מי הורסת הרקדות יותר שחורדינית או חנפנית

rak dan

New member
מי הורסת הרקדות יותר שחורדינית או חנפנית

אל תבינו אותי לא נכון, כמובן שמדובר בגבר המצוי. נו מה רציתם, כל מרקיד שהוא, אפילו הכי הכי מרקיד שיש, עדיין הוא בחזקת גבר מצוי. מבלי להתייחס לשונים, לאחרים וכאלה. מכאן לכותרת מי יותר למרקיד מסוכנת, השחורדינית שאומרים שהאינטליגנציה שלה מלאכותית, או החנפנית שהאינטליגנציה שלה משוכללת.

אין לי שום דבר כנגד ברכות לראש השנה, אבל דברי חנופה הנשפכים שמנונים ונדבקים למרקיד בפני קהל רוקדיו. הם שהופכים את ההרקדה למשהו שהיא כבר מזמן לא. היא לא אקורדיון וחליל עם יואב אשריאל ומושיקו הלוי, כולה בידור, שעשועים, עסקים והאדרה אישית של המרקיד, רק תסתכלו על גדי ביטון ותלמידו ירון בן שמחון. לקופאית שסופרת את הכסף בכניסה, ממש לא משנה אם זה סרט, הצגת תיאטרון מופע או קרקס ובמקרה אולי הרקדה. אפילו עבור הרקדה עירונית חינמית בכאילו, יש מי שמשלם את שכרו של המרקיד. מימי עוד לא פגשתי את ה-"יצור" או ה-"יצורה" שמרקידים סתאאם בשביל הכייף האישי בלבד. דברי זילות של חנפנות, רק גורמים נזק ממשי למרקיד שמשוכנע עכשיו, שאצלו בהרקדה הכל בסבבה זורם ובסדר.

באשר לנזקיה של השחורדינית למרקיד ולהרקדה, מגיע לה כל הכבוד הראוי, ומסר נפרד שיוקדש רק לה ולמעלליה.

גמר חתימה טובה לכל עמישראל ורוקדיו ! רק דן.

אליק 31

New member
רק דן ידידי, העלית נושא רב-פנים. אני פניתי אל המרקיד שלי

והגשתי לו הצעה, ואפילו התנדבתי לקרוא אותה מעל במתו
בפני כל הקרואים שלו, אלה הרוקדים.
ההצעה:
מי שחושב את עצמו אבו עלי, שכל השנים חיפש במה להבליט את אישיותו המתוקה/הנוצצת/המבריקה/הבדרנית/הרטוריקנית ( מחק את המיותר) והוא מוצא אותה אצל המרקיד
מבקש מהמרקיד להשמיע במיקרופון של המרקיד כמה דברי תורה/חכמה/בדיחה/השכלה/ברכות להאדרת שמו של המרקיד ( מחק את המיותר)
תפאדל, שלם אגרה, שנקרא לה: ,"אגרת הופעה על במה", נגיד: 300 ש"ח, ויש לך רשות דיבור במיקרופון של המרקיד, ל 3 דקות. חריגה מהזמן תעלה בתוספת 200 ש"ח לכל דקה נוספת.
למה אני כותב את כל אלה? כי מנהג עשו להם כמה אבו עלי (איך כותבים "אבו עלי" ברבים?) והם חושבים שההרקדה היא המקום המתאים להופיע על במה ולדבר בפני קהל, דבר שחלמו עליו כל חייהם, למן היום, אז בגיל 5, שהסבא הסנילי אמר להם שהם מ א ד מ א ד מוכשרים.
אני מעלה את הדברים מניסיון אישי מר: בכל פעם שמתקרב חג, איזה פלוץ זוכה לקבל את מיקרופונו של המרקיד ( מה יכול המרקיד לעשות? להתקוטט איתו?) ולהרצות לנו על קדושת החג, וכן, יש כאלה שמרבים בשבחו של המרקיד, ומהריח הרע של החנופה, שעולה השמיימה, השכנים בבניין הסמוך מזעיקים משטרה.

עכשיו, שגמרתי לומר את מה שעל לבי, חכו לקטע השני, שבו אני מגיב לדברי חברי, רק דן, בנושא השחורדינית, למרות שאיני מבין את המלה המומצאת הזאת של חברי היקר.

