מצליח בכדור עף.
סיבלי - קטע מיותר.
ונקודה אחרונה, בימים האחרונים שמתי לב
שלכל הדמויות הראשיות הנשיות: ז'ייזה, ריטיניה וביבי יש אמהות ולאף אחת אין אבא.

לסיכום,
טלנובלה חזקה עם כוח נשי יוצא דופן.
העלילה של איוונה וסילבנה הוסיפו לי הרבה עניין בנושאים שאף פעם לא נחשפתי אליהם.

Dona Sonrisa

New member
טלנובלה מושלמת!!!

כל כך חבל שנגמר...

רוביניו הרשע האמיתי והוא מת בסוף הטלנובלה..
ביבי התחרטה על מעשיה והסגירה את עצמה וכך למעשה הפכה שוב להיות הביבי הטובה של קאיו ...וגם סיימה את לימודיה (אגב איך קוראים לשחקן ששיחק את קאיו?)

אהבתי את זה שהיא כתבה ספר והפכה לסופרת מצליחה- מעז יצא מתוק..

ואיך התרגשתי מפגישה המחודשת של קאיו וביבי ..איזה כייף שהם ביחד..
ואיזה כייף שישראל מוזכרת כל כך יפה..

זיידה וזקה והתאומים מושלם!

איזה כייף לרויזיניו שתי משפחות ואיך רוי אמר על זקה זה אחי והוא יעבוד כאן..

ריטיניה נשארה לבד כדאי שהעלילה שהסתיימה תחבר שוב את זקה ורוי בלי שריטיניה תהיה הבעיה.
והילד יהיה של כולם
וריטיניה הפכה לבת הים המפורסמת
אגב הקריין הוא השחקן ששיחק את דוד גרסיה?
הסוף של סיבלי מראה שאפשר להיות גם לבד ולהיות מאושרת
הטביעה של זקה ורוי היא בול הסצנה מתחילת הטלנובלה שקרתה שוב והאינדיאני חיבר את החוט ואמר שהילד חיבר בינהם שוב

הסיפור של איוון הסתיים טוב .
וסילבנה לא מהמרת יותר.

איזה חמודים אבל ואדינלווה!

טלנובלה מושלמת כל כך חבל שנגמר..

Gina101

New member
נכון מאד טלנובלה יפיפיה, אבל הסוף קצת אכזב אותי

נראה שבפרק האחרון עברו כמה שנים
הכי מאכזב היה הסיפור של רוי וזקה
רוי מנסה להציל את זקה ומופל במים בדיוק כמו בהתחלה אלא הפוך
רואים את האינדיאני שמציל אותם, מראה להם את הצמידים שלהם ואז הם מבינים הם הילדים מתחילת הטלנובלה ושניה אחר כך רואים אותם החברים הכי טובים.
רציתי לראות שיחה ביניהם משהו
וגם הקשר בין איוונה/איוון עם קלאודיו לא ברור
הרי איוונה לוקחת הורמונים, הורידה את השדיים אבל לא עברה ניתוח לשינוי מין, אז מה הם ישארו כזוג, כחברים טובים או מה
גם קאריני שבכתה על מות רוביניו, העצב עבר לה מהר, עכשיו תתלבש על קוקיטו שהפך לבוס הפאבלה
כל היתר היה בסדר, תוך רבע שעה של שידור סגרו את הקצוות

elall

Member
מנהל
כנראה בסביבות 3 שנים

כשהיא הסגירה את עצמה , החוקר במשטרה אמר לה שהיא תקבל בין 3 ל6 שנים. אני מניחה שבגלל שהיא הסגירה את עצמה ומתחרטת, ואולי הצליחה לשכנע שבעלה עשה לה מניפולציות, אז כנראה קיבלה 3 שנים ואולי אפילו שוחררה לפני הזמן בגלל התנהגות טובה.

