סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

RTur

New member
יאללה

משהו טוב שקרה השבוע: אז התחילו הלימודים. שנה רביעית ברימון (ואחרונה). אמנם אני כבר די גמור וכבר אין לי יותר מדי כוחות לשנה הזאת אבל דווקא מהשבוע הראשון נראה שהקורסים יותר מעניינים וכיפיים ממה שחשבתי שהם יהיו.
משהו רע שקרה השבוע: אין
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אמור לצלם קליפ שבוע הבא
התחדשות השבוע: אין
סרט השבוע: אוקיי אז.. ב.. שבועיים האחרונים השלמתי את כל "היקום הקולנועי של מארוול" שיצאו עד עכשיו. הענק הירוק, הנוקמים והנוקמים: עידן אולטרון, שומרי הגלקסיה (שאני עדיין לא הצלחתי להבין מה הוא קשור) ות'ור: העולם האפל. את השאר ראיתי שבוע שעבר נדמה לי.
מעבר לזה ראיתי גם בקולנוע את "להציל את מארק ווטאני"
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: אין
שיר השבוע:
Janet Jackson Ft. Missy Elliot - Burnitup
Beyonce - Love On Top
Jackson 5 - I Want You Back
Mariah Carey - Emotions
Justin Timberlake - Lovestoned
Ariana Grande - Focus
Drake - Hotline Bling
אלבום השבוע: Janet Jackson - Unbreakable
מאכל השבוע: לא עולה לי משהו מיוחד
ציטוט השבוע: כנ"ל
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש: הופעתי אתמול
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

ערן1987

New member
"שומרי הגלקסיה" זה קומיקס אחר של "מארוול"

שלא קשור ישירות לאוונג'רס (בנפרד וביחד), אבל הבנתי שבקומיקס מדי פעם היה קרוס-אובר בין הדמויות.. לפי שמועות זה יקרה גם בקולנוע בסרטים הבאים של האוונג'רס ושל "שומרי הגלקסיה"
&nbsp
מה חשבת על מארק וואטני?

RTur

New member
כן, אבל...

כל שאר הסרטים, מעבר לזה שיש ביניהם איזשהו קשר עלילתי מבחינת הסיפור והמשכיות מסויימת, הם גם כן הרגישו באמת מאותה "משפחה" גם מבחינת איך שהסרטים עצמם מצולמים, מבויימים, ערוכים וכו'.. זה הרגיש כמו סרטים עם קונספט אחיד. "שומרי הגלקסיה" גם לא היה קשור בשום צורה לשאר הסרטים מבחינה עלילתית אבל מעבר לזה, גם מבחינת הנראות הכללית של הסרט הוא לא הרגיש חלק מהמשפחה הזו. הוא הרגיש לי קצת כמו פאוור ריינג'רס בחלק מהסצינות מבחינת האנימציה והעריכה והגישה

&nbsp
מארק ווטאני אחלה סרט. זה מעין ספין-אוף ל"כוח משיכה" עם סיפור יחסית דומה. הוא אמנם פחות טוב מ"כוח משיכה" אבל עדיין מאוד מעניין ומרגש.
&nbsp

ערן1987

New member
שומרי הגלקסיה הוא כמו הבן-דוד הקצת מוזר שלך

לא כולם יתחברו אליו כי הוא מתנהג קצת אחרת מהמשפה אבל אתה אוהב אותו מאוד.

ערן1987

New member
אין לי כוח לסכמ"ש לעומק

אז בגדול, אני באלף סידורים לחתונה וזה מתיש! אבל לפחות את הדברים הגדולים סיימנו שזה מה שחשוב חח
&nbsp
חוץ מזה, חבר הכי טוב שלי התקשר אליי ממש מוקדם בבוקר כשישנתי וכו' ומפה שם - יש לי תחושה שאשתו בהריון. נחכה ונראה

ערן1987

New member
טוב, צדקתי, הם באמת בהריון!!

איזה כיף יו, עשה לי את היום אחרי שישנתי חרא כל הלילה.. וו הו!!!!

ערן1987

New member
חח אל תתחיל איתי! גם חברה הכי טובה של ארוסתי

בהריון (בגללה הקדמנו את התאריך של החתונה בכ-3 שבועות) וגם גיסתי, אנחנו לא צריכים עוד לחץ!

למעלה