שבוע חדש- לבוש ראשון
S shmickey New member 4/12/16 #4 יואו אני כל כך אוהבת את זה!!! אני מתה על המעיל הזה שלך, שלא תעיזי להפטר ממנו איזה שילוב מצטיין!! יופי של פתיחת שבוע
יואו אני כל כך אוהבת את זה!!! אני מתה על המעיל הזה שלך, שלא תעיזי להפטר ממנו איזה שילוב מצטיין!! יופי של פתיחת שבוע
H Happy Goth New member 4/12/16 #6 חחחחחח נראה לך שאני אזרוק אותו ל ? אני גם מתה עליו משמש אותי נאמנה שנים
S shmickey New member 4/12/16 #3 בוקר אורררררררררררררררררררר התמונות היום כהות אפילו יותר מתמיד השמלה כחולה, הגרביון אפור והמגפונים שחורים. והג'קט נשאר באוטו
בוקר אורררררררררררררררררררר התמונות היום כהות אפילו יותר מתמיד השמלה כחולה, הגרביון אפור והמגפונים שחורים. והג'קט נשאר באוטו
H Happy Goth New member 4/12/16 #5 עושה לי חשק ללונדון עם הלוק הזה . עשית את השמלה המשגעת הזו עם מגפון חום נכון? היום עם שחור פעם הבאה סניקרס?
עושה לי חשק ללונדון עם הלוק הזה . עשית את השמלה המשגעת הזו עם מגפון חום נכון? היום עם שחור פעם הבאה סניקרס?
R Rosie52 New member 4/12/16 #8 את לבושה מהמם עם הג'אקט ובלעדיו השמלה הזאת מחמיאה לך ברמות ועם המגפונים זה בול. אוהבת אותך בשיק הזה