התפתחות קורותי הטראגיים בשומרי משקל

אופירA

New member
מנהל
התפתחות קורותי הטראגיים בשומרי משקל

זה בדיוק העניין - ההתפתחות!
למרות שבתחילת החודש השני במשך שבועיים נרשמה ירידה עדינה מעוררת תקוות/אשליות, למעשה המשכתי להתפתח לרוחב ולעלות במשקל... (איך זה יכול להיות? אולי המשקל שם לא תקין?
)
בסיכום, נוסף קילו שלם למשקלי ההתחלתי, וזאת אחרי 9 שבועות בשומרי משקל!!!

חישוב עצבני קצר העלה, שבמשך שנה ורבע, מאז הברית של התינוק המתוק שנולד למשפחה שלי, עליתי בדיוק אותה כמות הקילוגרמים שהוא שוקל...
למרבה הצער, מדובר בבחור עצום מימדים, ענק השוקל 14 קילו (במקום 10 כמו תינוק נורמלי בגילו).

איך קורה דבר כזה?
בקלות...

לפיכך, בפירוש עלה לי גם הסעיף!
וכעת, לאחר שבועיים של התקפי כיבוד קל כבדים במיוחד, קיפלתי את הזנב ואצתי לאבינוחיה, לסגור את הטבעת ברבע שיציל את חיי!!!
אני מקווה שהתיאבון קצת ירד לי, כי גם כמויות הלחם בהחלט גדלו לאחרונה. וזה מאוד משמעותי.

אז מהיום, מי שיעז להגיד באוזני (אין הרבה אמיצים) "בשביל מה צריך ניתוח, צריך רק לסגור את הפה קצת" - שיחשוש לעורו (בעצם, לכל גופו+נשמתו!), כי אני עלולה לדאוג שהוא יסגור את פיו שלו לעולמים!
וזו אזהרה אחרונה!
ובפרט שעכשיו אני צריכה 40 שעות לא לאכול מוצק! זה מגביר את הסכנה כי זה מגביר את עליית הסעיף!

אבל עיקר הבעיה - מקרה קשה של תסמונת הכיבוד הקל.
ובפרט בשבועיים האחרונים, כשדיכאון גובר השתלט על תאי גופי, ועשה שהמחשבה על סלט ירקות גורמת לי לקבס ולאי חשק מוחלט.
אז בישלתי כרוב עם עגבניות ובצל והרבה סוכרזית, וזה לפחות עובר את הדיכאון. וגם עשיתי ממרח מחצילים ובצל ושום, שיהיה בכל זאת ירקות עם הלחם.

נחמתי האחת - שבישיבות בהן אני עובדת, כבר רטנו המשתתפים על הכיבוד הקל, ודרשו ירקות חתוכים, לחם וממרחים במקום עוגיות ושוקולדים.
אם זה יתגשם, חצי צרה מאחורי. גם בכנסים ובאירועים הממשלתיים יש מגמה גוברת לכיבוד קל נוסח לחם דגנים מלא וירקות ופירות.
ועוד נחמה קטנה לי - גם חברה אחת בהרקדה עלתה במשקל בדיוק כמוני, אבל היא נראית הרבה יותר גרוע...

ולפרקים הקודמים - למי שהפסיד...

את רצינית או רה-צינית???!!!

חחחח את קורעת אותי כל פעם בכתיבתך....אני עשויה להשמין מהנחת והחיוך...
ובאמת...בסוף בסוף עשית זאת !!!! השקית את טבעתך ברבע סיסי..יופי לשמוע שקיבלת כוח מחודש לטפל בעזרת הכלי שבחרת לעצמך לדרך....
כל הכיבוד ה"קל"....ודאי כבד ביותר....
אינו קל משקל וערך קל-ורי..... ובעיקר קל השגה......
והנה הוצאת כנגדו נשק כבד ואפילו לי כבר הוקלללללל.......
בהצלחה רבה אופירה היקרה... אשמח לקרא תוצאות נקודת המפנה בסיפור...

