מבואסת -
פיצוץ עם הבעל

מבואסת -
פיצוץ עם הבעל

משתפת בגלל חברת פורום מקסימה ביותר אין אריות כאלה, שעודדה לשתף ולקבל תמיכה מכן למרות שאני מרגישה כרגע ככ דפוקה בגלל מה שקרה.
החלטנו להתחיל לנסות מחדש אחרי תקופה לא טובה ו2 אובדנים.
קימפרנו אתמול ושלשום, הסטיק היה חזק מאוד אתמול, היום נחלש כלומר אולי היום הביוץ? ככ רציתי להיות רגועה היום ומרוב שרציתי התרחש פ-י-צ-ו-ץ ענקי! עם הבעל

מתוסכלת כי קודם כל מתח ולחץ הם אמצעי המניעה הכי יעיל ואני בכיתי וצעקתי היום המון!!! אז איך אפשר להקלט ככה?! כמובן החרדה והפחד שגם אם נקלטתי חס וחלילה יתרחש הריון שיפול או לא תקין
.
ודבר שני לא קימפרנו היום.
מתוסכלת מבואסת וככה פותחת את השבוע מדוכאת בא לי לקבור את עצמי.

היי היי היי - לחץ ומתח ברמות האלה לא ישפיעו לכאן או לכאן!

גלידה, אם לחץ ומתח היו פקטור - הפלות לא היו מתרחשות כמעט (רבות מאתנו לא ציפו להפלה הראשונה והתנהלו על ענן עד למפץ הגדול); לא היה הפורום השכן הריון לאחר אבדן, ובטח שלא היו סיפורים עם סוף טוב, ודאי שלא למי שחוו לידות שקטות, אבדנים רבים (כמו שירה מנהלת הפורום, שבטח תכנס לכאן ותכתוב דברים ברוח דומה), הריונות אחרי בעיות פוריות ועוד סיפורים קשים.
נקווה שבכל זאת הצלחתם הפעם, אבל אם לא - בבקשה בבקשה בבקשה אל תייסרי את עצמך, זה לא בשליטתך, ונייחל ל plan B (= הריון בביוץ הבא בבריאות ובשלווה יחסית עד ללידה במועד וידיים מלאות).

shira3121

New member
תקשיבי אין שום קשר בין הדברים

החודש לפני שנכנסתי להריון היה החודש הכי מדוכא ושלילי שלי שאפילו אני שמקבלת בהבנה את השליליות והמרירות נגעלתי מעצמי. מהרגע שקיבלתי מחזור התמלאתי מרירות על זה שאני צריכה לעבור הזרעות בנוסף ל 3 אובדנים. סבלתי ביומים מעקב זקיקים שעשיתי ורבנו בבוקר של ההזרעה כי לא רציתי ללכת כם בן הזוג לבית קפה. אחרי ההזרעה הייתי משוכנעת שזה לא הצליח ושבסלתי לשוא והתלוננתי לכל מי שהיה מוכן לשמוע. וכידוע לך אני כרגע בפורום הזה

שירהד1

Member
מנהל
מרגיעה-

אפשר להיקלט במצבי מתח ולחץ. עובדה. אפשר. אז אם לא יקלט הפעם- תדעי שזה לא בגלל המריבה והצעקות. באמת שלא. ואם אם יקלט וחלילה לא יתפתח- זה גם לא קשור למריבה ולמתח. הלוואי והיתה לנו כזו שליטה על הבריאות שלנו ושל העוברים שלנו ושל הילדים שלנו. זה לא עובד ככה.

וחוץ מזה- שברור שהיה פיצוץ עם הבעל. זה ממש חובה הרי שבימים הכי קריטיים, שהכי חשובים לנו מבחינת קליטת הריון- זה ברור שנהיה יותר במתח, וזה ברור שתהיה יותר נטיה למריבות עם בן הזוג או שלו- איתנו. אלו הם החיים.
גם לנו היו פעמים שבדיוק בימים הקריטיים או בחלקם- דווקא אז- הוא היה עייף נורא, דווקא אז רבנו נורא, דווקא אז- יצא כל החשק בגלל המתח.
אני , אגב, לא ראיתי ממטר- מריבה כזו או אחרת- זה לא עניין אותי בכלל. אבל אני לא לבד בעסק הזה...ונאלצתי להתחשב במצב הרוח שלו.

ברוב המקרים הצלחתי לא לפתוח במריבה, או לא לשתף פעולה עם מריבה, וכן לגרום לאוירה נעימה ורגועה יחסית.

