סיכום שנה

elall

Member
מנהל
סיכום שנה

סיכום שבוע כבר מזמן אין לנו, אז לפחות נסכם שנה

שם:
באילו טלנובלות צפיתם השנה (בויוה ואונליין):
אילו טלנובלות אתם רוצים לראות בויוה בשנה הקרובה או מתכננים לצפות אונליין:
סדרה/תוכנית השנה (לא טלנובלה):
טלנובלת השנה:
שחקני השנה (טלנובלות):
דבר טוב שקרה השנה:
דבר רע שקרה השנה:
קניית השנה:
שיר השנה:
מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה:

שנה טובה וגמר חתימה טובה

evglev1

Well-known member
מנהל
אחלה סקר

שם: יבגני לוין.

באיזה טלנובלות צפיתי השנה:

טלנובלות בספרדית: אישה רעה, החיים הכפולים של אסטלה קריז'ו, מלכת הלבבות, אדמה פראית.
סדרה ספרדית: איסבל.
ברזילאיות: פשוט נהדרת, מעבר לזמן.
טורקיות: שתולים, מלכת הלילה.
קוריאניות: לחישות, לכל הרוחות, ילדי השמש, יער סודי, המורד.

באיזה טלנובלות אני מתכנן / מצפה לצפות:

טלנובלות בספרדית שאני כבר צופה בהן ואסיים השנה: באהבה אין חוקים.
טורקיות שאני צופה ואסיים השנה: אימא.
ברזילאיות שאני באמצע: הכוח לאהוב.
קוריאניות שאני באמצע שלהן: הפרקליט, אביר שחור, אני והיא.

טלנובלות בספרדית שאני מתכנן לצפות בהן בעתיד: מתחת לשמיים, רק את.
ברזילאיות שאני מתכנן לצפות בהן: רוק סטאר, השוד הגדול.

סדרה / תכנית השנה (לא טלנובלה) - ההרמון.

טלנובלת השנה: שתולים, אימא, אישה רעה, החיים הכפולים של אסטלה קריז'ו, באהבה אין חוקים.

שחקני השנה (טלנובלות): צ'אהטאי אולסוי, בנסו סוראל, ניהאל קולאש, צ'טין טקינדור, אראס בולוט איינמלי, דאמלה ג'ולבאי, אריאדנה דיאז, דוד ספדה, אלחנדרו תומאסי, דנילו קררה, אריקה בונאפיל, ארסלי ארמבולה, דנה פאולה, אנדראה מרטי, קרלוס טורס, דניאלה בסקופה, חוסה מריה גליאנו, דוד צ'וקארו, חואן ריוס, רבקה ג'ונס, מאריסיו איסק, דייגו סולדנו, גבריאל רואל, רפאל נבארו, מישל אולברה, מישל ג'נר, רודולפו סנצ'ו, קלאודיה אלברז, כריסטיאן דה לה פואנטה, דניאלה רומו, הורסיו פאנצ'רי, דייגו אוליברה, אליני מוראיס, אנה ביאטריס נוגיירה, אמליו דנטש, רפאל קורדוזו, אירנה רבאש, פאולה אוליביירה, קים רה וון, שין סה גיונג, סו ג'י היאה, ג'אנג מי הי, ג'נסו דרה, בןק גוקיילדיז, ואהידה פרצ'ין, ג'ונג'ה ווסטלארי, סו הין ג'ין, אריק מון, ג'ון היאה בין, אנה ברנדה קונטררס, חוליאן חיל נבארו, ג'רלדין בזאן, מנואל בלבי, חוסה מריה טורה, אלטאיר חראבו, סרחיו בסאנייז, גיירמו גרסיה קנטו, רודריגו לומברדי, ז'וליאנה פאיס, איזיס וולוורדה, פיוקי, אמליו דנטש, מרקו פיגוסי, יון גיון סאנג, צ'ה סו בין, קים ג'י סוק, יי ג'ון גי, צ'ו סונג וו, בה דו נה, יי סאנג יון, פק סה יונג, יי בו יונג, גוון יול, ג'ו גונג סוק, אים ג'ו הוואן, פק בו יונג, קים סל גי, סונג ג'ונג גי, קים ג'י וון, סונה היאה קיו, ג'ין גו, פאולה נונייז, חואן סולר, ג'רלדין גלוואן, לאורה פלורס, סבסטיאן פראט, קרלוס פרו, אאוחניו סיזר, קתרין סיאצ'וקה, פבלו אזר, מריה לואיסה פלורס, פאולו קבדה, וונדה דיסידורו, ניקול אפולוניו, אזקיאל מונטלט, מריסה דל פורטיו, הנרי זאקה, עמנואל פרז, מוראט יילדירים, מריאם אוזרלי, אוגור פולאט, מרינה רוי ברבוזה, פביו אסונסאו, פאולו רושה, ז'וליאנה פאיבה, פליפה סימאש, לאונה קוואלי, הומברטו מרטינס, פרננדו קולונגה, סוסנה גונגלס, חוסה פבלו מינור, חורחה סלינס, מרלן פבלה, מישל רנו, אלחנדרו נונס, חאומה מתאו.

דבר טוב שקרה השנה: העברת השגרירות לירושלים והכוונה של טראמפ לא להכיר בדור שני, שלישי ורביעי של פליטי 1948 כפליטים.

דבר רע שקרה השנה: זארה, הכלבה של גיסי נפטרה.

קניית השנה: נעליים שקניתי בחו"ל באוסטריה.

