פטר והזאב - תמונות נוספות מההצגה

פטר והזאב - תמונות נוספות מההצגה

לפני כחמישה חודשים העליתי בפורום תמונה + קישור לקטע הצגתו הקודמת של הבובנאי ורב האומן האיסלנדי "פטר והזאב" שהועלתה בשילוב התזמורת הסימפונית
של איסלנד.
אני שאהבתי מאוד את הבמה, הבובות והקטע, משתף אתכם בתמונות נוספות שברנד העלה לפרסום.
מי שלא ראה את הקטע בפעם שעברה ומי שראה ורוצה לצפות שוב יוכל לעשות זאת כאן

עוד תמונה

אגב, למי שעדיין לא שמע השבוע חגגו ברנד ות' פיגורה בכורה להצגה "אלאדין" בביצוע מריונטות ולפחות ע"פ התמונות מהחזרות זה נראה מדהייייייים

הפעלה מדהימה

אהבתי מאוד את הציידים. ושמתם לב שאת הברווז הוא פשוט החזיק???
לא ראיתי מוט הפעלה....ומקסים בעיניי השיתוף של הילדים.

אכן, שיתוף הילדים מקסים אבל...

אני לא אוהבת שמזמיחנים רק כמה ילדים
מתוך העשרות ( או המאות באולם כזה)
שהיו שם.
וכמה קטן וצנוע...
למרות גדול ההפקה והאולם.
מקסים!

אבישג, זה תמיד משהו שהפריע לי!!!

בהצגה "מעשה בחמישה בלונים" היינו מעלים ילדים לבמה בחגיגת יום ההולדת של רותי, כידוע לך ולכם ההצגה הועלתה באולמות גדולים בפני כמויות של מינימום 400 מקומות ועד 1000!
כמובן שמתוכם היו גם לא מעט מבוגרים אבל בואי נאמר שהחלק הגדול יותר היו הילדים.
מאחר והייתי זה שמעלה את הילדים לבמה הקפדתי תמיד להעלות כמעט את כל הילדים שרצו לעלות ואת הבודדים שלא הספקתי כי הייתי חייב לחזור לבמה ההורים העלו ואני קידמתי את פניהם.
אומנם זה עלה לי בלא מעט כוחות (זה היה במקום הרמת משקולות במכון כושר) ובזה שלא נשאר לי אוויר לדבר אחרי זה, אבל האושר הגדול שהיה לי בלב אחרי שהורדנו אותם וראיתי את העיניים המנצנצות מאושר של הילדים, זה היה שווה הכל ונתן לי כוח להמשיך את ההצגה שהקטע הזה היה ממש בתחילתה.
אולי תתפלאו לשמוע אבל מסתבר שלא כל הילדים שנמצאים באולם מרגישים נוח ורוצים לעלות לבמה...
לפעמים היו עולים עשרה, לפעמים כמה עשרות וזה היה ללא קשר לכמות המקומות והצופים באולם.
לדעתי האישית כמובן, אם אין לך יכולת לשתף את כמות הילדים שעלולים לרצות לקחת חלק, עדיף שלא תעשה,
אנחנו מתעסקים בילדים בגיל שהם עדיין מאוד רגישים ופגיעים ומניסיוני הלא מבוטל בתחום הילדים, אני יודע עד כמה סוג של דחייה ומניעה מהם לקחת חלק כמו הילדים האחרים יכול להיות קשה עבורם!!!

ולכן, אני אוהבת לשתף את כוווולם

אבל, ממקום מושבם באולם!
לפעמים, אפילו כשהגננת מנסה להקפיד על הצבעה ומתן רשות,
אני משחררת לאט את הרסן
ומאפשרת לכולם לענות לי יחד
ומנסה ליצור קשר עין דווקא עם השקטים יותר והפחות "מרפקנים" שאני קולטת...
מעין, אפליה מתקנת...

אכן, שיתוף הילדים מקסים אבל...

אני לא אוהבת שמזמיחנים רק כמה ילדים
מתוך העשרות ( או המאות באולם כזה)
שהיו שם.
וכמה קטן וצנוע...
למרות גדול ההפקה והאולם.
מקסים!

חן, כ"כ יפה שבא לבכות

האיש הזה פשוט מוכשר ברמות

הבנתי את זה כשראיתי את הפרומואים לפני ההופעה שלו בפסטיבל במרכז בחולון, התעלפתי כשציפיתי במופע שלו למבוגרים כשהוצג שם
ומאחר וגם דיברתי איתו אחרי שהוא התלבש ויצא מהאולם, אני יכול לומר לך שמדובר גם באיש כ"כ מקסים, לבבי, חם (למרות שהוא בא מאיסלנד),
פתוח ואיש שיחה מדהים!!!

אגב, ראית את השאלה שפיולה - חמוטל העלתה?
נראה לי שתוכלי לתת לה כמה רעיונות ועצות מאחר ואם אני לא טועה למדת את התחום של בובות ככלי טיפולי.

יהבוליק

New member
באמת יפה!

איזה בובות מושקעות :)

לדעתי קצת חבל שכל הקונצרט הזה סביבו, אני בתור צופה הייתי מתקשה להתרכז במופע ולא בנגנים.

אבל הוא נראה חמוד ומפעיל ילדים (תמיד רציתי שיזמינו אותי.. ) והבובות ממש מושקעות !

למעלה