...

סתם מועקה של סופ"ש, מועקה של החיים, נמאס לי מהכל ונמאס לי מעצמי ופשוט נמאס ברמות שקשה לדמיין...
מועקה וכאב בלב, בדידות ומה לא.
את יודעת...לפעמים אני מקנאה בך, שאת מסוגלת לרשום בפורום את כל מה שאת מרגישה וכל מה שעובר עליך..
אני לא מסוגלת, אני מתביישת, אני מפחדת, אני לא רואה את הטעם...

אני מבינה מאוד את המועקה הזאת

מזדהה מאוד עם מה שכתבת. ואני מניחה שמה שכתבת לגביי זו מחמאה, אז תודה. הכתיבה לפעמים מאוד מקלה עליי, כדאי לך לנסות, זה עוזר. ומה הטעם? הטעם הוא לחלוק את המטען הכבד שיושב לך על הלב, לראות שאת לא לבד, לגלות שיש עוד שמרגישים וחושבים כמוך, וזה מקל. עליי, בכל אופן. אין לך ממה להתבייש, שכן אף אחד לא מכיר אותך ולא יודע מי את, את בשם בדוי. והנה, את כן מסוגלת, כי כתבת פה קצת יותר מאייקון... אני מציעה לך לנסות להתגבר על הבושה ועל הייאוש וכן לכתוב ולשתף אותנו. תראי שאם תנסי השד לא יהיה נורא כל כך. מחבקת אותך מכאן
.

תודה..

כתיבה מקלה לפעמים, אבל כבר המון זמן זה לא מקל...
אין לי בעיה לכתוב באופן פרטי למישהו, אבל עם החשיפה הזאת בפורום, יש לי בעיה קשה, כנראה יותר מדי ניסיון רע...
ואגב, כל פעם שכתבתי, גיליתי עד כמה אני באמת לבד, עד כמה אין אף אחד כמוני, עד כמה המצב שלי שונה, ועד כמה יש לי במה להתבייש..
ככה שאני לא ממש קופצת על המציאה:)

אני חושבת שדווקא כתיבה בפורום יכולה לתת לך

עוד דעות ועוד זוויות שרק בן אדם אחד אחר לא יכול או לא רואה. וגם יותר הכלה והזדהות. את יכולה לכתוב לי אם תרצי, אבל לדעתי דווקא כתיבה בפורום יכולה לתת לך הרבה יותר מענה, גם מבחינת זמינות.

תכתבי!

אנחנו כאן כדי לקרוא, אף אחד לא שופט אותך ואין לך שום סיבה להתבייש.

מילקי110

New member
מועקה

מועקת סופ"ש מבינה את זה

מה ההבדל בין מועקת סופ"ש למועקה הרגילה ?

אכן צודקות הבנות אין ממה להתבייש , תראי אותי , אני למעשה יתומה אומנם ביוליוגית אבל יש לי הורים רק על הנייר מבינה ?

אני רוב החיים לבד , גם אני מקנאה באלומה על כושר הכתיבה שלה , על כך שהיא מתעסקת במה שהיא אוהבת , בכך שאנשים אוהבים אותה

אז הנה לך ... מועקה אני מבינה על מה את מדברת הלוואי והייתי יכולה לעזור לך , תובעים בתוך ים הדיכאון אני מבינה את זה..

תרגישי טוב יקירה ואל תתביישי .

היי מותק

אוהבים אותך כאן ואת לא לבד

אני חושבת שכולנו נשמח לשמוע איך את מרגישה, כמה שתוכלי לשתף, זה יגרום לך להרגיש טוב יותר. אני בטוחה

למעלה