שרשור שאלות 31.3-3.4

Red n Black

New member
מחפשת תחליף למייקאפ של מאק

משתמשת שנים בסטודיו פיקס פלויד , כרגע אני 30 WN
הבנתי שהם התחילו לעשות ניסויים אז אני מחפשת תחליף.

ניסיתי קולורסטיי וזה פשוט נראה לי מסכתי.
אני שמה יחסית מעט מהסטודיו, לא מחפשת כיסוי מלא לגמרי, רוצה כמה שיותר שיראה טבעי.

אין לי בעיה להזמין מהאינטרנט. וכנראה גם מעדיפה את זה.
רצוי באותו טווח מחיר- 170 (כמובן שפחות יהיה ממש נחמד)
אם מישהי יודעת גם את ההמרה של הגוון, זה ממש יועיל!
תודה!!

Red n Black

New member
כהויות תורשתיות

היי,

אני יחסית בהירה והכהויות ממש בולטות. אני שמה לעיתים קורקטור של בובי בראון bisque
ומשתמשת בקונסילר של מאק עם הלחות בגוון NW25 . וזה עושה את זה יותר טוב, אבל לא מספיק. עדיין רואים את הכהויות.
גם בעפעפים העליונות. תמיד חושבים ששמתי צללית חומה בגלל הכהות.
ניסיתי קונסילרי0 שונים וקצת מתחילה להתייאש. בעיקר בגלל שאני מחפשת משהו שלא יישב מסכתי.
הלפ!! תודה :)

lirone9

New member
מבינה לליבך

אני שחומה והכהויות לא פחות בולטות.
השלב הראשון הוא להבין באיזה צבע הכהויות שלך - זה מאוד עוזר בניטרול שלהן. אני מבינה שעל העפעף הכהות חומה, אבל יכול להיות שמתחת היא כחולה/סגלגלה.
אחר כך את צריכה להסתכל בגלגל הצבעים ולראות איזה צבע מנוגד לכהות שלך (נמצא ממול בגלגל). אם הכהות כחולה, למשל, הצבע שאמור לנטרל אותה הוא כתום.
לכהות חומה צריך קורקטור בגוון ורדרד (לא רואים את זה בגלגל).
כשאת מניחה את הקורקטור שימי לב שאת צריכה להניח אותו על האזור עם הכהות בלבד ולא על כל האזור שמתחת לעין. אם תניחי אותו על כל האזור את בעצם תנטרלי את ההשפעה שלו. תניחי את הקורקטור בנקודות שבהן הכהות בולטת ותתני לו להיספג כמה דקות בעור. לאחר מכן תעברי עם קונסילר על כל האזור שמתחת לעין בתנועות טפיחה, כדי שהקורקטור לא יזוז. כדאי לקבע הכל עם פודרה עדינה כי כן יש הרבה שכבות מתחת לעין.
תראי, אני מבינה את הצורך שזה לא ייראה מסכתי - אבל - את צריכה להבין שאם את רוצה לנטרל לגמרי את כל הכהויות, והן קשות, קשה לעשות את זה בצורה שבה זה ייראה ממש קליל וכאילו אין שם כלום. בכל זאת צריך לפחות 2 שכבות כדי לכסות הכל וכששמים גם מייקאפ קליל על הפנים קל לטשטש את זה לכיוונו.
אם את לא מצליחה להגיע לתוצאה הרצויה אני מציעה לך לשבת עם מאפרת מקצועית שיודעת איך לטפל בכהויות מהסוג הזה והיא תמליץ לך על מוצרים ושיטות לכסות הכל טוב יותר. אם את גרה קרוב לבובי בראון את יכולה לגשת אליהם ולהגיד להם שאת לא מגיעה לכיסוי מספק עם הקורקטור. אני מניחה שאחת המאפרות שלהם תוכל לשבת איתך ולהסביר לך איך להשתמש במוצר בצורה טובה יותר.
בהצלחה ואל תתייאשי, גם לי לקח הרבה זמן כדי להבין איך להתמודד עם שלי

Red n Black

New member
תודה רבה !!

