שרשור שאלות חדש ומחודש

חורה

New member
קודם כל קמדן מרקט
וכל האיזור שם מלא בחנויות מעניינות

חרבביש

New member
המדריך ה(לא)מלא לאופנה אלט' בלונדון:
קמדן מרקט!
יש שם איזה ארבעה שווקים, אלטרנטיביים ביותר, והמון חנויות מגניבות - לא לפספס את cyberdog

שימי לב שרוב הדוכנים בשווקים מכילים פריטים מאוד דומים וחלק גדול מהם עובדים ביחד. אין טעם להתעכב על כולם וכדאי למצוא את המקומות המיוחדים, שיכולים להיות נסתרים.
לא לפספס את הupper market (נדמה לי שככה קוראים לו. זה השוק שצריך לעלות בשבילו למעלה, לפני הכניסה לcamden lock market), יש שם המון דוכנים מיוחדים של דברים בעבודת יד.

ברשת חנויות rock london, שאלה בעצם כמה חנויות על oxford street ליד תחנת רכבת tottenham. חנויות שבמבט ראשון יכולות להיראות כמו חנויות תיירים רגילות, סווצ'רטים של לונדון וגלויות, אבל מסתירות בתוכן גם פריטי אופנה אלטרנטיבית.
כשהחלטתי בסוף לא לקנות, המוכר איים להרביץ לי, אני מאוד לא ממליץ. הם גם יקרנים.
מהצד השני של רח' אוספורד יש חנות שנקראת primark, לא מאוד אלטרנטיבית אבל ממש זולה. מומלץ לבקר.

מקום שגיליתי במקרה: בלב soho, בchina town, נמצא ה- china town market. בשוק צ'יינה טאון יש המון פריטי אנימה וחתולים סיניים, אבל באחת הפינות אפשר למצוא שתי חנויות (דוכנים?): אחת שמבוססת על פריטים של פירסינג והרחבות, ויש בה גם חגורות מגניבות ושאר אקססוריז אפלים למדי, והשניה שיש בה מבחר תיקים, חצאיות ושמלות של hell bunny ו-living dead souls (שכל קמדן טאון מרוצפים בהם) ואפשר למצוא שם דילים מעולים.

רשת החנויות rokit שיש בכמה מקומות בלונדון, כולל covent garden במרכז, בגדים יד שנייה מגניבים ויוצרי טרנדים.

טיפים כלליים:
בכל השווקים וברוב החנויות - אלה שלא יקרות ממש - אפשר להתמקח עם המוכרים - והם יכולים להגיע לחצי מהמחיר אפילו.
הרבה מהם ינסו לשכנע אותך לקנות בלהגיד "זה האחרון שיש לי". הרבה פעמים זה שקר ואין צורך להתייחס לזה. בצ'יינה טאון זה יכול להיות נכון, אבל אז זה רק אומר שאת יכולה להוריד את המחיר עוד יותר.

פונפון32

New member
היי, האם מישהי נתקלה בגלביות בסגנון

רוז'י בן יוסף?
אשמח להמלצות על מעצבי גלביות, אבל דברים מיוחדים בבקשה ומבדים איכותיים.

שאלה!

[תסלחי לי מרווה שלא שרשרתי לשרשור שאלות אבל הוא מה10.9 וזה לא יקפוץ. אני גם ככה הולכת להיעלם מפה אחרי שאני שולחת את ההודעה.
]

אהלן.

לא יודעת אם זה בדיוק מתאים לפה אבל לפי מה שזכור לי זאת שאלה שהייתה עולה פה מפעם לפעם, בעבר. דר. מרטינס, איפה אפשר לקנות? כרגע לא הכי משנים לי הצבעים, אבל אני חייבת נעל סגורה בסגנון דר. מרטינס בתוך שבועיים-שלושה.
ואם לא, יש למישהו מושג אם יש כבר מגפיים בחנויות?
אני רואה רק כפכפים בכל מקום שאני הולכת אליו...אני נמצאת רק בראשל"צ/רחובות ובת"א אני כמעט ולא נמצאת ולא מתכננת להגיע לשם. ואני ממש חייבת מגפיים!

אם מישהו יכול לענות לי, אני אשמח.

חנויות יד שניה בירושלים- עזרה?

יש כאן מישהי שיכולה להדריך אותי לכיוון חנויות בגדים יד שניה בירושלים?
היחידה שמצאתי בינתיים זה באיזה חדרון קטן בבן יהודה 2. שמעתי שיש גם בשוק מחנה יהודה... אבל איפה בדיוק? מישהי יודעת?