אז את יכולה להרגע, ולהבין שאת רק בת אנוש, ואני מקווה שהטבע יאפשר לכם הריון תקין בקרוב:)

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז
09-7749028

קיבלת תשובות חכמות מהמקסימות שבפורום

אולי תקחי משהו טבעי שירגיע, כמו רסקיו או משהו בסגנון?
בהצלחה!

תודה רבה מקסימות

לקחתי אתמול דברים להרגע, לא ממש עזר.
אתמול במריבה בכיתי, צעקתי, בכיתי וצעקתי ונלחצתי...
הייתי במצב נפשי ככ גרוע שאני ככ כועסת שלא תפסתי את עצמי בידיים והרגעתי את עצמי. הלוואי שהייתי יודעת לשלוט בעצמי ולא להסחף עם המריבה כששנינו קצת לחוצים. איך עושים את זה? איך לא משתפים פעולה עם המריבה?
ולכן, חוששת שמהלחץ הזה לא יצא דבר טוב, הלוואי שאני טועה! אם הייתי יודעת שלא הרסתי כלום הייתי יכולה לנשום עמוק ולהרגע. אני ככ מדוכאת. ועכשיו הבעל נזכר להתפייס, איפה היית אתמול?!
אני מבינה ששנינו היינו בלחץ חבל, חבל, חבל. איך ממשיכים מכאן?
זה נשמע קל מבחוץ פשוט להמשיך לחודש הבא אבל אני ככ מבואסת עכשיו

חוששת שמהלחץ הזה לא יצא דבר טוב, הלוואי שאני טועה! אם הייתי יודעת שלא הרסתי כלום הייתי יכולה לנשום עמוק ולהרגע.
איך מורידים לחץ חוץ מהרפיה מדיטציה בימים האלו?
ושאלה חרדתית, מפחדת שמהלחץ הזה חס וחלילה לא יתרחש הריון לא תקין חס וחלילה שוב? (בהיסטוריה שלי הריון חוץ רחמי ועוד כמה דברים לא טובים)

שירהד1

Member
מנהל
יקירתי, כפי שכתבתי לך לא פעם-

אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול. האמת היא שאני לא חושבת שבמצב החרדה והמתח והלחץ שאת מתארת, דברים טבעיים או מדיטציה יעזרו. מדיטציה זו מיומנות שקשה מאוד לעשות וצריך ללמוד זאת ולתרגל לאורך שנים. זה לא משהו שאפשר בין לילה לפתח. וגם בקבוק שלם של רסקיו לא יעזור פה.
אני חושבת שזה לא בריא לנפש להיות במצב כזה כפי שאת מתארת- בלי קשר להריון. זה גם לא בריא להיות אמא במצב נפשי כזה.
שאלת איך לומדים לשלוט על עצמך ואיך לא משתפים פעולה עם מריבה. זו מיומנות שאפשר לתרגל בזמן טיפול- אישי ו/או זוגי, ויפה שעה אחת קודם.

ממליצה לך בחום לטפל בעצמך, במקום להאשים עצמך.
ובפעם המליון- אם לא יתרחש הריון תקין, זה לא מהלחץ. אז תנשמי עמוק, תמצאי דרכי טיפול ומטפלת שתוכל לסייע לך ולבעלך- וקדימה צעד.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז
09-7749028

שירה תודה על העצה

אבל פניתי לטיפול ומטפלת בעצמי, אבל זה לא שינוי שקורה בין רגע וכן רציתי לקבל עצות מבנות הקבוצה בנושא.

shira3121

New member
דוקא בקבוק שלם של רסקיו יעזור להרגע כי מכיל 40% אלכוהול

יש פה נשים שהיו בלחץ ובכל זאת

נכנסו להריון? אבל לא סתם חוסר מצב רוח דיכי, אלא ממש לחץ נפשי, צעקות בכי בלתי נפסק, אפילו היסטריה במשך כמה ימים ?

עונה כדי להרגיע מעט

עצב גדול, הרבה לחץ, לא בטוחה שעונה להגדרת ההיסטריה, אבל הרבה לחץ. גם במהלך ההריון. ובכל זאת אוטוטו חוגגים שנה.
מצטרפת בחום להמלצות של החברות לפורום, לבחור את דרך הטיפול שתתאים לך - וללכת על זה. מחזיקה אצבעות עבורך.

לא סתם מצב רוח דיכי

אלא דיכאון אמיתי, קליני. כזה שנמשך לאורך כל ההריון. סטרס מטורף.
היום בן כמעט שמונה חודשים.

למעלה