התפקדות קייצית

התפקדות קייצית

הרעיון הוא פשוט לראות מי באים לכאן וקצת להכיר :).
לא חייבים למלא הכל או בכלל, אפשר בהחלט להוסיף סעיפים משלכם,
ו
יהיה נחמד אם תתפקדו.

המשקה הקייצי שלי:

מאכל אהוב ביותר:

קינוח קייצי מנצח:

החג האהוב והסיבה להתחברות אליו:

ספר מומלץ (כן! יש שעדיין קוראים לפעמים :) ):

סרט מומלץ:

סדרה מומלצת:

תכונה חיובית שלי:

תכונה שהייתי מוותר/ת עליה:

הלבד בשבילי הוא:

זוגיות עבורי היא:

השיר שאני מזמזמ/ת לעצמי הקיץ:

הצבע הכי יפה בעיני:

כשאהיה גדול/ה אהיה:

אני אוהב/ת בישראל את:

Zarniwoop

New member
בשביל לא להזניח לגמרי את הפורום,

ואני בחשבון שונה מעכשיו. כתבתי תחת B's Bane בפורום הזה אבל בשדרוג של הפורומים איבדתי את הססמה למשתמש וזה כלל יותר מדי טרחה בשביל לשחזר אותו.

אז ברוכים הנמצאים, השבים, והבאים.

כרגע נמצא בתהליך הסופי של עוד התקף חרדה בנוסח "האם אי פעם אמצא ואצליח להיות במערכת יחסים" אבל אני חוזר לשגרה.

ההזנחה הזאת ממש לא לעניין :)

ברוך השב, בכל כינוי שהוא.

ובעניין החרדה שמתקיפה,
אם באמת חשקה נפשך בזוגיות, אולי שווה לך לבדוק עם עצמך מה אתה יכול לעשות אחרת ושונה ממה שעשית עד עכשיו.

Zarniwoop

New member

גם עם החשק, אני בטוח שזהו לא זמן אידיאלי בשביל זה בחיים שלי.

אתה יודע שזה רק תירוץ, הזמן והאידיאלי, תירוץ כדי לא

להתמודד עם לעשות משהו במקום שמפחיד/ מלחיץ אותך.
אז אתה מוצא לך כל פעם סיבות מצויינות ל למה לא לעשות.

אבל הזמן לא עוצר (אם תשאל את מוקי הוא יגיד לך ש
"הוא עף, נשרף, מסך עשן. היה לאילן, תפוס ירח, שוט על ענן. וזה הזמן שלך לזרוח ולדעת ולגעת בהכול, לטרוף את העולם, אל תפחד ליפול. ילד שלי, הכול מחכה רק לך").
אבל לילדים, יש זמן, לנו יש פחות :)
או בוא נגיד שהזמן לא פועל לטובתנו,
ככל שהוא מתקדם, ככל שאנחנו מתבגרים, זה לא הולך ונהיה קל, להפך.

ET2k

New member
עונה (אחרי שהרבה זמן לא הייתי פה)

המשקה הקייצי שלי: קפה קר

מאכל אהוב ביותר: פיצה

קינוח קייצי מנצח: אבטיח עם גבינה בולגרית

ספר מומלץ (כן! יש שעדיין קוראים לפעמים :) ): זולגות דמעותי, אמר השוטר

סרט מומלץ: פאלו אלטו

סדרה מומלצת: דוקטור הו

תכונה חיובית שלי: חוש הומור

תכונה שהייתי מוותר/ת עליה: אובססיביות

הלבד בשבילי הוא : דכדוך

זוגיות עבורי היא: איכפתיות ורצון להיות ביחד (וכמובן שזה הדדי)

הצבע הכי יפה בעיני: ירוק

כשאהיה גדול/ה אהיה: מאושר

אני אוהב/ת בישראל את: הטבע והנופים שלו

החג האהוב והסיבה להתחברות אליו: חנוכה
חורף, קר, גשם :)) ובבית נעים וחם, עם "ריח שמן זית" של כל דבר מטוגן
שהוא נוסחה מנצחת! ואור הנרות היפה רק מוסיף לאווירה.

תכונה חיובית שלי:
עושה על עצמי עבודה פנימית, מודעת ומקשיבה
(מה שלא מובן מעליו בגילי המופלג).

תכונה שהייתי מוותר/ת עליה: חוסר בטחון.

הלבד בשבילי הוא:
לפעמים הוא נעים: יש לי שקט, מרוכזת בי בלי צורך להתחשב באף אחד.
לרוב הוא בלתי נסבל. מטריד, כואב, אני קמה איתו בבוקר והולכת איתו לישון כמהה ל ביחד.