elall

Member
מנהל
לשחקן שמשחק את קאיו קוראים רודריגו לומברדי

Rodrigo Lombardi

elall

Member
מנהל
סיכום שלי, חבל שנגמר

זאת כנראה אחת מטלנובלות הבודדות שראיתי בחיים שלי (וראיתי הרבה) שלא פרשתי באמצע, לא לקחתי פסק זמן ועוד אחרי 160 פרקים מתבאסת שזה נגמר כל כך מהר. כנראה בכיף הייתי שורדת עוד 30-40 פרקים
.
באמת יש תחושה של אכזבה לגבי הסיפור של רוי וזקה. הרגיש לי כל כך שחתכו שם מלא קטעים, אז הלכתי ומצאתי את שני פרקים האחרונים בגרסה המקורית, אכן חתכו, אבל לא את הקטעים המאוד משמעותיים ולא בסיפור של זקה ורוי. ככה זה גם מקור
נו באמת, לא יכלו להשקיע 2-3 דקות באיזשהי שיחת פיוס מרגשת ביניהם? יריבות של טלנובלה שלמה, וככה זה נגמר? ואפרופו יריבות, מה עם ביבי וז'ייזה? הייתי מצפה לראות איזשהי שיחה, משהו. אפילו משהו קטן, שז'ייזה תבוא לקנות את הספר ולקבל חתימה וביבי, וביבי תתנצל על כל השנאה הלא מוצדקת כלפיה...
אגב הספר, האישה שנגשה לבקש חתימה - היא אמרה את שמה פביאנה אסקובר, היא האישה בחיים האמיתיים שעליה היה מבוסס סיפור של ביבי. היא "ביבי פריגוסה" בחיים אמיתיים ואם מסתכלים טוב טוב אז על הספר שביבי כתבה ומוכרת כתוב "פריגוסה" (מסוכנת) ומאת פביאנה אסקובר. זהו ספר אמיתי שאותו כתבה כמובן פביאנה אסקובר על חייה.
קטעים ששמתי לב שחתכו: קריני רוקדת ריקוד בטן בשביל רוביניו. זה כמובן מחווה לטלנובלה המפורסמת "האחד" שקרלה דיאז (קריני) שחקה בה עוד כשהייתה ילדה וזכורה לכולם כקדישה, הבת של ג'אדי.
עוד קטע שבחרו להוריד זה על כך שביגה הפכה לדוגמנית הלבשה תחתונה למידות גדולות. וחוץ מזה היו עוד כמה קטעים שחתכו, אבל לא ממש שמתי לב וכנראה לא כאלה קריטיים.

tami129

New member
סיכום שלי

סיום יפה של ביבי, מלבד חוסר סיום מעגל עם זייזה, כמו שכבר נכתב כאן, הסיום הכי יפה, גם השתחררה מהכלא, גם שילמה על הפשעים שלה, בעלה נהרג, וגם היא וקאיו חוזרים להיות ביחד...כמעט מושלם.
איוונה, הסיום השני הכי טוב אבל גם הוא לוקה בחסר ומלא בתהיות, ידוע לכולם שזאת שחקנית לסבית...אבל השחקנית הנ"ל לא הפכה להיות טרנס אלא רק כאילו, איך היא הצטלמה ככה?
גם הכל היה הדרגתי עם הסיפור הזה, לצערי קצת טחנו את זה יותר מדי...אבל לא נורא.
הסיום של סילבנה היה צפוי, אבל גם היה הסיפורים שבעיני היו הכי מאוסים ואחרי שהבנתי את הקטעים הללו פשוט הרצתי אותם.
אני מאד אוהבת את זייזה ואת זקה ובמיוחד ביחד, אבל לא אהבתי איך שהם חזרו אבל הם ביחד ונולדו להם תאומים, וחוזרת השאלה, למה תמיד קוראים לילדים על שמות ההורים? תשנו קצת.
הסיפור של סיבלי, קצת מוזר, אבל מתעלמת ממנו בכיף.
ריטיניה, היתה מעצבנת מהתחלה ועד הסוף, אם ביבי התפתחה לאורך כל הסדרה וגם התפכחה, ריטניה נשארה להיות אישה מפונקת שלא אכפת לה משום דבר, לפי דעתי, היא ויתרה על רויזיניו (עוד דוגמה לשם של אבא) ולכן היו לילד שתי משפחות שבאמת אהבו אותו והיא רק באה לפעמים לתת לו חיבוק.
הסיום הכי מפוספס היה של זקה ורוי, וחבל שלא היה יותר מזה...כמעט כמו שהיה בהתחלה, כשהאינדיאני הציל אותם והיה להם חלום משותף...היה נחמד אם שוב היה להם חלום משותף שמסביר הכל..ולא "הנהר הפריד ביניכם ועכשיו משהו מתוכו איחד אותכם" די..
לגבי הסדרה, חייבת להודות, היא אצלי מקום שני אחרי רוק סטורי שפשוט היתה מעולה ומקסימה, אבל עם השוד הגדול הקלטתי את הפרקים ואספיק לצפות בהם ולהדביק את הקצב, הכח לאהוב התפרסה על יותר מדי נושאים, ונושאים קשים מאד, גם סחר בסמים גם התמכרות להימורים גם מיניות וגם מהי בעצם להיות הורה (הסיפור של רויזיניו) כל הקטע של בת ים היה די מעצבן.

למעלה