תודה מראש =)

ravitsal

New member
ד"ר מרטינס :)

נשארו בודדים ברשת "וויקנד" יש ברחובות, ירושלים, באר שבע ועוד.. עולה 99 לזוג!! מקוריות !! קניתי שתיים..לא תמצאי יפות יותר\זולות יותר !

Capelli Neri

New member
יש חנות

ברחוב יעבץ - סמטה מאחורי בניין הפעמון, חנות בשוק מחנה יהודה - של נעמי הצרפתייה - רק שהמחירים לא זולים בכלל, חנות חדשה שלא בדקתי על רחוב יפו, קרוב יחסית לכיכר ציון, אולי זה החדרון שדיברת עליו.
יש אחת ברחוב החבצלת, למעלה, קרוב למגרש הרוסים שנראית די נחמדה, יש את חנויות הגמ"ח ליד השוק, בסמטה קטנה שיוצאת מרחוב מזכרת משה - הן לא פתוחות בשישי אבל בשאר השבוע קשה לפספס אם עוברים ברחוב מזכרת משה. יש אחת, או לפחות הייתה, חנות ממש ליד "האוגנדה", ברחוב שיורד ליפו...וזהו נראה לי.

Blue Emptiness

New member
צודק בהחלט! מצטערת שלא שמתי לב קודם, יטופל בערב

אוף, איך בא לי ללונדון.

matilda1984

New member
אז כך...

יש בשוק את החנות של נעמי הצרפתיה כמו שנאמר כאן ויש עוד אחת לא יודעת ממש איך להסביר זה שנכנסים לשוק מר"ח אגריפס איפה שארומה אז מצד שמאל יש ירידה שם יש חנות יד שניה מקסימה מצד ימין מרחוק זה נראה כמו חנות של כלי בית אבל יש שם גם המון בגדים ואביזרים. ואכן בשתי החנויות המחירים לא זולים.
החנות בר"ח החבצלת אגב נסגרה.
יש גם חנות שנקראת אלכסנדרה קרוב לכיכר ציון זה באחת הפניות מר"ח יפו ממש קרוב לרחוב יפו שמאלה זה נקרא ר"ח דונואס אבל גם שם לא זול בכלל.

PENELO

New member
על איזה אתרים אתם יכולים להמליץ לי שאפשר

להזמין מהם בגדים מגניבים ומיוחדים?
היחיד שאני מכירה זה HOT TOPIC ובנתיים אני לא רואה שם משהו שממש תפס אותי...
וממש בא לי להתחדש במשהו לחורף :)
תודה ^^

PENELO

New member
אוקי אני אנסה להיות יותר ספציפית בבקשה שלי

אני מחפשת מעילים בסגנון לוליטה או בגדים חורפיים עם הדפסים מגניבים.
אז אתרים שיש בהם דברים בסגנון הזה יוכלו ממש לעזור לי :)
תודה!

ZombifiedArbok

New member
לגבי לוליטה,

[ד"א, גם "לוליטה" זה כללי מאוד, יש כל מיני סגנונות של לוליטה. אבל בכל מקרה,]
מה התקציב שלך? אם יש לך תקציב מוגבל, תנסי את בודיליין: http://www.bodyline.co.jp/bodyline/showAll.asp?type=lolita
יש שם כמה אסונות לא לוליטיים בעליל, אבל בכלליות יש להם פריטים סבירים ביותר.
או אוליי את Fan+Friend http://www.fanplusfriend.com/servlet/the-Gothic-Lolita-cln-Coats-&-Jackets/Categories
לי אישית אין ניסיון קודם איתם אבל ממיטב הבנתי האיכות שלהם לא רעה בכלל, ויש להם דגמי מעילים ממש חמודים.

אם תקציב זה לא בעיה אצלך, כמעט ואי אפשר לטעות עם המותגים; יש רשימה ע-נ-ק-י-ת פה: http://hellolace.net/shopping/where-to-buy#popularstores [ולדעתי הם כבר התחילו למכור פריטים חורפיים].

לגבי בגדים חורפיים בסגנונות אחרים, אוליי תמצאי משהו בחנות הזו: http://stores.ebay.com/REFUSE-TO-BE-USUAL?_rdc=1 בכלליות הם אמינים ואין איתם בעיות, אבל לדעתי המחירים שלהם קצת מוגזמים [אבל זו רק דעתי, כמובן].

למעלה