זוגיות עבורי היא:
אני באה לזוגיות כשלמה שמחפשת שלם
לא כחצי או חלק שחסר לו.
זוגיות עבורי היא חיבוק. מנטלי ופיזי. חיבור. שניים שהם יחד "מול העולם".
בשלה לזוגיות :).

הצבע הכי יפה בעיני: סגול.

כשאהיה גדול/ה אהיה: סופרת.

אני אוהב/ת בישראל את: תחזרו אלי בחורף! שונאת את הקיץ הישראלי

ובכל זאת :) אוהבת את
הישירות והאמיתיות, שהכל הולך והכל נכון בעניין לבוש (ג'ינס וטי שירט למשל) ונעליים (או במקרה שלי פשוט כפכפי אצבע)
הנתינה לזקוקים מכל הלב והנשמה (במיוחד מכאלה שבעצמם אין להם הרבה ועדיין הם תמיד ימצאו איך לתת, הים והמדבר, המר והמתוק :).

מעיין א3

New member
מתפקדת

המשקה הקייצי שלי: משקה יוגורט פסיפחורה בריבר.

מאכל אהוב ביותר: יוגורט עם פירוט לאכילה בריבר

קינוח קייצי מנצח: אבטיחחחחחח

החג האהוב והסיבה להתחברות אליו: שבועות, וכי הוא קצר ולעניין

ספר מומלץ (כן! יש שעדיין קוראים לפעמים :) ): אממממ לא קראתי ספר מאז שהתחלתי ללמוד באקדמיה. אבל ממה שזכור לי ילד 44 היה טוב (יכול להיות שזה גם בגלל הסרט שעכשיו יצא)

סרט מומלץ: עכשיו בקולנוע יש פיקסלים. קורע מצחוק. סקט מפגר. אבל קורעעע

סדרה מומלצת: המפץ הגדול. קורעעע

תכונה חיובית שלי: בן אדם אוהב ומחבק

תכונה שהייתי מוותר/ת עליה: חסרת סבלנות. אפילו בדברים מפגרים :/

הלבד בשבילי הוא: כרגע העובדה שחזרתי למעגל הרווקות

זוגיות עבורי היא: מה שיהיה בעתיד
(כרגע לא בעתיד הקרוב... מרצון בלבד)

השיר שאני מזמזמ/ת לעצמי הקיץ:

הצבע הכי יפה בעיני:

כשאהיה גדול/ה אהיה:

אני אוהב/ת בישראל את:

ommerl

New member
מתפקד!

&nbsp
המשקה הקייצי שלי: קפה קררררר ומתוק

מאכל אהוב ביותר: סטייק!
קינוח קייצי מנצח: גלידה :p

החג האהוב והסיבה להתחברות אליו: חנוכה. אני פשוט אוהב את אווירת החג. בערב מדליקים נרות כל המשפחה הקרובה, אוכלים ספגניות ואין הסחות של טלוויזיה או פלאפונים ומחשבים. פשוט ביחד כזה. שרים ואוכלים ונחים.
ספר מומלץ (כן! יש שעדיין קוראים לפעמים :) ): "המסע" של ברנדון בייס. "חשוב והתעשר" של נפוליאון היל. "דברים שהלוואי שידעתי בגיל 20" של טינה סילינג.
&nbsp
ספרים שישנו את החיים שלכם אם רק תתייחסו אליהם מאוד ברצינות.
סרט מומלץ: "משחק החיקוי" סרט פשוט מצוין. מלא מסרים טובים כאלה, עלילה מרתקת ושחקנים מעולים.
סדרה מומלצת: סול (סדרת בת של שובר שורות).
תכונה חיובית שלי: טוב לב
תכונה שהייתי מוותר/ת עליה: אדישות יתר לפעמים (עובד על זה
)
זוגיות עבורי היא: אושר, התפתחות אישית, מקור כוח.
&nbsp
השיר שאני מזמזמ/ת לעצמי הקיץ: i am sexy and i know it
הצבע הכי יפה בעיני: כחול

כשאהיה גדול/ה אהיה: עשיר פילנטרופ
אני אוהב/ת בישראל את: הקצב, התכלסיות, השפה, האנשים
&nbsp

dori78

New member
יאללה

המשקה הקיצי שלי - לימונענע עם קצת קרח, לא ברד.