יש מצב את מכירה וידיאו ביוטיוב שיכול להראות לי איך להשתמש בקורקטור נכון? אין לי גישה קרובה לסניף של בובי בראון
המון תודה על התגובה המושקעת! אני מקווה שיסתדר לי גם :)

tempush

New member
קונסילר ללא מייקאפ

היי,

אני סובלת מכהויות חומות מתחת לעיניים בערך כל חיי. הבעיה שלי היא כזאת- אני לא אוהבת לשים מייקאפ ביום יום, וכל הקונסילרים שהשתמשתי בהם עד היום, ללא מייקאפ, הפכו את הכהויות שלי מחומות - לאפרפרות. האם קיים קונסילר פלא שיטשטש ואף יעלים את הכהויות בלי הצורך להשתמש גם במייקאפ?

תודה רבה לעוזרות :)

lilo4

New member
כמה טיפים

קודם כל לגבי הגוון של הקונסילר- נהוג לחשוב שהוא צריך להיות בגוון של המייקאפ או אפילו טיפה בהיר ממנו. אבל זה בדיוק מה שנותן את הגוון האפרפר... לכן אני ממליצה לך לנסות קונסילר טיפה יותר כהה ממה שיש לך כרגע. וכמובן עדיף לנסות לפני הקנייה [עד כמה שאפשר כי הטסטרים ברוב המקומות פשוט מטונפים].
אפשרות נוספת היא להשתמש גם במתקן גוון- שזה קונסילר שמגיע בגוון ספציפי, הכי נפוצים הם סגול, ירוק, צהוב, כתום. מניחים אותם מתחת לקונסילר הרגיל כדי לסתור את הגוון של הכהויות.
אני לא בטוחה על איזה מתקן גוון להמליץ לך, יש לי הרגשה שסגול יכול להתאים- אבל באמת שזו לא המלצה חד משמעית.

lirone9

New member
אז ככה

כשאת משתמשת בקונסילר רגיל שהוא בגוון העור הוא לא מנטרל את הכהות, ופשוט מתיישב מעליה. לכן, במקום לקבל כיסוי בגוון העור יתקבל גוון אפרפר.
כדי להיפטר מהכהות ולהסוות אותה את חייבת להשתמש בקונסילר שהוא קורטור - מתקן גוון, על פי גוון הכהות שלך.
את צריכה להבין קודם כל מהו גוון הכהות שלך.
אם הכהות שלך היא כחלחלה - השתמשי בקונסילר כתמתם
אם הכהות היא סגולה יותר - השתמשי בקונסילר צהבהב.
אם הכהות היא חומה (פשוט כהה יותר מגוון העור), השתמשי בקונסילר ורדרד.
כדי להסוות לגמרי כהות קשה לא מספיק להשתמש בקונסילר שהוא נוטה טיפה לגוון ורוד, לדוגמא, אלא יש להניח שכבה של קונסילר ורוד לגמרי.
אם אין לך תקציב את יכולה לפורר מעט מצללית מאט באחד מהצבעים שאמרתי ולערבב עם הקונסילר שלך.
לאחר שאת נותנת לקונסילר הצבעוני כמה דקות להתקבע את יכולה להניח מעל שכבה דקה של קונסילר בגוון העור.
בגלל שכל העסק די לחותי מומלץ לקבע את כל הסיפור עם מעט פודרה.
כן אפשרי ללכת רק עם הקונסילר ללא מייקאפ, אבל צריך לעשות עבודה טובה בטשטוש שלו ובבחירת הגוון.
החוכמה היא לעבוד בשכבות דקות ככל האפשר (אך לא מדי), כדי לקבל כיסוי עדין ומחמיא.
אם את עדיין לא מסתדרת ולא מצליחה להסוות אותן - ממליצה לך לקחת שיעור פרטי אצל מאפרת מקצועית או לקבל ייעוץ בחנויות מקצועיות (ממליצה בעיקר על בובי בראון) והם יתאימו לך מוצרים שתואמים לגוון העור שלך ולכהויות שלך.
בהצלחה

fairytale10

New member
בנות צריכה עזרתכן!!! מייק אפ...

או בשמו המקצועי..קרם בסיס.
הפעם אני מחפשת מייק אפ ממש מעולה, עם כיסוי גבוה לעור מעורב שנוטה כרגע ליובש באזורים מסוימים ואדמומיות.
מייק אפ שלא רק ישאר על העור אלא גם שישאר יפה על העור ולא יראה קייקי לאחר כמה שעות, שיהיה לו פיניש טבעי יחסית לכיסוי מלא ולא מסכתי. בקיצור, מחפשת את ה-אחד. גם היי אנד.
תנו בהמלצות!

למעלה