יום רביעי
S shmickey New member 19/4/17 #4 זה נראה כאילו את הולכת ונהיית צעירה עם השנים אני מתה על החולצה הזו, תמיד אהבתי אותה. מה עם שרשרת ה ?? אני מניחה שעדיין לא תוקנה.. את יודעת שאת יכולה לענוד אותה גם ככה נכון? זה לא שאת באמת קוראת בה את השעה   אז בקיצור, איי לאב איט.
זה נראה כאילו את הולכת ונהיית צעירה עם השנים אני מתה על החולצה הזו, תמיד אהבתי אותה. מה עם שרשרת ה ?? אני מניחה שעדיין לא תוקנה.. את יודעת שאת יכולה לענוד אותה גם ככה נכון? זה לא שאת באמת קוראת בה את השעה   אז בקיצור, איי לאב איט.
H Happy Goth New member 19/4/17 #6 אהבה עיוורת.   חחחחחחחחחח זו השרשרת של השעון ששבורה, דווקא השעון נראה לי עובד, כי הוא על קפיץ. אבל ירד לי מהתכשיט הזה לגמרי....
אהבה עיוורת.   חחחחחחחחחח זו השרשרת של השעון ששבורה, דווקא השעון נראה לי עובד, כי הוא על קפיץ. אבל ירד לי מהתכשיט הזה לגמרי....
H Happy Goth New member 19/4/17 #5 יאאאא כתב בלון! מתה על החולצה הזאת, גם משדרות אלנבי החמישי? או מרחוב המלך קינג ג'ורג' סטריט?    
יאאאא כתב בלון! מתה על החולצה הזאת, גם משדרות אלנבי החמישי? או מרחוב המלך קינג ג'ורג' סטריט?    
ד דיגיפן Digipen New member 20/4/17 #8 חחח נזכרתי ב אוברלים הישנים אני כל הזמן נזכר ב אוברלים הישנים שהגברים היו לובשים, וזה מצחיק אותי, סופ"ש נעים
חחח נזכרתי ב אוברלים הישנים אני כל הזמן נזכר ב אוברלים הישנים שהגברים היו לובשים, וזה מצחיק אותי, סופ"ש נעים
S shmickey New member 20/4/17 #9 לא לגמרי בטוחה שהבנתי את ההקשר אבל שמחה שאותך זה הצחיק שיהיה סופש מקסים!