מאכל אהוב ביותר - פיצה, אם כי כבר כמעט שנה שאני אוכלת פיצה מאוד ספציפית שאני מזמינה מדומינוס:
בצק מקמח מלא, תחליף גבינה טבעוני, עגבניות/זיתי קלמטה/פלפל שיפקה. זה מה שהנטורופתית מרשה לי

החג האהוב עלי הוא פורים, כי יש לי סיבה לגיטימית להשתגע עם בדים וחומרי יצירה לתחפושת

ספר מומלץ - קראתי לא מזמן את "שטן בירושלים" של נעמי רגן, שמבוסס בקווים כלליים על הסיפור של אליאור חן.
סיפור מזעזע שיכול לקרות די בקלות, כתוב מצוין.

סרט - ראינו לפני כמה שבועות את טד 2.
סרט עמוס בגסויות וצחוקים שמתאימים למצב כפית של גיל 15.
אם יודעים מראש שזה מה שזה - זה סבבה.

בימי חמישי בחודשיים האחרונים ראיתי את "4 חתונות".
זה יכול להוציא לכל אחד את החשק להתחתן, ואני אומרת את זה כמי שהתחתנה לא מזמן...
כזאת אהבליות מרוכזת לא ראיתי הרבה זמן.
מצד אחד - ברור שמלהקים לזה אנשים שיתנהגו כמו מטומטמים ויביאו רייטינג.
מצד שני - אנחנו עמוק בעידן הריאליטי, אנשים כבר אמורים לדעת שזה מה שעושים מהם בעריכה בתכניות האלה.
אם הם בחרו להצטלם לזה - זאת לגמרי בעיה שלהם.
כמו עם טד 2 - להסתכל על זה מראש כעל שעשוע דבילי שנותן הפסקה למׂח.

תכונה חיובית שלי - כרגע סיימתי לערוך את הדוח הכספי של ועד הבית מתחילת השנה ועד היום,
ככה שהיום אני אבחר ב"יסודיות"

תכונה שהייתי מוותרת עליה - סקרנות וחיפוש תמידי אחרי מידע.
אני קצת אמביוולנטית לגבי זה, כי זה מביא אותי הרבה פעמים למקומות לא טובים אבל מצד שני יש לי ידע באמת נרחב מאוד על הרבה תחומים שמעניינים אותי.
דוגמה: הרבה זמן לפני שקניתי את האופנוע שלי, עוד כשהיה לי קטנוע קטן כתבתי וקראתי בפורום אופנועים.
נכון, למדתי הרבה דברים חשובים עוד לפני שקניתי את האופנוע, שחסכו לי הרבה עוגמת נפש בחודשים הראשונים.
אבל יש פה גם פורום קטנועים ולא פעם קיבלתי בפורום אופנועים תגובות מעליבות ששלחו אותי לפורום קטנועים, משהו בסגנון של "כשתגדלי (לאופנוע) תביני".
בקיצור - אין שכל אין דאגות.

הלבד בשבילי הוא זמן איכות עם עצמי.
גם כשהייתי לבד חשבתי ככה, נהניתי מהדברים החיוביים של הלבד מתוך ידיעה שכשאהיה בזוגיות יכול להיות שהלבד יהיה חסר לי.
בדיוק כמו שאני נהנית מהעובדה שאני יכולה לעשות היום כמעט כל מה שמתחשק לי, מה שלא יהיה אפשרי כשיהיו לי ילדים, במקום להתבאס על זה שמרבית החברות שלי כבר מזמן מטופלות באיזה עולל או שניים ואני לא.

זוגיות עבורי היא בית, היא שמיכת פוך מנטלית בחורף ומאוורר בקיץ.
היא המקום שבו אני יכולה להישבר ולהיות חלשה ומותשת בלי להיות תחת ביקורת, היא המקום שבו אני יכולה להיות חזקה ומנחמת עבורו בלי להרגיש שאני מקטינה מישהו.

השיר שאני מזמזמת לעצמי הקיץ הוא כמובן "איך אפשר שלא להתאהב בך" של ג'יין בורדו. שרתי אותו לשלושר בחתונה

הצבע הכי יפה בעיניי הוא כחול, בעיקר כחול רויאל.

כשאהיה גדולה אהיה...
אני מקווה להיות אמא. מעבר לזה אין לי שאיפות גדולות.
העבודה שמבחינתי הוא מקום שהולכים אליו לכמה שעות כדי להביא כסף בסוף החודש.
הדברים שגורמים לי להתלהבות אמיתית הם לא דברים שמישהו ישלם לי עליהם.

אני אוהבת בישראל את המוזיקה העברית, את החום של חלק מהאנשים, בעיקר את העובדה שאפשר להיות פה יהודי בלי לחשוש.

