חגיגות ה-49 - סקר - לענות

ailag

New member
חגיגות ה-49 - סקר - לענות

אני חושבת להרים איזה אירוע לכבוד חגיגות ה-49 לסדרה. זה יוצא בנובמבר, ובאופן די נוח - ביום שישי. בשנה שעברה הזמנתי כמה חברים לאצבעות דגים בפודינג אנגלי (טבעול במקרה שלי), חשבתי שהשנה יהיה נחמד לעשות משהו לכל מי שרוצה.

אז יש כמה אפשרויות, ובשביל זה אני צריכה לדעת -

1. אם יהיה כזה אירוע, תגיעו?
2. מה הייתם רוצים לראות שם? (איזה סוג אירוע בא לכם)

גם אם אין לכם מה להגיד, תעשו
אם אתם חושבים שתגיעו. מן הסתם אי אפשר להתחייב כבר עכשיו, אבל זה יתן סדר גודל, שזה אולי הדבר הכי חשוב.

ailag

New member
גם וגם..

ה-50 זה ב 2013, אפשר לעשות את זה מנהג שנתי.

אירוע ל-49 יכול לתת הערכה יותר טובה של כמה קהילה באמת יש לתוכנית ומה הנכונות להגיע למפגשים / "כנסים" (במרכאות כי לא נראה לי שנרים פה כנס. יותר לכיוון פיקניק בגן המשולש)
נכון לעכשיו מאוד קשה להעריך, ולכן גם הסקר. מצד אחד המון אנשים אוהבים את התוכנית ומקשקשים על זה בכנסים, מצד שני מעטים מציעים הרצאות לכנסים על דוקטור הו. האם זה אומר שיהיה קהל גדול לאירוע ה-50? קטן? עדיף לנסות ב-49 מאשר ב-50.

זה גם סוג של התנעה בכיוון. ככה אנשים יתרגלו יותר לרעיון, יכירו פנים אל פנים יותר חובבים, ידעו טוב יותר למה לצפות, פחות אנשים יתלבטו אם להגיע לחגיגות ה-50. כמו שעם הכנסים באנגליה לראשון טסנו 2 ולבא טסים בסביבות ה-6.

(וחוץ מזה שזה סתם תירוץ לפגוש אנשים שאוהבים את הסדרה ואין לי כוח לחכות שנה :) לכי תדעי אם בכלל תהיה לי אנרגיה לסדרה בשנה הבאה, לא חשבתי שבכלל זה יחזיק עד עכשיו)

BlackHeadAndy

New member
אני אבוא

ואפשר גם לעשות סתם מפגש, זה יהיה עדיף לפני שהחופש נגמר כי ככה לרוב יש זמן.
ואני אשמח להצגת פרקים נבחרים או משהו בסגנון :)

ailag

New member
כן, אפשר מפגש בלי קשר

זה ספציפית על נובמבר, אם אתה רוצה גם מפגש באוגוסט אתה מוזמן לארגן.. לי יש מספיק דברים על הראש בשאר אוגוסט :)

OKDeSign

New member
כעקרון אני בעד

כמובן שצריך לראות איפה זה יוצא בשביל לראות דרכי הגעה ושאין התנגשויות עם דברים אחרים אבל לפגוש מעריצים אחרים של דוקטור הו ולחגוג את הסדרה נשמע רעיון לא רע בכלל

מבחינת מה לעשות,
צריך שיהיה זמן (ומקום) להכיר, לדבר שיהיה חברתי,
אפשר להקרין פרק(ים) נבחר (ים)
מה שהיה לפני כמה שנים בהרצליה היה ממש נחמד למרות ששם הדגש היה יותר על המרתון מאשר על ההכרות עם אנשים אחרים

ואני ממש בעד הרעיון להכיר אנשים כחימום והתחלת הקהילת מעריצים פה לארץ כהכנה לחגיגות ה50 :)

ailag

New member
אגב, הייתי בזה שבהרצליה

וזה היה לפני שהייתי מעריצה ובקושי הכרתי.. יצא שבין הפרקים הראשונים שראיתי (ובמזל שכחתי) היה end of time :)

pennylane11

New member
אני בעד

עם ארגון נכון מספיק זמן מראש ככה שלא יתנגש בדברים אחרים, יש אחלה פוטנציאל שיצא מגניב. D:
אני מניחה שאגיע (כמובן אם יתאים בתאריך ויסתדר וכו') ובקטע של דברים לעשות... לא יודעת, זה גם תלוי, כי כמו שאור אמרה אפשר להקרין פרקים טובים, אבל אם אנחנו במקום בחוץ זה לא כל כך עובד... בקיצור, דורש תכנון מראש, אבל הרעיון מגניב.

ailag

New member
D:

במה זה יכול להתנגש? כנסים אחרים וכאלה? יש משהו מתוכנן כרגע בנובמבר?
אאל"ט זה ב 23.11.12 . (הווו שזה נחמד כי 11+12=23)

pennylane11

New member
לא יודעת, תוכניות!

אם יהיה תאריך למה שנעשה מראש אני אדאג שהיומולדת שלי לא יפול על זה או משהו. מה עוד יש בנובמבר? לסטארפיורי יש CON2 אבל לא חושבת שזה נחשב
לא יודעת נוXD

pennylane11

New member
זה עוד שלושה חודשים, אני לא יודעת...

זה גם אמצע שבוע ולימודים וכו'... נראה כשנתקרב לתאריך יותר.

ailag

New member
כל השקרקונים ביום שישי..

אני לא אוהבת לקום מוקדם בשישי אבל חוץ מזה למה לא?
ואם יש לאנשים הסעות / טרמפים אפשר להמשיך אחרי שנגמרים האוטובוסים.

ailag

New member
שכחתי שיש בית ספר בשישי

כשיהיה אירוע בפייסבוק אעשה סקר אם אולי עדיף חמישי בערב. (ואז אי אפשר למשל להפגש בגן המשולש אבל אפשר לסגור חדר באיזו מסעדה ולהקרין פרקים)

שוב, זה יהיה ביום שלישי או משהו, פשוט עד יום שני אני טרודה במשהו אחר.

עונה :)

אגיע, במיוחד אם זה בנובמבר. - סיום תואר וזה-
הייתי רוצה לראות את גליה. אני מאמינה שיקח לי יותר זמן לחשוב מה אני רוצה לראות שם. אבל שזה לא יהיה מסיבת ביבר וחבריו וכאלה.

ailag

New member
awwww

(גליה יש גם באייקון
אבל תבואי לשניהם)

מסיבת ביבר??

למעלה