מייפלס

New member

בעלי ביטל את הפגישה שהייתה אמורה להיות לנו היום .
כגודל הציפייה ככה גודל האכזבה .

אני רוצה את הגורה שהוא הבטיח לקנות לי .
עצוב וצר לי בלי כלב .
בא לי חיבוק והבנה ואהבה . ואולי לחבק חיבוק אנושי כלב לא יכול אבל בהחלט בדרכו הוא יודע לחבק אפילו טוב יותר מבן אדם ...
ולהבין ולאהוב בלי סוף ועד הסוף ומעבר לסוף !

אני מרגישה לבד גם כשמוקפת בהוסטל באנשים .
אני מרגישה שאין לי חברות פה למרות שמדברת ובקשר עם מעטות ...

אני צריכה טיפול דחוף כי מתמוטטת !

אני מעדיפה להיות בחדר לבד ולשוטט בלילות בלי שאנשים יהיו סביבי ולבכות ולחשוב ולהרהר על דברים ונחשו מה ?!
שניהם אסור - אסור להיות כל הזמן או רוב הזמן בחדר ואסור לי לטייל בלילה !

בסוף ואני ממש לא רוצה את זה , אם המצב ימשך ככה , אני לא אגיע לפרדסיה כי הם לא יקבלו אותי שוב אלא לבאר יעקוב שזה בית חולים נוראי !

אה וכן , עדיין את כל הרגשות השליליים מפנה כלפי עצמי ובא לי לפגוע בעצמי ומתאפקת בשיניים לא לעשות זאת וזה מעייף ומתיש אותי וגם ככה עייפה ומותשת בלי חשק להרבה דברים ... אבל לעבוד אני עובדת ... ועכשיו אמורה לעבוד במטבח בימים שלא עובדת בדוכנים ואני לא רוצה ... רוצה להיות בחדר שלי !
או במקום אחר ... לא בהוסטל הזה !

Mandy18

New member
מייפלס...

מאוד ממליצה לך על ספרים של רוברט הולדן - יש לו ספרים שמדברים על אושר ועל אהבה וכו' וכו' והם פשוט ספרים ממש נהדרים.

אני כל פעם קוראת את הספרים שלו שוב ושוב (כרגע יש לי רק שניים מהספרים שלו אבל אני רוצה לקנות עוד) ואני גם קניתי לחברות שלי מתנה את הספר שלו כי אני פשוט חושבת שאלו ספרים כל כך טובים, עוזרים לך להבין יותר מי את, מרגישים הרבה יותר טוב אחרי שקוראים אותם כי הוא כותב בצורה קלה לקריאה... והחברות שלי גם התלהבו מהספרים שלו!

אז כן, אם את יכולה לבדוק בסיפרייה שלך אם יש ספרים שלך מאוד ממליצה לך!

מייפלס

New member
טוב הפסקתי להתעצל וחיפשתי בגוגל

לא נראה לי שיש את הספרים שלו פה בסיפריה ...

מייפלס

New member
משהו מעורר ציפייה ותקווה :)

אולי אני מתלהבת מוקדם מדי אבל יכול להיות שמצאתי לי שותפה ( מישהיא שמכירה מהעבודה במפעל שעבדתי בה ועזבתי כי זה היה קשה מדי ) שגרה בדירה שכורה ... היא לא הביעה התנגדות לזה שאבוא לגור יחד איתה ...
אני אלך לישון אצלה היום ונראה מה מבחינה ומבחינת בעל הבית לגבי בעלי חיים כי אני רוצה כלבה וחולדות מעבדה לגדל או\וגרבילים או\ושוגר גליידר ( סוג של סנאי שיכול לדאות ) !

והיא אחלה בן אדם ...
אם יילך אני אעבור לגור אצלה , יהיה לי צר בלי בעלי חיים , אבל גם אם בלי אעבור אליה אם זה יהיה בסדר ואוכל לעמוד בשכר דירה .

מייפלס

New member
אני מתמוטטת נפשית יותר ויותר !

אני עייפה ותשושה כל הזמן ומעדיפה להיות בחדר ...
עכשיו רוב השבת ישנתי נמנמתי ואני עדיין ומאוד עייפה ותשושה !
אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי ולא רוצה להקשיב ולעשות מה שהצוות אומר לי !

מייפלס

New member
...

אני יותר ויותר עייפה ומותשת למרות שרוב היום כשמתאפשר ( ולא מתאפשר לי הרבה חוץ מסופ"ש ) לי אני נחה , ישנה\מנמנמת ...
יותר ויותר מתמוטטת נפשית אם אני לא אעשה שינוי ואקבל טיפול ...
זה לא שיגיע לזה שאתאבד לזה אני כבר לא אחזור אף פעם אבל כבר בא לי למות כי נמאס לי מעצמי ומהשהייה בהוסטל ומדברים שקורים לי !

מייפלס

New member
אפשר שאלות
?

אני מחפשת חוות סוסים באיזור עפולה , בית שאן והסביבה , מכירים ?
יודעים טווח מחירים ?
ואיך מגיעים בתחבורה ציבורית ?

תודה רבה מראש !

למעלה