תודה רבה
לכל המתפקדים

יהיה נחמד אם עוד אנשים שפעילים כאן יצטרפו
גם בלי לענות על הסעיפים, אפילו רק להצהיר שאתם כאן :).

dori78

New member
לא הבנתי את הקשר.

מענה על שאלות שנוגע להעדפות קולינריות או מוזיקליות קשור איכשהו לניסיון מיני או זוגי?

כן,

קשה לי לענות על שאלות כאלה ודומות לאלה גם, זה לא ניראה לך בעייתי? תנסי למלא פרופיל באתר הכרויות, אני מרגיש שזה כמעט בלתי אפשרי... :-\

dori78

New member
מה שנראה לי

זה שאתה זקוק לסדנת כתיבה, היכרות מחודשת עם עצמך או לחליפין לטיפול כלשהו.
קשה לי להאמין שאתה לא יודע מה אתה אוהב לאכול או באיזה סוג של סרטים אתה מעדיף לצפות.
אז או שאתה לא יודע להתנסח ומפחד לעשות רושם של עילג, או שאתה לא מעוניין לחשוף פרטים מהסוג הזה.
מכיוון שבאתרי היכרויות העניין הוא להכיר אותך - נראה לי הגיוני שתספר לקהל איזה אוכל אתה אוהב, איזה ספרים אתה קורא, מה אתה לומד או איפה אתה אוהב לטייל. הסתרת הפרטים האלה עלולה לעורר חשד שאתה לא באמת מעוניין להכיר...

כך או כך - באתרי היכרויות יש בעיות הרבה יותר רציניות ממילוי הפרופיל, בעיקר לגברים;
יש פחות נשים ששולחות מסרים ו"מתחילות", יש עוד פחות נשים שעושות את זה על סמך תמונה בלבד אם אין בפרופיל טקסט רלוונטי.

סליחה?

אני לא מבין את פשר התגובה שלך.
איפה רשמתי שאני לא יודע מה אני אוהב? קשה לי להיפתח ולכתוב דברים על עצמי, כן אפילו כשזה נוגע לדברים בנאליים כמו אוכל ומוזיקה, וכן אפילו בפורום כשאני אנונימי.
לגבי הסיבה, אני מניח שזה קשור לחוסר ביטחון עצמי ופחד מביקורת(בעיה די נפוצה בפורום, כך זה ניראה לפעמים.), הינה אפילו שרק כתבתי תגובה באורך של שורה כשכלל לא חשבתי שאקבל תגובה עליה, קיבלתי ניתוח של הפחדים שלי עם הפניה לטיפול ו/או סדנא ורמז שאולי אני עילג( וכל כך טיפש שאני לא יודע מזה גם, נכון?) .
&nbsp
כך או כך, אם את מתעקשת, מילוי הפרופיל באתר הכרויות הוא רק דוגמא אחת שהיא רק סימפטום לבעיה יותר רחבה שמתבטאת בין היתר באי יכולת לענות על שאלונים מהסוג הזה, שלדעתי, היא חלק גדול מהסיבה שאני כאן.
אני אעדיף לעצור את זה כאן לפני שזה יהפוך למביך עוד יותר.

dori78

New member
תקרא שוב. לא היתה שום כוונה להעליב.

כתבתי מה האפשרויות שעולות על דעתי, שעלולות לגרום לבעיה ביכולת למלא שאלון די פשוט.
לא היה בדברים שלי שום רמז או הפניה למקום מסוים; אני לא מכירה אותך ולכן לא מניחה הנחות לגביך, אתה היחיד שיכול להגיד מה מהאפשרויות שציינתי (אם בכלל) נכונה לגביך.

אם אני מבינה נכון את מה שכתבת, האפשרות הנכונה היא אחת מאלה שציינתי:
הקושי שלך הוא לא בניסוח או בהיכרות עם עצמך, אלא בלהיפתח ולספר דברים על עצמך. כתבת שורה אחת שלא *רצית* לקבל תגובה עליה, כלומר בעינייך (שוב, ממה שכתבת, תקן אותי אם אני טועה) כל אינטראקציה פירושה קבלת תגובה ביקורתית ולא נעימה.

נראה לי שהכוונה שלי ושל הבקבוקית היתה שהניסוח שלך היה מטעה, שהשימוש במילה "יודע" לא מתאים:
זה לא שאתה לא יודע איך לענות על שאלונים כאלה. לעצמך אתה יודע מצוין.
אתה בוחר לא לענות עליהם מסיבה מסויימת.

