קול מן העבר שעושה לי לא טוב

קליופלה.את פשוט לא מבינה .

הוא ממציא .
הוא סובל מהניתוק .
זה מטריד אותו.
הוא לא חושב על שום דבר אחר.
הוא לא שקט .
ולכן הוא מטריד.
הוא לא יכול להרגע.
מהעובדה שנפטרת ממנו.
אני בתור גבר מרגיש את סיבלו.
רחמי עליו .
השתתפי בצערו .
את אישה טובה.
תנחמי אותו .
הוא סובל ולכן הוא מתנהג כך.

קליופיה

New member
הי מיצי -

את צודקת בהרבה דברי שכתבת. ואני "טוחנת" את הסיפור הזה עם הפסיכולוגית שלי כבר שנה וחצי. נמאס לי !!!
אני לא מגיבה להודעות שלו. אבל אני בהחלט לא מפסיקה לחשוב עליו אחרי כל הודעה שהוא שולח. וכאן מגיעה האידאליזציה שאני עושה לו.
במקום, שאחרי כל הודעה אני ייגעל ואסלוד ממנו עוד יותר, אני מתחילה לחשוב שאולי טעיתי כשנפרדתי ממנו. ואולי זה כן היה יכול לעבוד בנינו.
וזה לא ! האמיני לי - זוהי המערכת יחסים הכי גרועה ורקובה שהייתה לי אי פעם.
אני ממשיכה קדימה. אני לא נותנת לדיכאון הזה להחזיר אותי אחורה או להשבית אותי. הלכתי היום לעבודה ממש בשמחה.
ואני יודעת שעד שבוע הבא, מקסימום שבועיים זה יהיה מאחורי.
הבעיה היא שאני יודעת שלא יעבור הרבה זמן עד שתגיע הודעה חדשה. וכל הסיפור שלי עם עצמי יחזור מחדש

Lady Stark

New member
יכול להיות

שהוא סובל, אבל גם קליופה סובלת וכולנו סובלים. מה שמשנה בסופו של דבר זה איך בנאדם מתמודד עם הסבל שלו. ברגע שהוא בוחר להציק, לאיים, להיות ביריון ומניאק, ממש לא אכפת לי מהסבל שלו.
קליופה, הוא באמת איבד כל זכות לאידיאליזציה במעשים שלו.
שולחת חיבוק וחיזוק.

קליופיה

New member
ציקימינגו - אני יודעת שיש שמץ של אמת בדבריך

אין ספק שאם לא הייתי מעניינת אותו, הוא לא היה טורח...
אבל כך זה היה לאורך כל מערכת היחסים.
ליטוף / סטירה

קליופיה

New member
קול מן העבר שעושה לי לא טוב

נפרדתי מבן זוג לפני שנה וחצי.
הפרידה הייתה נוראית. לוותה בריבים קשים מאוד. מילים מזעזעות שהוטחו בי ואפילו איום באלימות.
במשך השנה וחצי האחרונות הבחור שולח לי מדי פעם הודעות. כל פעם כותב לי כמה שטוב לו. שהוא בזוגיות חדשה. שהחיים שלו טובים מאז נפרד מממני וכדומה.
לפני חצי שנה החלפתי מספר טלפון. לא ידעתי שצריך לבקש שהמספר יהיה חסוי, ואכן, תוך יומיים הוא המשיך עם ההודעות.
אני לא יכולה להחליף שוב מספר. זה כרוך בהודעה לכל כך הרבה אנשי קשר, חברות הביטוח שלי, ועוד מלא מקומות שזה מלחיץ אותי נורא.
גם לא יכולה להשאיר את המספר החדש למי שיתקשר למספר הישן, כי אז, שוב - יהיה לו את מספר הטלפון שלי.
בגלל סוג הטלפון שלי אפשרי לחסום שיחות נכנסות מסוימות וכך עשיתי עם המספר שלו. אבל - את ההודעות אי אפשר לחסום.
והיום, אחרי חודשיים של שקט, עוד הודעה:
"ניסיתי להתקשר לאחל לך חג שמח אבל את לא עונה. אני בחו"ל עם החברה שלי. חג שמח".
נשברתי

אני לבד בבית עכשיו. הילד שלי נסע לאימא שלי, ואני מרגישה כל כך לבד....
רוצה כל כך לשכוח כבר מהבחור הזה. יודעת, רציונלית, שאין בי שום רצון בו. מבינה שאני עושה אידאליזציה למשהו שהיה ממש רקוב.
ובכל זאת - כואב לי הלב עכשיו

מסכימה איתך ליידי עם הרעיון כל כך

זה מזכיר לי את פרדוקס הסובלנות. אני לא מוכנה להיות סובלנית לאנשים לא סובלניים. יש גבול לאמפטיה.

