אחלה סקר
שם: יבגני לוין.
באיזה טלנובלות צפיתי השנה:
טלנובלות בספרדית: אישה רעה, החיים הכפולים של אסטלה קריז'ו, מלכת הלבבות, אדמה פראית.
סדרה ספרדית: איסבל.
ברזילאיות: פשוט נהדרת, מעבר לזמן.
טורקיות: שתולים, מלכת הלילה.
קוריאניות: לחישות, לכל הרוחות, ילדי השמש, יער סודי, המורד.
באיזה טלנובלות אני מתכנן / מצפה לצפות:
טלנובלות בספרדית שאני כבר צופה בהן ואסיים השנה: באהבה אין חוקים.
טורקיות שאני צופה ואסיים השנה: אימא.
ברזילאיות שאני באמצע: הכוח לאהוב.
קוריאניות שאני באמצע שלהן: הפרקליט, אביר שחור, אני והיא.
טלנובלות בספרדית שאני מתכנן לצפות בהן בעתיד: מתחת לשמיים, רק את.
ברזילאיות שאני מתכנן לצפות בהן: רוק סטאר, השוד הגדול.
סדרה / תכנית השנה (לא טלנובלה) - ההרמון.
טלנובלת השנה: שתולים, אימא, אישה רעה, החיים הכפולים של אסטלה קריז'ו, באהבה אין חוקים.
שחקני השנה (טלנובלות): צ'אהטאי אולסוי, בנסו סוראל, ניהאל קולאש, צ'טין טקינדור, אראס בולוט איינמלי, דאמלה ג'ולבאי, אריאדנה דיאז, דוד ספדה, אלחנדרו תומאסי, דנילו קררה, אריקה בונאפיל, ארסלי ארמבולה, דנה פאולה, אנדראה מרטי, קרלוס טורס, דניאלה בסקופה, חוסה מריה גליאנו, דוד צ'וקארו, חואן ריוס, רבקה ג'ונס, מאריסיו איסק, דייגו סולדנו, גבריאל רואל, רפאל נבארו, מישל אולברה, מישל ג'נר, רודולפו סנצ'ו, קלאודיה אלברז, כריסטיאן דה לה פואנטה, דניאלה רומו, הורסיו פאנצ'רי, דייגו אוליברה, אליני מוראיס, אנה ביאטריס נוגיירה, אמליו דנטש, רפאל קורדוזו, אירנה רבאש, פאולה אוליביירה, קים רה וון, שין סה גיונג, סו ג'י היאה, ג'אנג מי הי, ג'נסו דרה, בןק גוקיילדיז, ואהידה פרצ'ין, ג'ונג'ה ווסטלארי, סו הין ג'ין, אריק מון, ג'ון היאה בין, אנה ברנדה קונטררס, חוליאן חיל נבארו, ג'רלדין בזאן, מנואל בלבי, חוסה מריה טורה, אלטאיר חראבו, סרחיו בסאנייז, גיירמו גרסיה קנטו, רודריגו לומברדי, ז'וליאנה פאיס, איזיס וולוורדה, פיוקי, אמליו דנטש, מרקו פיגוסי, יון גיון סאנג, צ'ה סו בין, קים ג'י סוק, יי ג'ון גי, צ'ו סונג וו, בה דו נה, יי סאנג יון, פק סה יונג, יי בו יונג, גוון יול, ג'ו גונג סוק, אים ג'ו הוואן, פק בו יונג, קים סל גי, סונג ג'ונג גי, קים ג'י וון, סונה היאה קיו, ג'ין גו, פאולה נונייז, חואן סולר, ג'רלדין גלוואן, לאורה פלורס, סבסטיאן פראט, קרלוס פרו, אאוחניו סיזר, קתרין סיאצ'וקה, פבלו אזר, מריה לואיסה פלורס, פאולו קבדה, וונדה דיסידורו, ניקול אפולוניו, אזקיאל מונטלט, מריסה דל פורטיו, הנרי זאקה, עמנואל פרז, מוראט יילדירים, מריאם אוזרלי, אוגור פולאט, מרינה רוי ברבוזה, פביו אסונסאו, פאולו רושה, ז'וליאנה פאיבה, פליפה סימאש, לאונה קוואלי, הומברטו מרטינס, פרננדו קולונגה, סוסנה גונגלס, חוסה פבלו מינור, חורחה סלינס, מרלן פבלה, מישל רנו, אלחנדרו נונס, חאומה מתאו.
דבר טוב שקרה השנה: העברת השגרירות לירושלים והכוונה של טראמפ לא להכיר בדור שני, שלישי ורביעי של פליטי 1948 כפליטים.
דבר רע שקרה השנה: זארה, הכלבה של גיסי נפטרה.
קניית השנה: נעליים שקניתי בחו"ל באוסטריה.
שיר השנה: שיר הנושא של מלכת הלבבות, שיר הנושא של אישה רעה.
מה אאחל לעצמי להשנה: בריאות והצלחה.