יום רביעי
S shmickey New member 29/3/17 #4 איך אני אוהבת שאני חובקת אותך מלמעלה ועד למטה! מכפות הרגליים ועד הצוואר יופי של לוק!! חורף נושק לקיץ
S shmickey New member 29/3/17 #3 Perfect! החולצה החדשה והמושלמת שלי ופרצוף בוקר ממורמר כי נמאס לי מהשיער חסר הצורה שלי
H Happy Goth New member 29/3/17 #5 מו מו מו מושלמת! את מהממת, לא משנה איך השיער שלך. וואי החולצה פשוט מעולה, ועם הטייץ ונעלי העקב אני מאוהבת קשות! תתחדשי
מו מו מו מושלמת! את מהממת, לא משנה איך השיער שלך. וואי החולצה פשוט מעולה, ועם הטייץ ונעלי העקב אני מאוהבת קשות! תתחדשי
N Nightingale5 New member 2/4/17 #12 באמת חולצה מדהימה גם הכיתוב וגם הצבעים הייתי לובשת אותה גם עם סקיני ירוק זית ומגפונים שחורים לפני שהחורף יעלם
באמת חולצה מדהימה גם הכיתוב וגם הצבעים הייתי לובשת אותה גם עם סקיני ירוק זית ומגפונים שחורים לפני שהחורף יעלם
ס ספרנו1 New member 29/3/17 #9 מישהי יכולה להמליץ על מקדם הגנה לפנים? רוב המוצרים שניסיתי, או שהיה להם ריח יותר מידי בולט, או שהלבינו את הפנים בצורה ניכרת. אני מחפש מוצר שמכיל מקדם הגנה לבד (בלי קרם לחות), ועונה לקריטריונים הנ״ל.   תודה!
מישהי יכולה להמליץ על מקדם הגנה לפנים? רוב המוצרים שניסיתי, או שהיה להם ריח יותר מידי בולט, או שהלבינו את הפנים בצורה ניכרת. אני מחפש מוצר שמכיל מקדם הגנה לבד (בלי קרם לחות), ועונה לקריטריונים הנ״ל.   תודה!