אליק 31

New member
שחורדינית? מה זה? חנפנית, אני מבין מה זה

זה אלה שבאים אל המרקיד בנשיקות ובחיבוקים
מדי הרקדה
הלחי של המרקיד, והמותן שלו, סמוקים מחבלות של חיבוקים ונשיקות מזוייפים. כי זאת לדעת: חיבוק אמיתי, נשיקה אמיתית, של אם לבנה, ושל אח לאחיו, מעלים את רמת הטסטוסטורון ( מלה כללית לתאר מצב רוח טוב וחיזוק אמיתי, שאני בקושי יודע איך מאייתים אותה...) של הבן או הבת,
אבל, חיבוק של שחורדיני ( מה זה? ), של רוקד שמחבק מרקיד, הוא חיבוק של רמאי, של זייפן, זה אחד שרוצה לקנות נקודות אצל המרקיד על כל מקרה שלא יבוא, בעתיד, כאשר הוא ירצה משהו מהמרקיד. בלשון משפטית קוראים לה שוחד. בלשונו של רק דן זאת חנופה, ואני מוסיף: חנופה זולה, סכרינית, שנוצרה במפעל כושל בכפר בגליל.

מה יעשה המרקיד המסכן? יצא לכם פעם לדחות נשיקה ? או חיבוק? איך עושים את זה מבלי שהמנשק הסדרתי ייעלב?
נכון, המרקיד הינו בעל שתי פנים:
1. מצד אחד, איש שמבצע את תפקידו המקצועי, מרקיד נטו, וזאת כדי להשתכר כדי מחייתו, ולא חלילה שהוא בא לעשות לך טובה, לך, המנשקת, או לך, המנשק.
2. מצד שני, בכל זאת הוא התחבב עלינו, ואנחנו באמת מעריכים את כשרונו, ואת יכולתו לעשות לנו שמח. ואנחנו רוצים להביע זאת בפניו. ( בפניו, הכוונה אינה לנשיקה על הלחי, אלא ב"פניו" = קרי: בנוכחותו...)
עד כאן. מכאן ולהבא, מה עניין הכרת תודה על ביצוע עבודה נכון של איש מקצוע ולנשיקות/חיבוקים?
הלו!! אין לכם איפה להשקיע את החיבוקים? הנשיקות? מצאתם פראייר, את המרקיד המסכן? שאינו יכול לסרב לכם, ונאלץ לעמוד בכורח הזה?

חבר'ה, מספיק עם ההצגות, אתם שקופים, תהיו רציניים, תבואו אל המרקיד, תלחצו יד, תגידו: "ערב טוב". חסל סדר נשיקות. תנו למרקיד לבצע עבודה.

(תארו לכם שכל לקוח שנכנס למשרד שלי יתחיל בנשיקות ובחיבוקים...אני עוד אתחיל להאמין שאני איזה "אבו עלי" מוכשר וחביב, ואתחיל לזלזל בביצוע העבודה. כי למה להתאמץ? ממילא אני חביב הלקוחות...)

משהא111

New member
אליק ו - rak dan ידידי.