אופירA

New member
מנהל
הכיבוד הקל הוא אסון בינלאומי בלתי פתיר כרגע

משום שטבעת לא עוזרת נגד עוגיות וחטיפי שוקולד!
שום נשק לא הצטרף אלי כרגע נגד צרה צרורה זו.
רק חינוך יועיל כאן.
מחד - הפנמה ציבורית להעיף את הדברים האלה משולחנות הכיבוד הקל.
ומאידך - הפנמה פרטית שלא שווה להתלכלך על העוגיות היבשות המאובנות האלה, והרוגלעך עם הטעם לוואי...
ושלא שווה לשלם לשומרי משקל הון תועפות כדי להשמין!!!

יחי הכרוב עם הסוכרזית! (בטחחחחח....).

אגב, מפלס החצאיות בארוני מגרד את הקרקעית, לאחר שרוב הרוכסנים לא הצליחו לעמוד בלחץ ההתפתחויות, ונשרו מהארסנל העכשווי שלי.

אשה אחת שאלה אותי השבוע, מתי אני צריכה ללדת... עניתי לה שכבר 31 שנה אני בהריון וזה לא יוצא...
מסכנה, היה לה לא נעים, אבל אני הייתי מבסוטית מהרעיון.
אמרתי לה שבגיל שלי כבר לא כל כך אפשר ללדת... עכשיו היא כבר כמעט התעלפה! "איך, את בכלל לא נראית, שיואו".
רואים איך השמנה בטנית יכולה לייצר מחמאות?

אופירA

New member
מנהל
המשך ההתרחשות - יום השקילה הגורלי

לאחר ההתפתחויות הטרגיות שתוארו לעיל, שבעקבותיהם זנחתי את האמון בכוחותי הדלים לכבוש את תיאבוני העולה, והלכתי לסגור קצת את הטבעת ברבע CC (שהתברר כרבע חשוב במיוחד, ברוך ה', אך בלתי מונע כלל התקפי כיבוד קל), ולאחר שעדיין לא נרשמה הקלה בזלילת הכיבוד הקל ואין עדיין קרן אור באופק - הגיע יום השקילה השבועית.

לרגל האירוע המכונן, התכוננתי קשות - ויתרתי על מייק אפ וסומק מרחתי רק שכבת שפתון אחת, גרבתי גרביים דקות במיוחד, והתייצבתי נרגשת לשקילה השבועית.
על מאזני המשקל התחוללה דרמה של ממש - הקילו שהתווסף נעלם כולו, וחזרתי למשקל שבו הצטרפתי לשומרי משקל.
אמות הסיפים בחדר נעו מרוב רווח והצלה, ישועה ונחמה.
כעת אפשר להתחיל את הכל מהתחלה...

אז כבר אמרנו מה ייעשה למי שיאמר "בשביל מה צריך טבעת".
כעת נאמר מה ייעשה למי שיאמר "אז בשביל מה צריך שומרי משקל, אם אחרי חודשיים עדיין לא התחלת לרדת במשקל"?
צ-ר-י-ך!
שכן אם לא די בהתקפי זלילת הכיבוד הקל בעבודה - ברגע של ייאוש ודיכאון עמוק השבוע, כמעט פתחתי חבילת גלידה יוקרתית השמורה בפריזרי לכבוד מארחיי בשבת, במטרה לשקוע בה ולהטביע בה את יגוני. אך לפתע ניצבה מול פניי דמותה של המדריכה בשומרי משקל, עם מבט חמור על פניה, וחצצה טוטאלית ביני לבין הגלידה.
לפיכך, לגלידה שלום, והיא תגיע ליעדה בע"ה עם כניסת השבת.
וגם לקילו המיותר שלום, ושיילך לעזאזל (יחד עם החבר'ה שלו).

אין ספק שהמפנה עוד יפציע, ועוד אשוב לענף הדוגמנות.

כתיבה מרתקת!

שמחה לשמוע שהעניינים החלו לזוז (או להתאזן יותר נכון) לכיוון שרצית :)

למעלה