שיר השנה: שיר הנושא של מלכת הלבבות, שיר הנושא של אישה רעה.

מה אאחל לעצמי להשנה: בריאות והצלחה.

Rene Zeitune

New member
עונה

שם: רנת

באילו טלנובלות צפיתם השנה (בויוה ואונליין): אמא, אהבה בלי חוקים, Papa a toda madre

אילו טלנובלות אתם רוצים לראות בויוה בשנה הקרובה או מתכננים לצפות אונליין: Contracara הכי קונטקרטי לבינתיים ובויוה אין משהו אולי השוד הגדול.

סדרה/תוכנית השנה (לא טלנובלה): עקבתי אחרי המירוץ למיליון רק.

טלנובלת השנה: ללא ספק אמא
שחקני השנה (טלנובלות): ברן הילדה מאמא, סינאן שכבש אותי, סבסטיאן רולי, גנסו דרה

דבר טוב שקרה השנה: ויוה הביאו את אמא

דבר רע שקרה השנה: אחי מסר את לונה, ויוה לא שידרו במלואו את אובססיה הטורקית.

קניית השנה:

שיר השנה:

מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה: להתחיל ללמוד ולמצוא זוגיות.

faery18

New member
מסכמת

שם: הדר
באילו טלנובלות צפיתם השנה(בויוה ואונליין): זמן לאהוב מעבר לזמן משפחתו של בעלי ולכל הרוחות

אילו טלנובלות אתם רוצים לראות בויוה בשנה הקרובה או מתכננים לצפות אונליין: השוד הגדול ומצפה לקוריאנית חדשה נוספת שתמצא חן בעיניי בערוץ ואם לא אז דרך האינטרנט
וכמובן מקווה שבהמשך תגיע גם בנות הירח המקסיקנית

סדרה/תוכנית השנה (לא טלנובלה): האירוויזיון

טלנובלת השנה: זמן לאהוב ומעבר לזמן

שחקני השנה(טלנובלות): ויטוריה סטרדה ברונו פרארי ברונו קאברריזו טוני ראמוס אליני מוראייס רפאל קרדוסו פאולה אוליביירה אירני רבאשה

דבר טוב שקרה השנה: זכינו באירוויזיון!!
דבר רע שקרה השנה: טילים על המדינה ללא מענה ראוי

קניית השנה: מחשב
שיר השנה: Its the end of the world של R.E.M שיר מוכר שהתמכרתי אליו מחדש מהטריילר של "הזמן לא עוצר" הברזילאית

מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה: מאחלת לי ולכולם שנת אושר ובריאות מלאה בדברים טובים
וכמובן איך לא בטלנובלות טובות ומשובחות

elall

Member
מנהל
מסכמת בעצמי

שם: אלה

באילו טלנובלות צפיתם השנה (בויוה ואונליין): השלמתי את כללי המשחק, ונשייך את כוח לאהוב גם לשנה הזאת, וגם ראיתי את "אשת הגורל" באינטרנט.
אילו טלנובלות אתם רוצים לראות בויוה בשנה הקרובה או מתכננים לצפות אונליין: Deus Salve o Rei או O Tempo Não Para, אחת מהן בטוח אצפה באינטרנט.
סדרה/תוכנית השנה (לא טלנובלה): משחקי הכס, כן צפיתי בה באיחור קל של כמה שנים

טלנובלת השנה: כללי המשחק (כי כוח לאהוב עוד לא נגמרה)
שחקני השנה (טלנובלות): מרקו פיגוסי, פאולה אוליביירה, אלשנדרי נרו, ג'ובנה אנטונלי, דן סטולבאך, קרולינה דיקמן.
דבר טוב שקרה השנה: טיולים והופעה של Il Divo
דבר רע שקרה השנה: כמה אכזבות וחוסר הצלחות שאני מקווה ישארו בשנה החולפת
קניית השנה: קניתי מלא דברים, אבל האחרון שאני הכי מרוצה זה סנדלים.
שיר השנה: שיר של Il Divo, לא רק שחרשתי עליו השנה מלא, אלא גם בעל משמעות יפה ומתאימה לשנה החדשה.
מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה: מאחלת לעצמי ולכולם המון אושר, כי אם בן אדם מאושר זה אומר שיש לו כל מה שהוא צריך. עוד אאחל שעצמי לשמר את הדברים הטובים משנה שעברה ולהשיג את מה שלא השגתי בשנה החולפת

שנה טובה וגמר חתימה טובה

faery18

New member
חשבתי שרצית להשלים גם את זמן לאהוב

דווקא לה לדעתי יש הכי פחות סיכויים להגיע יחסית לשאר התקופתיות כי הראשיים שלה לא מוכרים לויוה. למרות שהם מעולים כמו גם הטלנובלה

elall

Member
מנהל
גם אותה רציתי, אבל צריך להתמקד במשהו

נראה מה יהיה בקטלוג, עוד חצי שנה נראה מה ויוה יביאו אחרי השוד הגדול, אחר כך אולי אחליט לצפות בה גם.

faery18

New member
מצד אחד די הגיוני שאחרי השוד הגדול תגיע Deus Salve o Rei

כי היא גם של שבע והיא גם הייתה המחליפה של השוד הגדול בברזיל,
מצד שני זה קצת נראה טוב מיד שיגיעו 3 טלנובלות של שבע אחת אחרי השנייה חח אבל למרות זאת אני מהמרת שזה כן יגיע במוקדם או במאוחר בגלל מרינה רוי ברבוסה.

למעלה