חוסר היכולת שלך נובע מסיבות כאלה ואחרות, שאולי אם תרצה לספר על עצמך קצת (כמו חלק מהגולשים פה, אבל אתה ממש לא חייב) נוכל להתייחס אליהן ואולי לתת לך איזו נקודת השקפה שתעזור.
ואולי זה משהו פנימי שלך שתלוי רק בך.

מאיזה ביקורת בעצם אתה חושש?
שמישהו יגיד לך ששוקו קר הוא לא המשקה של הקיץ?
שמישהו יצחק על זה שאתה קורא X או Y?
אתה מרגיש שיש משהו מוזר או לא הגיוני בבחירות ובהעדפות שלך?
ובקשר לאתרי היכרויות: לא עדיף להגיד מראש מי אתה ומה אתה מחפש,
כדי שנשים שחושבות שההעדפות שלך לא מתאימות להן פשוט ימשיכו הלאה ויחסכו לך את כאב הראש?

ועוד נקודה למחשבה:
יש פה בפורום לא מעט אנשים שקשה להם להיחשף, בדיוק כמוך.
לכתוב מה אתה מעדיף לקרוא או לראות בטלויזיה, זה תרגיל שמאפשר לך לשתף דברים בלי להיות חשוף לביקורת רצינית מהסוג שמפחיד אותך.
אולי מישהו מאלה שאני מדברת עליהם יוכל לשתף אותך בתהליכים שעוברים עליו.

אנחנו באמת הולכים להתווכח על הניסוח?

באותה מידה הייתי יכול להשתמש במילה "יכול" במקום "יודע" ואז היית יכולה להתווכח איתי שאת די מאמינה שאם אני יכול לרשום תגובה רגילה אז אני יכול לענות על השאלון, כאשר ה"יכול" הוא במובן הפיזי. השפה האנושית היא לא מדויקת מטבעה פשוט, וחשבתי שזה יהיה מובן מהקונטקסט.
&nbsp
הדבר הבעייתי העיקרי בתגובה שלך מבחינתי הוא שאני לא ביקשתי עצות, ואיכשהו את בכל מיקרה נתת לי אותם, למרות שלפי הודעתך את לא יודעת עלי כלום.
&nbsp
&nbsp
לגבי שאר הדברים שרשמת, אני מסכים, אין שום סיבה שאני אפחד לענות על השאלון ובכל זאת אני עושה את זה. זה לא בגלל שאני חושב שיש לי סיבות טובות, אני פשוט מפחד(ובוא נשאיר את זה כאן.), תחשבי על זה כך שבאותה מידה אם תנסי לשכנע מישהו שמפחד מג'וקים ותאמרי לו : " שמע, ממה אתה מפחד בדיוק? הג'וק לא נושך ולא עוקץ הוא בלתי מזיק, הוא מפחד ממך הרבה יותר וגם חומר ההדברה הרבה יותר מסוכן מהג'וק" וכן הלאה, האם לדעתך הוא יגיד לך " ואו תודה, עד עכשו חשבתי שהג'וק יהרוג אותי, עכשיו איני מפחד כלל!"? כניראה שלא...
אני יודע שזה נשמע טיפשי לאנשים אחרים, אבל אלו פני הדברים.
תודה על העזרה אני מניח, אבל אני לא מעוניין בה בשלב הזה.
&nbsp
&nbsp

dori78

New member
לא מתווכחים על שום דבר

במדיום הכתוב, אין לנו אינטונציה, הבעות פנים ושפת גוף.
לכן הרבה פעמים הכתוב מקבל משמעות שונה אצל כל קורא.
לכן אני משתדלת לנסח בהקפדה, כדי לנסות להימנע מאי הבנות ע"י מי שקורא.
העובדה היא שאתה עצמך קראת בהודעה הראשונה שלי אליך דברים שלא היו שם, מכל מיני סיבות.

מרבית האנשים שכותבים כאן מעוניינים באינטראקציה, לפחות חלקית.
חלק מהאינטראקציה הזו היא גם עצות שלאבהכרח ימצאו חן בעיניך.
אתה לא חייב לכתוב פה, אבל אם אתה חושב שיש לך בעיה בכתיבה במרחב הציבורי ומתחשק לך להתאמן - זה נראה לי מקום לא רע להתחיל בו.
והחלק היפה הוא - שאתה ממש לא חייב לקבל אף עצה שמישהו ייתן לך.
מותר גם להחליט שבינתיים - עצם האמירה שיש משהו שאולי שווה להתמודד איתו מספיקה בשלב הזה.
עזרה/טיפול/איך שלא תרצה לקרוא לזה - אתה מחליט שלא עכשיו, בפעם אחרת.
זה תלוי רק בך.

למעלה