ב- YNET סוקרים כמה מקומות חדשים שעומדים להיפתח:
סניף חדש למלבי דג'אני ביפו, בר בשר בתל מונד, חנות המתמחה בקפה, מסעדה איטלקית כשרה ברעננה, מעדנייה טבעונית בפלורנטין, אוכל פרואני ועוד.
  http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4907178,00.html
הביאו האיטלקים מארצות הניכר. תודו שהם ידעו לעשות מטמורפוזה למוצר: הקפה האתיופי היה לאספרסו
הפת (פיתה) שלנו הייתה לפיצה והאיטריות הסיניות לפסטה.
לכן מוצדק שמה של הרשת - ספורה (sapore) - טעם, למרות שבקפה משחקים גם פקטורים נוספים כמו ריח
ומראה (הקרמה).
ואני? קולה קפה ירוק מידי מספר ימים, שומר אותו בוואקום ושותה אותו דרך אוסקר II החדשה שלי.
עוד ראמן? עוד מקסיקני גנרי? עוד המבורגר ופיצה וחומוס? שוק אוכל יכול ואמור להיות להיות קרנבל לפודיז. במקום זה הופכים אותו לטקס מפוהק וממוחזר לעייפה. דבר אחד מסקרן לא ראיתי. מקווה לפחות שרמת הביצוע של מצעד הקלישאות שמציעים שם תהיה גבוהה.