חום 38.8 ......... מרגישה זווועה
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 9/11/12 #2 מסכנה תרגישי טוב!!!!! חיבוקים ונשיקות <מרחוק שלא תדביקי אותי> אני קמתי הבוקר מנזולת... מקווה שלא יתפתח!
מסכנה תרגישי טוב!!!!! חיבוקים ונשיקות <מרחוק שלא תדביקי אותי> אני קמתי הבוקר מנזולת... מקווה שלא יתפתח!
I inbarush19 New member 11/11/12 #3 תודה לך!! (חח כולם עם חיבוקים מרחוק...) הכל יעבור ב"ה... מה איתך? איך היום? וירוסים חוגגים בתקופתנו........
תודה לך!! (חח כולם עם חיבוקים מרחוק...) הכל יעבור ב"ה... מה איתך? איך היום? וירוסים חוגגים בתקופתנו........
I inbarush19 New member 13/11/12 #8 יותר טוב ב"ה.. החום ב"ה הספיק לרדת ... תסמיני כאב מופיעים להם מפעם לפעם אבל יעבור... מה שלומך?? שבוע מבורך!!
יותר טוב ב"ה.. החום ב"ה הספיק לרדת ... תסמיני כאב מופיעים להם מפעם לפעם אבל יעבור... מה שלומך?? שבוע מבורך!!
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 11/11/12 #5 ביום רביעי היו לי בחילות מטורפות בבוקר והקאתי (לא, אני לא בהריון ) חמישי קמתי מצוננת והלכתי ככה ל 12 שעות לימודים בשישי הרגשתי טוב עכשיו טוב. תודה .. טפו טפו טפו
ביום רביעי היו לי בחילות מטורפות בבוקר והקאתי (לא, אני לא בהריון ) חמישי קמתי מצוננת והלכתי ככה ל 12 שעות לימודים בשישי הרגשתי טוב עכשיו טוב. תודה .. טפו טפו טפו