שחורדינית - ה'במווה' שלו שחורה והיא בלונדינית

rak dan

New member
שחורדינית - ה'במווה' שלו שחורה והיא בלונדינית

"מאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה" ! אתם רציניים ? הבעיה הכי גדולה היא שאלה שכתבו את המשפט המפוקפק הזה. לא ממש הכירו את המרקיד הישראלי המצוי שלנו, לריקודי העם. הגבר שלפעמים טועה לחשוב שהוא הסגן של האלוהים, או לפחות הינו החתיך האולטימטיבי. האמת אנחנו מבינים אותך ומשתתפים בצערך, כמה קשה לעמוד בפיתוי כשמקיפות אותך ומחוללות לפניך עלמות חן צעירות ונאות. מה אתם חושבים, לי זה גם לא בא בקלות, להתבונן במבחר המובחר - שלפני, מאחורי, ומצדדי ואני הוא הרוקד.

השחורדינית, זאת לא המצאה שלי, באמת יש יותר מאחת כזאת במציאות הרקדותינו. היא מוזכרת כאן רק לצורך המשל והשנינה, בכל זאת מדובר במותג על שקשה להתעלם מנוכחותו. אין צורך לברוא מציאות שאינה קיימת, מכיר אישית לפחות 5 מקרים של הרקדות שנסגרו בגלל אישה, סיבותיה ונסיבותיה, מבלי כל קשר לגוון שערה. עכשיו אפשר לשכלל את משפט הפתיח, "מאחורי כל כישלון הרקדה גברית תמצא שחורדינית". הבטחתי לה מסר אישי ואני מקיים.

כל כך פשוט עד כדי טימטום מוחלט, לעולם על תערבו עינינים אישיים בעסקים ! אלא אם תדבקו בגישתכם האנכרוניסטית ולטענתכם השחוקה, שהרקדה איננה עסק לכל דבר. אדוני המרקיד הנכבד, כדאי שתפנים, אתה וכל מעשי התנהלותך, שקופים ונראים ברור לקהל הרוקדים שלך אם תרצה אם לאו. בא לך על איזו שחורדינית תהיה לי בריא וחזק. תרצה להזמין אותה עם או בלי חברותיה לבית קפה או אליך הביתה קדימה. בהרקדה שים גבול מידידות, מחברים ומרקידים אחרים שמלחיצים אותך, השמר מחיוכים עם בקשות לריקודים. הלו"ז בהרקדה הוא לא משהו גמיש כראות עיניך, רבע שעה לפה או לשם. יש כאלה שמשלמים ממיטב כספם מידי שבוע ואתה מביא להם בכך את הסעיף. למרות שבא לך לעשות מה בראש שלך וממש מתאים לך. רק אל תשכח, כשאתה עושה הנחה או יחס מיוחד למי שהם, זה תמיד יהיה על חשבון האחרים ! שנינו ביחד אני ואתה, כבר הינו בסרט הזה יותר מפעם אחת, ובגלל השחורדינית ועוד כמה שטויות שעושים ברנשים, התברר לכולנו שאפשרי לחסל ולסגור הרקדה בקלי קלות. הלו אתה תגיד לנו, לא חבל לך על עצמך.

אליק 31

New member
רק דן ידידי, אתה מקנא...

אתה רואה איך לנגד עיניך מתגלמות זכויות היתר של אחד המקצועות
הנחשקים במשק, הלא הוא מקצוע המרקיד.

והמרקיד מושך אליו שחורדיניות, והמרקידה מושכת אליה שחורדינים
כי זה מקצוע אטרקטיבי, אמנם, לא כל כך מושך כמו למשל, זמר מזרחי
אבל בכל זאת, נופל על המרקיד סוג אבק של כוכבים
מסתכלים מקרוב, רואים שזה לא אבק של כסף, אלא אבק של פיח
לכן זה גורם לבלונד להיראות כמו שחור.

מה יהיה איתך, חברי ורעי? לא די לך בכל הכיבושים שלך?
אתה חייב לקנא במרקידים?
שחרר להם, מגיע להם, הם עובדים קשה על כך

אבל יש מרקיד אחד שימצא חן בעיניך
הוא מרקיד באזור שלנו,
והוא, מעולם לא זכה לתשומת לב של רוקדת, ככל שהוא מתאמץ ויתאמץ.
אחרי הכל צריך שלמרקיד יהיה מינימום של שארם
ולמרקיד הזה יש תכונה מיוחדת: אנטי-שארם...

למעלה