שרשור שאלות 8.4-11.4

Santa Inc

New member
באיזה מסיר איפור/סבון פנים אתן משתמשות?

אני משתמשת כבר שנים בערב בסבון פנים של Garnier (זה בשפורפרת הלבנה-תכלת, 3 ב-1: ניקוי+גרגירים+מסיכה) כדי להוריד את האיפור ולנקות את הפנים.
אני מאוד אוהבת את מרקם הגרגרים שלו ואת הריח אבל שוקלת להחליף כי לאחרונה שמתי לב שהוא לא מוריד ביסודיות את כל האיפור - כשאני מנקה את הפנים בבוקר עם מי פנים, הצמר גופן יוצא עם קצת צבע, כמו של המייק אפ. חוץ מזה, העור שלי לא נראה משהו ואולי להחליף יעזור.

אני מוכנה להשקיע במשהו קצת יותר איכותי אבל עדיין לא להתפרע (עד 150 ש"ח נגיד). דרישות:
1. מתאים לעור שמן
2. עדיף מרקם גרגירים

יש המלצות?

lirone9

New member
אני הייתי ממליצה

להוסיף לפני שטיפת הפנים מסיר איפור.
אין מוצר אחד שינקה את הכל ביסודיות מהסיבה הבאה - ברגע שאת משתמשת במוצר בשלב הראשון (מסיר איפור / מגבון להסרת איפור / סבון פנים), הוא מסיר רק את השכבה העליונה של העור, כלומר רק את האיפור עצמו. גם אם הסבון מסיר את האיפור ביסודיות עדיין הוא לא עושה את תפקידו - לנקות את העור מכל הלכלוך והג'יפה שהצטברה לנו בפנים לאורך היום.
חשוב מאוד לנקות את העור טוב כדי שלא ייסתמו לנו הנקבוביות וכדי שהוא יוכל לנשום.
השיטה הכי טובה לדעתי היא פשוט להשתמש במסיר איפור ייעודי. אני אישית אוהבת את הדו פאזי של לייף/קרליין (מסיר איפור שמגיע בבקבוק והוא חצי תכלת מלמטה וחצי שקוף מלמעלה. מערבבים היטב לפני השימוש ומספיגים בצמר גפן). לאחר שמסיר האיפור מוריד את רוב האיפור מהפנים תעברי לשטיפת הפנים עם סבון פנים, והוא ינקה את שאריות האיפור ואת הלכלוך שהצטבר בעור. אם את אוהבת את הסבון הזה וחושבת שהוא עושה עבודה טובה אני פשוט הייתי רוכשת מסיר איפור ומנסה לראות אם זה עוזר. זה אפילו לא מגיע לתקציב שלך כיוון שמסירי האיפור שהזכרתי עולים בסביבות ה-30 ש"ח במבצעים והם עושים עבודה טובה יותר מהרבה מסירי איפור יקרים יותר.
אם את חושדת שהעור לא מספיק נקי מהמייקאפ תעברי עליו עם מי פנים בלילה לפני השינה - עדיף ששאר הלכלוך ייצא לפני השינה ולא יישאר איתך לאורך הלילה - בלילה זהו הזמן של העור להתחדש ולתקן את עצמו ואם הוא מלוכלך זה פוגע בתהליך.
בהצלחה

קרמיט524

New member
סבון פנים זה סבון פנים, ומסיר איפור זה מסיר

איפור...

לשניהם תפקיד חשוב ושניהם נחוצים כדי להסיר איפור בצורה הטובה ביותר.
מסיר האיפור שכרגע אני משתמשת בוא הוא של ניוטרוג'ינה. את יכולה לקרוא סקירה שכתבתי עליו כאן:
[URL]http://www.michallev.com/550[/URL]
הבעיה היחידה היא שניוטרוג'ינה מנסה את המוצרים שלה על בעלי חיים (בגלל זה אני כנראה לא אקנה אותו שוב, כשאסיים אותו).
לגבי סבון - ללייף יש סבון מצויין, והם לא מנסים על בעלי חיים.

קרמיט524

New member
יש שמועות שגם מסיר האיפור של לייף מצויין

המחיר שלו ממש הוגן, והוא המון פעמים במבצע. חוץ מזה לייף לא מנסים על בע"ח.

אני כמוך משתמשת עם גרנייה ועכשיו

עם הסבון גרגרים ורוד אשכוליות נדמה לי. מאוד מרוצה.

