ערב לכולם
הסיפור שלי מייאש אותי ואשמח לקבל את התמיכה פה.
אני יוצאת עם בחור כחודש וחצי ובשנה שעברה היינו יחד כחצי שנה עד שהחלטתי לשים לזה סוף כי הוא לא היה מוכן להתחייב.
אני הייתי במקום שהייתי מוכנה למערכת יחסים ולהכיר בין הילדים שלנו והוא לא היה מוכן לזה (יש לי שני ילדים ולו יש שלושה). הוא לא היה מוכן להיכנס לזוגיות ואני הייתי יותר ממוכנה לזה.
הוא בחור שהתגרש פעמיים ומאוד נפגע מהגירושים שלו.
היינו פרודים חצי שנה עד שהקשר התחדש כשנפגשנו ביום הולדת שלי והוא לקח אותי לצהריים וקנה לי פרחים
מאז אנחנו ביחד ואני כן רואה בו המון שינויים מהבחינה שהוא יותר נפתח ומוכן לתת יותר מעצמו.
הוא לא מרבה לדבר על הרגשות שלו אליי אבל כן עושה כמה שהוא יכול בכדי לשמח אותי
אנחנו מתראים פעם או פעמיים בשבוע כי יש לו כרגע הרבה בלאגן בחיים (הוא לא עובד והוא על סף יציאה מהבית שלו)
אתמול בלילה בלינו יחד ואמרתי לא שאני חושבת שאני מתאהבת בו, מה שהפתיע אותו לגמרי.
היום בבוקר כשקמנו, הייתי במצב רוח לא טוב בגלל זה והוא כמובן שם לב שמשהו מפריע לי ושאל אותי מה קרה.
אמרתי לו ששכמובן שלא ציפיתי שהוא ירגיש את אותו דבר אבל גם לא ציפיתי שהוא כל כך יופתע מזה. שאלתי אותו אם זה דבר רע והוא אמר שלא.
הוא אמר שהוא לא מאמין שבגיל שלו ולאור מה שהוא עבר בחיים, הוא לא מאמין בפנטזיה הזאת שנקראת אהבה. הוא אמר שיש יש לנו את המשפחות שלנו ואנחנו מבלים זמן יפה ביחד, ושאנחנו בזוגיות אחד עם השנייה.
(מה שהוא אף פעם לא אמר בעבר)
שאלתי אותו אם הרגשות שלו אותו דבר, פחתו, או שהתחזקו, והוא אמר שזה נשאר אותו דבר.
לפי ההתנהגות שלו ולפי מה שהוא אומר, אני רואה שכן איכפת לו ממני כי הוא מנסה לרצות אותי אבל אני רואה שאין לו כל כך אופטימיות לגבי עתיד ביחד
הוא אמר שהוא לא יודע מה יהיה בעתיד.
אני יודעת שכרגע הוא מרוכז במציאת עבודה , בילדים שלו, וכו'
אני מאוד אוהבת אותו וחושבת שהוא בחור מדהים!!!!! השאלה היא אם הוא יהיה אי פעם מוכן לקשר יותר חזק (להכיר בין הילדים שלנו וכו')
אם אני אשאל אותו לגבי זה, הוא יגיד לי שהוא לא יכול לחשוב על זה עכשיו כי יש לו יותר מידי דברים על הראש ושהוא צריך לפתור את הבעיות שלו אז הוא לא יכול לחשוב על זה עכשיו
הוא רואה את הילדים שלו כל שבועיים וזה מאוד משפיע עליו כי הוא רוצה לראות אותם יותר אבל הם עדיין מאוד קטנים אז הוא צריך לחכות כדי לא לעשות להם יותר מידי טראומה כי הם לא רגילים לזה.
אני נמצאת במצב שאני לא יודעת מה לעשות ולא רוצה לוותר עליו כי הוא בן אדם כל כך טוב ומתנהג אליי כמלכה אבל אני גם לא רוצה להתאהב בו יותר ולהיפגע.
אני מבקשת חוות דעת לכבי מה לעשות ואולי גם לקבל עצה מגברים שעברו גירושין ויכולים לתת לי גם את הצד שלו
אני מודה לכולם מראש ומקווה שתאירו את עיניי