קל זה לא
לדעתי היא אחת הזמרות הכי אנדררייטד שפועלות בעולם המוסיקה. בפני עצמו הקול שלה לא חזק, אבל זו יכולת ההגשה האדירה שלה שהופכת אותה לזמרת מאוד ייחודית עם גישה "פאק איט" אחת גדולה. תותחית על, לא פחות. אני ממש מחכה לאלבום הבא שלה ומקווה שהוא יהיה יותר כמו LAMB (שבזמנו חרשתיייייייייי עליו בטירוף) מאשר האלבום שהגיע אחריו שהיה בינוני שכזה. קיצר, הנה הדירוג שלי - ולא בסדר מסוים.

What You Waiting For? - יריית הפתיחה של קריירת הסולו שלה. עפתי עליו בזמן אמת, מהרגע שיצא, וגם כיום. שיר אדיר שמציג בצורה מעולה את החששות שלה מקריירת הסולו שלה. די השתלם לה, לא?

Hollaback Girl - נשבע לכם שאני זוכר את השרשור שנוצר פה בפורום כשהקליפ הזה יצא לפני כעשור
אני זוכר שאנשים עפו עליו בצורה אחרת, התלהבו מהצבעים, מהמוסיקה, מההפקה של פארל, מהדרך המצחיקה שבה היא העבירה את השיר. אין, נוסטלגיה חח.. וגם השיר עצמו אדיר! כיף לי לשמוע אותו בכל פעם מחדש.

Long Way to Go - אם אני לא טועה, ואל תתפסו אותי במילה, השיר הזה בכלל הוקלט לחלק של אנדרה 3000 באלבום הכפול האגדי של אאוטקאסט אבל מסיבה כלשהי הוא לא נכנס לשם, שזה בעצם הרווח של גוון כי זה שיר שהוא פשוט טירוף מוסיקלי לאוזניים. הקצב, ההפקה, הביט, הכימיה הנהדרת בין שניהם, ההגשות שלהם, וגם הטקסט החשוב. הכל מתחבר לשיר שהוא לא רק כיפי מאוד אלא שגם יש בו מסר אמיתי. אני אזכיר גם את Bubble Pop Electric, שיתוף נוסף עם אנדרה 3000 (תחת השם ג'וני וולצ'ר), שהוא פשוט "גריז 2004" - וזה כיף בדיוק כמו שזה נשמע.

Wind It Up - יודלה הי הו!
יא וולי, איזה דבר זה, איזה כיף זה. באמת שלא צריך להרחיב, מספיק רק לשמוע.

Rich Girl - הסימפול מנצח את הכל.

שירים שאני חייב להזכיר לטובה כי הם עדיין כיפיים/מהנים/מרגשים בדרכם: Cool ו-The Real Thing המאוד רגועים ולא ממש אופייניים לקו המוסיקלי של האלבום הראשון), U Started It, Wonderful Life, Danger Zone (שיש לו הפקה שאני מת עליה), The Sweet Escape שהוא שיר פופ סופר מהנה, Yummy שהוא אחת ההפקות היותר טובות של פארל בעשור הקודם וגם Now That You Got It שהוא פשוט פצצה של כיף.

קיצר, מלכה.