לכולם היו אליאב ודנית לפחות פעם אחת

רואה 6 6

New member
לכולם היו אליאב ודנית לפחות פעם אחת

כל אחת והאליאב שלה (ולהיפך) היום יום האהבה העברי, ומהו "סיפור האהבה" שכולנו מדברים עליו בימים אלה? ביבי ושרה. סתם, מדובר כמובן באליאב ודנית, הסיפור המעניין ביותר בעונה ה- 6 של האח הגדול שמספק את הדרמה בעונה הזו ומצמיד אותנו למסך. אנחנו מרחמים על דנית, אנחנו חושבים שהיא פאתטית, אבל בסתר ליבנו אנחנו מחבבים אותה, כי גם לנו, איפשהו בעבר, מסתתר איזה אליאב אחד כזה, ששיגע אותנו, שכבש לנו את הלב, ושהפך אותנו לכאלה קטנות, שבריריות, תלותיות שרק רוצות יחס. ולגברים שבינינו, אולי קרה לכם סיפור הפוך- כשמישהי גרמה לכם להתאהב בצורה כזו שפשוט היא הייתה כל מה שרציתם, אך היא לא ראתה אתכם ממטר. אולי בכלל הייתה לכם מישהי כמו דנית שנדבקה אליכם כשלא הייתם מעוניינים ולא הבינה רמזים. כנראה שאליאב הוא לא אהבת חייה של דנית, אבל בדרך לנסיך האמיתי, צריך לנשק הרבה צפרדעים. לכן, לכבוד ט"ו באב, החלטנו לערוך בתפוז את הפעילות "כל אחת והאליאב שלה (ולהיפך)". בפעילות אנו מזמינים אתכם (גם נשים וגם גברים) לכתוב פוסט או הודעה בה תספרו את הסיפור שלכם ושל האליאב/ דנית שלכם. אז אם גם אתם בסתר לבכם, מזדהים קצת עם דנית (או עם אליאב) צאו לדרך וספרו לנו. כמובן שאנחנו לא לוקחים צד, מדובר בסיפור מורכב ואנו לא נגד או בעד אף אחד מהדמויות. בבלוג תוסיפו את התגית "אליאב שלי" ובפורומים תוסיפו את הביטוי "אליאב שלי" להודעה ואנחנו נתייג אותה עבורכם.

(מטעם הנהלת הפורומים)

וואי גדול...

את מוכנה בבקשה לתת קישור לבלוג?

עם 'אליאב שלי' הייתי הרבה יותר גרועה מדנית, מצד שני 'אליאב' היה אדם הרבה יותר טוב ומיוחד.. מאליאב.
למרות שבעיניי המצב שלי היה יותר חמור משלה, עשיתי מעשה שעד היום אני לא מבינה מאיפה היו לי מספיק כוחות ואצילות נפש לעשות בזמנו (היום אם משהו כזה קורה זה הרבה יותר קל); כתבתי לו מכתב ארוך שבגדול אומר שאני אוהבת אותו יותר מאמא שלו אבל בגלל שהוא לא אוהב אותי חזרה כמו שאני אותו אני מסיימת את הקשר.
שבוע אחרי זה הייתי בבית חולים (לא ציינתי איזה סוג), ארבע שנים אחרי זה אני בן אדם חדש (אם לדייק ולצטט "יש לך אופי של מלכת בידיאסאם")
לפני כמה ימים אליאב שלח לי הודעה שהתגעגע אלי, חמוד כזה.

רואה 6 6

New member
כפרה...

אין לי קישור לבלוג,גם לא חיפשתי כזה. ההודעה היא של הנהלת הפורומים,אני רק ההנדי מאן עם הפטיש שתולה על הקיר.הם פשוט אומרים לבעלי בלוג מה לעשות עם הפוסט שלהם.
בפורום האח הגדול בטח תוכלי לקבל יותר הכוונה .

רואה 6 6

New member
מי כועס?

למה נשמע לך שכעסתי? באמת שאין לי קשר ליוזמה הזו,רק הדבקתי אותה.

siv30

New member
לא, אנחנו לא מחבבים אותה

לא בסתר ליבנו ולא בתת המודע שלנו. פתאטית זה ממש אנדרסטייטמנט לבחורה הזו.
&nbsp
מערכת יחסים חולנית, שחבל שלאף אחד מהצדדים אין מספיק ביצים לעצור אותה.

למעלה