Lady Stark

New member
רוצה להוסיף

שעל הסבל הנפשי של כולנו יש את נדבך האופי. לכל אחד אופי אחר ודרך התמודדות אחרת עם מצוקה, ולכן סבל אינו מצדיק התעללות בשום צורה. לא חסרים אנשים סובלים שלא מוציאים את הבעיות שלהם על הסביבה. פשוט קורצתם מחומר אחר, כנראה. חשוב שתדעי את זה קליופה מתוקתי.

ניסית לדבר איתו?

לבקש ממנו בצורה יפה להניח לך? נסי לעשות את זה, להסביר לו שהקשר איתו קשה לך ושאם יש בו חיבה כלפייך עדיף שהוא יתרחק ממך.

לפי מה שזה נשמע הוא ממש מציק לך ומטריד ואם זה נמשך פשוט תפני למשטרה להתלונן עליו.

תרגישי טוב!

קליופיה

New member
ביקשתי מספר פעמים, וגם -

ביררתי לגבי תלונה במשטרה.
אין לי שום עילה לתלונה. הוא לא מאיים עלי יותר. הוא לא כותב כלום מלבד כמה שטוב לו, ששמח לו ושהוא מאוהב בחברה החדשה שלו.
הוא דוקר אותי בלב, ואני יודעת שהוא עושה את זה בכוונה.

זה נשמע שהוא עושה את זה בכוונה

הוא נשמע לי בן אדם קטן מאד. הצלחתי להתעצבן.

קליופיה

New member
לגמרי בכוונה ! הוא מכיר אותי היטב

והחברות שלי אומרות בדיוק את מה שאת כתבת: בן אדם קטן.
אבל הלב - אי אפשר לדבר איתו בהיגיון

הטרדה מאיימת

1. אם דרשת מהבחור לחדול להתקשר אלייך, והוא ממשיך, יש לך עילה להתלונן במשטרה ואף לנקוט הליכים משפטיים נגדו, הן על הטרדה באמצעות מתקן בזק לפי סעיף 30 לחוק התקשורת (בזק ושידורים)*, והן על "הטרדה אחרת" לפי סעיף 2(1), 4 ו- 5 לחוק הגנת הפרטיות.
2. דרך חלופית, יעילה ופשוטה יחסית, היא לפנות לבית המשפט בבקשה לצו מניעת הטרדה מאיימת לפי חוק מניעת הטרדה מאיימת.
סעיף 2(ב)(3) לחוק זה קובע, כי הטרדה מאיימת כלפי אדם יכולה להיות ביצירת קשר עמו בעל-פה, בכתב ובכל אמצעי אחר, וסעיף 5(א)(4) קובע, כי הצו יאסור על הפוגע ליצור קשר כזה.
תוקף הצו זמני (סעיף 6 לחוק), והפרתו מקנה לשוטר עילה לעצור את המפר (סעיף 8).
שימי לב: הבקשה פטורה מאגרה, אבל המבקש עלול להתחייב בהוצאות, אם תימצא בקשתו קנטרנית (סעיף 9 לחוק ותקנה 20(30) לתקנות בתי המשפט (אגרות)).

מנוול שכמותו

אחרי כל מה שהוא עשה לך הוא עוד לא מתבייש וממשיך להציק לך?

אני במצבים כאילו הייתי כותבת איזה משהו עוקצני וחד משמעי כמו "אז תבלה עם החברה שלך במקום להטריד אותי" או פשוט כותבת שאני לא מעוניינת שימשיך לכתוב לי. או שאם את יכולה, תנסי להיות חזקה ולא לפתוח הודעות שלו. למרות שמהניסיון האישי שלי עם מטרידים רק החלפת מספר עובדת.

תביני שיותר טוב לך בלעדיו. וכנראה שהוא לא כל כך מאוהב ומאושר עם החברה שלו אם הוא מוצא זמן להמשיך להציק לך ולהטריד אותך. אל תעשי לו אידיאיליזציה. אין שום מציאה בבחור מניפולטור וחסר רגישות שמשתמש בתכסיסים רגשיים כדי לפגוע בך.

קליופיה

New member
אני אשקול את הנושא של החלפת מספר הטלפון (שוב)

אני כל הזמן בחרדה מההודעה שהוא יישלח כשהוא יחזור מחו"ל.
סיוט !!!

לפי דעתי תעשי מאמץ אחרון

ותחליפי את המספר. תתני אותו לחברים קרובים ותעדכני את כל מי שצריך ואל תשכחי הפעם לעשות אותו חסוי. אין מנוס.

קליופיה

New member
אוי ואבוי - המייל שלי ! יש לו את כתובת המייל

אין סיכוי שאני משנה כתובת מייל. יש לי קשרי עבודה עם חו"ל דרך המייל הזה. זה יסבך אותי כהוגן !
ניסיתי לבדוק איך חוסמים מישהו מסויים ב-GMAIL ולא הצלחתי.
הצילו -
יש פה מישהו עם ידע במחשבים ???

Lady Stark

New member
יש בג'ימייל

אפשרות שנקראת "דווח על ספאם". זה אמור להגדיר את המשתמש כספאם.

למעלה