Santa Inc

New member
האשכולית הוורודה גם של garnier?

אני זוכרת שהם יצאו לפני חצי שנה בערך עם סבון חדש לניקוי פנים עם פחם, יצא לך להתנסות בזה? אני חושבת אולי לנסות במקום הנוסחה הקלאסית שהשתמשתי עד היום.

כן האשכולית של גרנייה

לא השתמשתי עם הסדרה השניה כי אני מאוד מרוצה מזו. מורידה לי טוב את האיפור וכל הג'יפה .

youngG

New member
תהיה/סקר לגבי רמת מקצועיות

היי,
לא אחת יצא שהגעתי לסניף של מאק ושאלתי על חברות או מוצרים שהייתי מצפה שמוכרות בחנות לאיפור מקצועי יכירו, ולא היה להם מושג על מה אני מדברת.
כאילו שחוץ מהמוצרים של מאק הן לא מכירות כלום. זה לא אומר שהן לא מאפרות מוכשרות או שלא ידעו להתאים לי מוצרים נכונים, אבל בכל זאת בתור מישהי שאינה מאפשרת מקצועית שהרבה פעמים מגיעה עם יותר ידע כללי/ מקצועי מהתחום (כמובן שרק בזכות הפורום הזה
) זה פוגם בתחושת האמינות של רמת המקצועיות.
מה דעתכן?

מסכימה מאוד עם דברייך...

ואם כבר מדברים על מאק .....
אני בכלל מאוכזבת מסניף באר שבע.
היה מאפר שהתחברתי אליו (יוגב למי שמכירה...) והיה הכי מקצועי שם והכי התחבר לראש שלי.
מאז שעזב המוכרות שם בכלל עושות לי טובה שעוזרות לי.
הקיצר: אכזבה גדולה מסניף ב"ש

1מטקה

New member
מייקאפ של קרליין care&glow מישהי מכירה?

אשמח לשמוע רשמים על המייקאפ אם מישהי התנסתה בו.

Princess Sher

New member
מחפשת המלצה לסומק

היי,
אני מחפשת המלצה לסומק בגוון ורוד חיוור, אפשר גם מוצרים שצריך להזמין באינטרנט.

שלום :) שאלה בנוגע למיקה בלה

אחותי עבדה פעם בעגלות של מיקה בלה בלונדון והביאה לי מהאיפור שלהם.(מייק אפ וסומק-מתנצלתמראש מהאי דיוקים אני לא טובה כ״כ באיפור
)
מאוד מאוד אהבתי, לא ייבש לי את הפנים והקנה לי אחידות בצבע.
היא אמרה לי שהחברה היא בעצם חברת ״גאיה״. ובכן לצערי ניסיתי ולא הגעתי לאותה התוצאה, מאז אני מנסה למצוא משהו מקביל לכך.

האם אתם מכירים את החברה ויכולים להמליץ לי על משהו ברמה הזאת?
(ושוב הידע שלי שואף ל0..אבל ממש נוחה לי אופציית האבקה ויש לי מברשות טובות).

תודה מראש ושבת שלום :)

lilo4

New member
אני לא מכירה את החברה הזו

ולא ניסיתי את המוצרים שלהם...

את חברת גאיה אני כן מכירה, יש לי מייקאפ אבקה שלהם וכמה צלליות. המייקאפ מצוין, כיסוי נמוך-בינוני, נראה טבעי מאוד על העור.
מהצלליות לא התלהבתי בכלל...

כן לצערי זה העניין

אני לא אהבתי את גאיה הכיסוי נמוך לטעמי לעומת החברה השניה. יש משהו מומלץ יותר מגאיה :)?

lilo4

New member
יש הרבה אפשרויות

אבל כדי לדעת להמליץ לך יותר, יעזור אם תפרטי בדיוק מה סוג העור שלך, איזו רמת כיסוי את מחפשת, כמה כסף את מוכנה להשקיע ואם את רוצה לקנות רק בארץ או שאת רוצה להזמין גם מחו"ל...
ואם יש חשיבות למייקאפ מוצ'/נוזלי וכו' [למרות שבאופן עקרוני מייקאפ באבקה נותן כיסוי יחסית נמוך]

ליןןןןן

New member
למי שמבינה במייקאפ של אסתי דאבל וור...

אני מחפשת תת גוון צהבהב אבל בהיר, הbone 17 בהיר לי מידי וה84 וה37 כהה לי מידי, יש גוון באמצע?
תודה

למעלה