תודה
לא אני לא עושה, אין לי פגישות קבועות כאלה, לא עם חברות ולא עם עצמי. עד עכשיו הייתי במירוץ של הישרדות, עכשיו מקווה לעצור קצת, ולנסות להשתקם וגם ל"קבוע" לעצמי ביומן זמנים של פינוק או ככה.
למען האמת אני כן עושה כאלה, אבל איכשהו כל פעם אני צריכה שיקרה משהו רע כדי שארשה לעצמי "פיצוי".
תודה על השיר. הוא היה קצת כבד בשבילי אבל אני יכולה להבין את ההנאה מהסגנון הזה, הרוסי של פעם.
ולגבי לאכול בחוץ, למען האמת כל הקטע של לשבת בחוץ רב הזמן זה סיוט, אני כבר מעדיפה משלח הביתה, או כשאין מקומות שעושים משלוח, חברה שעושה את המשלוחה בשבילי, וככה מעמיסה את הפריזר עם אוכל לשבוע קדימה.
לשבת בחוץ זה סיוט: א. בגלל המוזיקה. ב. לפעמים גם יש מסך של טלויזיה או משהו מרצד. ואו שחם מדי או שקר מדי. התאורה או חשוכה מדי או מסוונרת מדי. או כל התשובות נכונות.
ויש עוד תוספות.
אז למצוא מקום שגם אין בו מוזיקה וגם המיזוג מתאים לי וגם והכל, זה בעיה..
להזמין הביתה אוכל שמגיע בשקית ואיתה הוא גם הולך לפח עם הכלים החד פעמיים זה הכי טוב.
ופגישות עם חברות זה בכלל נושא כאוב ומסובך
יש בודדים שבאמת מבינים ואני מרגישה נוח. השאר אולי מלאי כוונות טובות אבל אומרים לי את הדבירם הכי לא מתאימים ואז אי עושה מאמצים שאני לא צריכה כי הם לא מבינים ואני מרגישה לא בנוח.
וכן, מי שמבין גם חולה, ואז קשה להפגש.
אבל חברות באינטרנט זה הרבה מאד.
וכן, ננסה להציע רעיונות יצירתיים לפינוק. או להזכיר את הפונקציה הזו.
נ.ב.
החוויה במסעדה הפלצנית היתה כזו כי זה היה ממש להיות בעולם אחר, בעל המקום, בלי שמות, פלצן נוראי ויענו סלב, כל תרובת הרני רהב הזאת, הלקק שלו ללקוחות והלקק של הלקוחות אליו. ולראות גבר מזדקן מאד נמרח על בחורות צעירות בלי שום מודעות עצמית. זה פשוט היתה חוויה אנתרופולוגית, אולי כמו תוכנית ריאליטי למי שרואה.
אבל בשורה התחתונה, פלצנות פלצנות וזיוף חברתי שחבל"ז, אבל אוכל באמת מעולה. וגם במנות קטנות, איכותי וקצת. נהניתי באמת. בדרך כלל מסעדות בארץ מתחרות על עונק המנות.
אז הנה, למדתי עוד משהו על עצמי.