שנים אני מנסה להבין ללא הצלחה מה מניע אתכם ומכוון לראות ולהביע לרוב את הצד הרע, השלילי, הלוחם, בעל הכוונות הרעות ואינטרסים צרים ואני שואל את עצמי, האם לא מצאתם בכל כך הרבה שנים של חיים תוססים ומלאי חוויות שיש גם לא מעט בני אנוש עם כוונות טובות, שבאמת רוצים את הטוב. בעלי לב חם, שיודעים מה היא רעות, שמעריכים את הזולת, שרוחשים חיבה אמיתית לאחר, בתום לב, עם תחושת קירבה, תחושת ביחד, וכן !! עם שמחה וכמיהה לכל מפגש, חיבוק שמבטא אחווה מכל הלב, אהבה להיות ביחד והרבה פרגון אמיתי היוצא מלב נקי רחב אוהד ואוהב.
כמו בכל חברה יש גם אחרים שהתנהגותם אחרת כפי שתיארתם אולם מי שקורא את שכתבתם עשוי להתרשם שעל ציר זה בלבד מסתובבים מאות מרקידים ואלפי רוקדים בכל רחבי הארץ ביותר מ – 400 הרקדות.
רקדתי שנים רבות, השנים היפות בחיי, הכרתי מאות רוקדות ורוקדים מכל חלקי הארץ, מכל העדות והגוונים ועם רבים מהם יצרתי חברות חמה שנשמרת עד היום. בסיום כל הרקדה הרגשתי שעברתי חוויה נפלאה, בזכות המרקיד והרוקדים על כל גווניו, חיפשתי את הטוב בתוך כל החוויות ומצאתי אותו בגדול, הוא היה הדומיננטי, כל פגישה, כל חיבוק, בכל חיוך וכל מגע או שיחה, העצימו את החוויה. הייתי חוזר בלילות הביתה מאושר !!
אז באים שניים מחברי ועוד בערב "יום הסליחות" ואומרים לנו בכל הזדמנות שאנו נמצאים באיזה ביוב מעלה צחנה, שכל מיני טיפוסים בשמות פוגעניים מנהלים לנו בילוי שריחות רעים עולים ממנו.
איזה תסכול אתם סוחבים, כמה שחור עולמכם. מדוע לא תקומו בוקר אחד לקול ציוץ הצפרים, תביטו לשמיים הכחולים ותחשבו על עולם קסום. כן יש לי חדשות בשבילכם – יש עולם כזה, צריך רק לחפש אותו במקום למצוא כל בוקר שמיים אפורים וחיות טורפות.
לא אכנס לכל הדוגמאות שכתבתם שחלקם פשוט לא נכונות. אך באחת אומר.
כתבתם שיש חנופה של רוקדים כלפי מרקידים. מה רע בכך שמעריכים מרקיד, שאוהבים אותו ? מדוע לא לפרגן, מדוע זו חנופה. האם אתם שלא פעם כאשר קטלתם מרקיד אחד שיבחתם מרקיד אחר ? החנפתם לו ?? או שזו הייתה ביקורת לגיטימית !! ויש תיעוד נרחב לכתבות הרבות שלכם.
מרקידים לא מעטים מבקשים באירועים כאילו ואחרים, רוקדים לברך, או למסור בשמם דברים, מה רע בכך.
ראוי לרגל השנה החדשה ויום כיפור שיחול מחר שתתחילו להביט בחצי הכוס המלאה.
ביקורת מדתית ועניינית חשובה מכל לתיקון עוולות אך לצבוע את העולם בשחור לא מתקן דבר וגם מזיק לכם חברי. תתעוררו !!! יש עולם נפלא.
ריקודים שמחים ובריאים
אורי גבעוני

rak dan

New member
משהא אל תהיה כזה כבד קח את החיים בקלות

משהאל'ה אתה ממש מדאיג אותי, תעזוב אותך מהגב והרגליים הכואבות שלך. הלב ידידי הלב שלך במצבו, כמה אתה מעמיס עליו, את הצער והחמלה של העולם כולו. ממש לא הוגן מה שאתה גורם לו במחשבות הטהרניות שלך, ברור שזה מצריך כוחות נפש גדולים לשחק אותה האיש הטוב והמטיב. אם כל כך טוב לך בחיים, סע לגינת לוינסקי ואמץ לביתך פליט אריתראי, ששוחרר זה עתה מכלא סהרונים.

תמיד הית רציני ובעל חשיבות עצמית מוגברת להחריד. אז מה שווה כל אוסף הבדיחות המקוטלגות שלך בכתב. אם אין לך טיפת חוש הומור עצמי. מי שלא מסוגל לצחוק על עצמו אינו יכול לצחוק על האחרים. אפילו שהחיים לפעמים מצחיקים, כשבאים להתחנף לברך ולנפח את האגו של המרקיד בחג ומועד, ויוצא שמקללים את האיש המסכן המבורך על כורחו, שאז המרקיד חי לו בלה לה לנד וחושב שהוא באמת אחד כזה יחיד בדורו והרקדתו מיוחדת משו משו. בעוד שהמציאות הפוכה לחלוטין, הטענות והביקורות הנשמעות כלפיו בקולות מתגברים, הן כאלה שלא ידע מצרות כי מדובר בפרנסתו. מי הוא היודע, חנפנות ברכה היא או קללה

משהא אתה לא הבנת זאת ואין כבר סיכוי שתבין. שהנושאים הנדונים בפורום אינם אליק ורק דן האנשים "הרעים" לשיטתך, וכמובן שלא משהא האיש "המופלא", שהחיים שלו בסבבה מאז שבא לעולם. למרות שאת הדברים לרוב הנך מצליח לסובב לפן האישי שלך. לידיעתך הפורום הוא המקום ללבן את מה שנוגע להרקדות, לריקודים, לרפטואר, לרוקדים, וגם למרקידים, למעשיהם, להצלחותיהם ולמחדליהם. אתה דורש במפגיע שנסתום את הפה, אנא ממך, מי זה אתה גאון הדור, המחליט מה הנכון ומה לא, מי שמך להתנשא על אחרים, ועוד בליל יום הכיפורים. קח את החיים בצחוקים בסבבה, צר לי עליך משהא הכי אחי.

