עדכונים

mimes17

Well-known member
משה גרטל בנאום לאומה..

עכשיו בערוץ 1.. חחחחח
גרטל גרטל, האיש והתופעה חחחח

nitsansh

New member
שלום... אני נוסע

ללונדון כמובן...

אני אשתדל לעקוב אחרי כוחותינו... את שטילוב אני מקווה לראות מחר בטלויזיה הבריטית, אם לא יהיה עיכוב בהגעה לעיר...
ביום שלישי אני אמור להיות בוומבלי כשלי תזכה במדליה...
את המתעמלות אני אראה מהיציע ביום השני של המוקדמות, ואולי בגמר אם אני אשיג כרטיס...
ייתכן שאני גם אצפה במרתון ואראה את זימרו....
בזמן טקס הסיום אני כבר אהיה בדרך הביתה...

BentzWatchJudo

New member
נסיעה מהנה!

ו
רבה על כל הפעילות שלך פה בפורום מאז שהתחילו המשחקים האולימפים.
אני בטוח שחסרונך יורגש.

nitsansh

New member
Hello from London

Hi Guys
After almost 3 days I at last found an internet cafe...
I arrived here in London on Sunday, and checked in just in time to see Shatilov in the Final.
Later that night we went to Horse Guards forbeach volleyball. Just before the matches started, the screens showed live the men's 100m final so we didn't miss it... there were 2 women's qurterfinals in our session: In the first one USA #2 team beat Czech Republic in a close match, 25:23 and 21:18 if I recall correctly. It was follwed by Brazil vs Germany, Brazil won the first set 21:8, and by that we were both very tired so decided to "call it a day" and head to our "home" until Thursday morning, which is a nice 3* hotel at Earl's Court. For those not familiar with London... it's in South-West direction off the center (SW5)
on the edge of zone 1 of the Underground, with very good connections on 2 lines: District and Picadilly. Because of the volleyball arena nearby, there's exit only from the entrance to the station near our hotel (just across the road from the place I am right now), and in order to enter we have to walk around the block to the opposite side, which is where the crowds exit the arena. As you can imagine, it's a very busy station these days...

To be continued...

myaron

New member
זה היה בעיקר תמוה

ובהחלט מתאים לכל מה שהלך עם האיש הזה בשאר התחרות.

מעניין אם באולימפיאדה הבאה גם נבלה איתו.

pcper

New member
לפי מה שהוא אמר - לא. כי הוא אמר שהוא יוצא

לפנסיה...

BentzWatchJudo

New member
יש שאפשרת שהוא ישתתף שוב כרכש חוץ

למשל כמו מירי נבו הפעם.

בכתבה שהיתה אליו ביומן בערב שבת הוא התייחס לאפשרות להופעה אולימפית נוספת ואמר שיש 2 תנאים:
1) שהוא יהיה בריא וכשיר למאמץ נוסף כזה.
2) שבעלי זכויות השידור יהיו מעוניינים בו.

אבל לפעמים עדיף כנראה לא לדבר יותר מדי

כמו הגנן של קוז'ינסקי

אני בתמימותי הייתי משוכנע שגרטל מודע לבדיחות הלשוניות ששולחים לו חלק מהצופים ומבין את הגיחוך שבחלק מהשאלות אבל ופשוט משתף איתם פעולה כדי להעצים את המותג "גרטל"

הנאום המרגש שלו (באמת מרגש, בלי ציניות) חשף שהאיש הקריא במשך שבוע שלם שמות מגוחכים כמו "שמחה ריף", "נגסת בגמבה", " אבי רון" ואחרים ששאלו שאלות מגוחכות כמו "למה השחיניות לא שוחות ערומות" ו"איך מוסלמים שוחים ברמדאן אם אסור לשתות" ובאמת לא שם לב מה הוא מקריא!!!!

מסתבר שכמו הדמות של קוז'נסקי הוא באמת אהבל.
חינני, משעשע, מקסים ונואש אבל.... אהבל.

הלוואי שיחזור גם לאולימפיאדה הבאה. הוא בלי ספק השדר הכי מוצלח של הערוץ הראשון וצריך לקבל את כל הקרדיט האפשרי בשממה האורי-לווית.

pcper

New member
בשורה התחתונה - ממש ממש אהבתי אותו

כמה שירדו עליו, גם כאן בפורום ובכלל, הוא באמת היה משהו מיוחד.
הוא הפך את המשחים להרבה יותר מצחיקים ומשעשעים, וזה בהחלט לא משהו לא פשוט.
אני לא שמעתי על עוד שדר שנתן לצופים לשלוח לו סמסמים לסלולרי האישי ושילם על כך (כך הוא אמר עכשיו, שהוא נפגע מחלקם...).

כמו שכתבו כאן לפני ואני מסכים עם זה, אפשר לבקשר את משה גרטל - לטוב ולרע - אבל הרוב - לא נשארו אדישים - כמעט כולם התייחסו אליו, וזה העיקר.

נראה לי שדי חבל שהוא פורש (הוא אמר שאחרי זה הוא יוצא לפנסיה...).
הוא הוסיף המון. אולי הוא לא הוסיף דברים מקצועיים, אבל הוא הוסיף הרבה דברים שהפכו את השחיה למשהו יותר מעניין!

למעלה