נינטנדו

טריילר לזלדה החדש- נראה מהמם

המשחק הזה פשוט עושה לי חשק לחקור את כל הירול. העולם נראה ענקי בטירוף ובא לי פשוט להגיע עם הסוסה לכל מקום לכל טירה, לכל מקדש לכל מערה ולחקור אותם, וואו.

אפשר לראות את לינק למשל חוטב עץ איפה שיש תהום ומשתמש בבול העץ כדי לייצר לעצמו גשר מעבר, אפשר לראות אותו עושה מניפולציה (טלפתית? )
עם הסביבה כדי לייצר לעצמו פלטפורמות, וכו.

נראה משחק מדהים הלוואי שהיה לי איך לשחק בו.
אף פעם לא הייתי מעריץ גדול של זלדה כי זה משחק שמלא בפאזלים אבל אני אוהב משחקים כאלה עם עולמות ענקיים לחקור, והם הפכו את זלדה למשחק כזה.

sapir aloud555

New member
הטריילר לא משהו האמת

לפחות למעריצים של הסדרה - כי רוב הדברים שהראו שם כבר היו במשחקים קודמים.
לא התלהבתי מזה עד שהתחילו לפרסם סרטוני גיימפלי, שבנתיים נראים נהדר. יש תקווה!

מה? איך את יכולה להגיד דבר כזה ולישון טוב בלילה אחר כך?

"רוב הדברים שהראו שם כבר היו במשחקים קודמים" כן? ספיר תזכירי לי מתי היה לך עולם ענקי כזה לחקור בזלדה? בווינד וויקר? שאתה מבלה את כל החיים שלך על הסירה המעפנה הזו, ומתפלל שתמצא איזה אי נורמלי עם קצת אקשן? איפה בדיוק היה עולם ענקי שכזה.

הם פשוט קרעו כאן את כל המפתחים היפנים האחרים, רק במכשף 3 ראיתי עולם ענקי כזה.

תודי את האמת, לא הראו את זלדה אז את מאוכזבת רק בגלל זה.
או ש.... את משחקת אותה מאוכזבת כי את לא רוצה לקנות NX רק בשביל זלדה?

בעיני הכול היה מדהים גם הגיימפלי שהראו במקדשים גם הגיימפלי בחוץ גם זה שאפשר לקטוף פירות מהעצים ולבשל זה סוף סוף משחק זלדה בשבילי.

sapir aloud555

New member

יש מזל שלא כתבתי פה הודעות בדיוק אחרי שהטריילר יצא, הוצאתי את כל המרמור במקום אחר ומעריצים הרגיעו אותי שלא ראינו עדיין כלום.

עולם ענק לא מעניין אותי אם אין חקירה משמעותית. הוא יכול להיות עצום וריק, ואז מה הטעם? למצוא איזו אבן חסרת תועלת על הר אחרי שטיפסת עליו 15 דקות? מרתק.
מאוד מקווה שזה לא מה שיהיה בסופו של דבר - אבל בנתיים אני אופטימית. אין Fi, אין הקדמה של שעתיים, העולם נראה פתוח לחלוטין, מאה מקדשים + מבוכים ענקיים, כבר לא תמצא לבבות בדשא (שזה נהדר) וחלק מהמפלצות יוכלו להרוג אותך במכה. בנתיים זה צעד בכיוון הנכון.

לא רק שיש מאה מקדשים ומבוכים ענקיים, יש גם כפרים!

נינטנדו אישרו את זה שיש כפרים.אז תהי בטוחה שיהיה לך המון דברים מענינים לעשות במשחק בשביל האנשים האלה בכפרים.
ואני לא מתכוון ל"קטפי 50 אפרסקים ותכיני מהם קומפוט לזקן שיושב על גשר וחושב לקפוץ ממנו, ותעודדי את רוחו"
(למרות שאני מאמין שיהיה גם fetch quest כזה)

אני מתכוון שהמשחק יהיה מלא בNPCS שאיכפת לך מהם עם סדר יום משלהם וכאלה.

ו... קודם תמצאי את המאה מקדשים אחר כך תפחדי שלא יהיה לך מה לעשות :)

זה יהיה משחק מושלם, ואם אני חושב ככה שאני תמיד מוצא משהו לשנוא בזלדה, אז זה אומר שנינטנדו עשו משהו טוב כאן :)

sky121

New member
דרגון קווסט 7 מקבל תאריך יציאה למערב

לפי אתר הרשמי של נינטנדו E3, המשחק יוצא בצפון אמריקה 16.9.2016.

יש להגיד תודה לקבוצה גדולה של צרפתים, ששלחו מכתבים ליוצר המשחק ולנינטנדו. על כך שלחצו והצליחו לשכנע את נינטנדו, להוציא את המשחק למערב.

http://e3.nintendo.com/games/dragon-quest-vii-3ds

OMG OMG OMG למה אמריקה מקבלים בספטמבר????

מה איתנו מתי אנחנו נקבל את המשחק? למה לא מדברים על התאריך לאירופה?
אני שונא את נינטנדו והנעילות האזוריות המפגרות שלהם.

ממש דרך להודות לצרפת!

אני כל כך מתרגש זה בבירור המשחק שאני הכי רוצה לשים עליו את היידים חוץ מDQ11.

סקיי כל מה שהפריע לך בDQ9 שאין דמויות טובות וזה? שכח מזה DQ7 מפורסם בזה שיש לו את הדמויות הכי טובות בסדרה.

הוא היחידי שלא שיחקתי בו.

צירפתי טריילר.

דרגון קווסטו 7 מגיע לאירופה ב16.9.2016 יאייייייייייייייייייי

ביי ביי פפ15 נראה אותך מתישהו ב2017 אין לי זמן אליך.י
4 פאקינג שנים שאני מחכה למשחק. כתבתי לסקוור 8 מכתבים ואני לא יודע לכמה אנשים חפרתי לכתוב להם גם (למשל לספיר)

יאיייי

אם זה לא היה שבוע ממש מחורבן בשבילי בחיים האישים הייתי יכול להגיד שז הה השבוע הכי טוב שלי השנה.

אני מקווה שהפורום ישרוד את יציאת המשחק. כי אני בספטמבר.. נעלם.

למעלה