fsh גבוה

give smile1

New member
fsh גבוה

שלום לכן,
מה עושים עם fsh גבוה שרק עולה?
מחזור קודם היה 20 ומשהו ולכן הרופא אמר לא להתחיל טיפול והמחזור הזה 34 .
קראתי באינטרנט שדיקור סיני עוזר להורדה, האם נכון?
אם יש למשהי תובנות/רעיונות/פתרונות אשמח לקבל

telepele28

New member
הגיל מאוד משמעותי

בהקשר של FSH גבוהה, לפי הבנתי דווקא הקפיצות האלה מעודדות כי לאחר גיל הפריון (של השחלה) הוא מתייצב גבוה
יש חודשים גבוהים ויש נמוכים. אני קיבלתי תשובה מהרפואה הקונבנציונאלית שאין מה לעשות עם זה
לעומת זאת הרפואה הסינית מסתכלת על עליה של ה FSH לפני גיל 45-40 כיציאה מאיזון הורמונאלי ולכן מציעה פתרונות של דיקור ושתיית פורמולות
בנוסף יש את ה DEHA, ממליצה לך לקרוא על זה באינטרנט
אני "תוקפת" את הנושא בכל החזיתות, ולצערי עוד אין לי סיום כדי לספר וכנראה שגם כשכן לא ממש אדע מה בדיוק עזר, העיקר פה מבחינתי הוא התוצאה :)
וטיפ קטן שקיבלתי מהרופא שלי- לא לבדוק את ה FSH, הוא לא מוצא טעם בהתעסקות איתו ומבין מה מצב הפריון שלי בכל חודש מתוצאות בדיקת הזקיקים. לי זה עשה טוב לא להיכנס לאובססיה של לנסות להוריד אותו..
בהצלחה!

give smile1

New member
תודה אבל זה לא העניין של התעסקות

הם קודם עושים בדיקות דם ולאחר שרואים רמה גבוהה של FSH הם לא רוצים להתחיל טיפול.

give smile1

New member
לגבי ה-DEHA

אם הבנתי נכון ,את לוקחת אותו? האם צריך מרשם?
מאיפה משיגים?
וכמה זה עולה?

תודה

telepele28

New member
מרשם ל DEHA

מקבלים מהרופא, וזה עולה די יקר (בסביבות 300+ לחודש), אם יש לך גישה לארה"ב אז מוכרים את זה שם בבית מקרחת ללא מרשם
עשיתי את זה פעם אחת דרך חברה וזה עלה 50$. לפי מחקרים ודברי הרופא המטפל שלי צריך לקחת לפחות 3 חודשים לפני שזה מתחיל לעבוד
(הוא אגב מאוד מאמין בזה)

איפה את מטופלת והאם IVF?

כמו שכתבו לך, אין באמת סיבה לבדוק כל חודש FSH. מה גם שלא מעט רופאים בגישה שמה שבאמת חשוב הוא מספר הזקיקים הנצפים. לרוב בטיפולי הזרעה שמבוצעים בקופ״ח מתעקשים לבדוק רמות לפני כל טיפול, ב IVF נוטים לוותר.
לא ידוע לי על משהו שעוזר אבל יש סברה שויטמין e הוא ויטמין שנחשב ״צעיר״ וכך בעצם ״מצעיר״ גם את מצב הביציות

למעלה