משהא111

New member
rak dan ידידי, כתוב "בגלל שנאת חינם חרב בית המקדש" ואוסיף

"בגלל קנאת חינם" כך אתה מבין את הדברים שאני כותב וכך מתייחס אליהם.
מי שמנסה להיות המתנשא מאז שהכרתיך וגם מסיפורי עברך, מי שמתגאה ומלקק שפתיים ומצהיר "אני חריג" (בשפתך - "גאה להיות אאוטסיידר"), וכך פועל ללא לאות שנים רבות להשגת מטרותיו הוא אתה rak dan.
משתתף בצערך שאינך מצליח בכך ושמח בשמחת רבים שכך פני הדברים.
אני חייב לציין שמצאתי בך גם כמה תכונות והבטים מרשימים הכוללים לב רחום, ידע רחב ואינטליגנציה שיכלו בנקל לצייר תמונה שונה לחלוטין אודותיך אולם גם התמונה היפה ביותר לא תיראה אם ימרחו עליה צבע שחור ואם פצעי העבר שבקירבך יקננו לנצח.
ריקודים שמחים ובריאים
אורי גבעוני

אליק 31

New member
הצחקתני, ידידי משהא, האם רק דן ואנכי נראים לך דכאוניים?

אנחנו מתקני עולם!
בלעדינו, אילו העולם היה מלא במש"האים - כמוך - היינו עכשיו תקועים אי שם בימי הביניים, או בסמטאות החרבות של עניי בומביי ומנילה
עם איי קיו בגודל של מוח תרנגולת טיפשה, תקועים בעברנו מבלי יכולת לנתח מצבים על מנת לשפרם.
כן, מה רע בלחפש את הפגמים על מנת לשפר את המוצר?

לא התייחסת לתופעה שאני הצבעתי עליה, והיא:
למה, מישהו, שבגלל שיש לו פרופסורה
חושב שמותר לו לבוא למרקיד?
להפסיק הרקדה?
ליטול לידיו את המיקרופון?
ולהתחיל לברבר לי הרצאה?
באמצע ה ה ר ק ד ה ! ! !
על אסטרונומיה ? ? ?
הרי שילמתי כרטיס כניסה כדי לרקוד
או כדי להתבונן בכוכבים?
והלא היום כל פישר יכול להיכנס לגוגל ולקרוא כל מה שהוא רוצה, על כל נושא שבעולם.

אגב,
לא המצאתי כלום! בדוגמה לעיל, על המרצה המהולל.
העובדות לקוחות מן המציאות!!
אכן, יש פרופסור כזה,
אכן, הוא מתנשא עלינו
( עצם זה שהוא סבור לתומו, שיש מידע שטרם הגיע למוח הזעיר שלנו
והגיעה השעה הדחופה לתקן את המעוות
ואפילו אם השעה הזאת היא באמצע הרקדה...)

אז אתה, משהא, אומר לעצמך ולאחרים: "סבבה, אם הפרופסור רוצה לתת הרצאה על אסטרונומיה באמצע הרקדה, בוא נתכנסה ונאזינה לדברי החנונה, למה לא?"
אז תגובתי: לא.

rak dan

New member
שאלו בסנוקר מה זותי שחורדינית ? יש ת'תשובות אורגינאל

שערה שחור צובעת לבלונד.
סביר להניח שתעשן מלבורו לייט.
היא נקראת לגיטימית.
בלונדינית עם עבר שחור.
סרדינית שחורה בלונדינית.
חוסר התאמה בין הגוונים שזה מצחיק..
יש לה גבות שחורות ושיער בלונד אפרוח.
יש לה אינטליגנציה מלאכותית.
יש אצלה גם וגם. שם שחור ובראש בלונד
אמרו לי שזה הפוך - בלונדינית שצבעה לשחור,.
עבדו עלי.

ניתוח דיקדוקי
כתיב מלא שְׁחוֹרְדִּינִית
הגייה shkhordinit
חלק דיבר שם־עצם
מין נקבה
תצורה שחורה + בלונדינית
נטיות ר' שְׁחוֹרְדִּינִיוֹת

למעלה