שירשור כתבות מהתקשורת

החתולית

New member
פרימיטיבו - בר ירושלמי שמחבר בין יין ניו זילנדי לאבטיח

בנענע 10 מספרים על הבר הירושלמי החדש שייפתח רק ביום רביעי.
&nbsp
אורי ענבר ותומר קיסר מהמנזה, פותחים בר יין ברחוב קינג' ג'ורג' הירושלמי, ומבטיחים להכיר לחך הישראלי יינות מזנים וממחוזות שונים בעולם, החל מפורטוגל ועד ניו זילנד, לצד מנות בר. תמחור הכוסות ינוע בין 32 ש"ח ל- 48 ש"ח.
&nbsp
http://food.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1250559
 

oreldi

New member
אבי אפרתי עף על הדסון

ביקורת יוצאת דופן בתשבוחות ובמחמאות על המסעדה.
רק משפט אחד לא הבנתי- "לאנטרקוט יש אופי אחר לגמרי. הוא שומני בהרבה, עוצמתי בהרבה, היאנג, להבדיל מהיין.".
מה זה היאנג??
לינק
 

oreldi

New member
למדתי משהו

חשבתי שיש רק מבקר אחד שהוא פילוסוף (שגיא כהן). מסתבר שיש שניים..
 

החתולית

New member
משתמשים ביין ויאנג בהשאלה

כשמתייחסים לניגודים.
&nbsp
זה גם היה שמה של המסעדה הסינית של אהרוני בשדרות רוטשילד.
 

החתולית

New member
בקלנסווה הם בכלל לא סודיים

אמנם סגרו לנו את אבו-נור הנפלאה, אבל פתחו מקום אחר.
 

pix37

New member
כמה תיקונים ותוספות

1. לכדורים קוראים עוואמה לא זלביה.
(זלביה זה מאכל דומה צפון אפריקאי אבל הם לא אותו דבר)

2. עטייף אוכלים בכל הארץ רק ברמאדן - הטענה היא כי צורתו כצורת חצי הסהר המסמל את הירח ואת האיסלם.

3. שני המילואים המקובלים לעטייף הם גבינה ואגוזים. מילוי סחלב עדיין לא ראיתי (מעניין אם הכוונה בעצם לדייסת קורנפלור עם מי ורדים וקינמון).
 

החתולית

New member
לא סחלב, אלא מהלבי

כשנראה מקבל מרקם סחלבי בטיגון. גם אני לא נתקלתי בקטייף במילוי מהלבי.
 

Nרב

New member
והפעם... יובל ב"נ VS רושפלד VS רענן שקד


לא מצליחה להבין בשביל מה בעצם....

 

החתולית

New member
לא צריך לסכסך, אבל

התיאור של בנן-נריה מדוייק מאד, ומי שנפל בפח העיתונות הצהובה, הוא רושפלד עצמו.
 

החתולית

New member
דיקסי נסגרת לשיפוצים

ביום ראשון העלה חיים כהן הודעה בפייסבוק שלו, על כך שדיקסי נסגרת לשיפוצים:
"24 שנים מאז ש"דיקסי" נפתחה, זה לא מובן מאליו מבחינתי. בכלל לא מובן מאליו. אלפי אנשים בחודש, פתוח 24 שעות ברציפות, כנפיים, סלט קיסר, בורגרים, אנטריקוט, הומפרייז, בנדיקט... כולם הועלו על שולחנות הסועדים של היום והלילה בחשיכה שמנתקת את הזמן ומייצרת את תחושת הדמדומים. הרבה אהבות התחילו כאן, בשולחן 23 נחתמו העיסקאות הכי גדולות במשק, משפחות וילדים שההורים שלהם עוד אכלו כאן בלילות כנפיים, דור מביא דור, שרשרת ארוכה של חיים ומעל לכל עובדים שבאו צעירים ולא יכלו להתנתק מהמקום גם אחרי 10 או 17 או 18 שנים ואחד שאפילו איתי כאן מיום הפתיחה 24 שנים.
היום יצאנו לשיפוץ מהיסוד וכמו ה D.N.A של דיקסי גם המשפצים עובדים24/7 בעוד שבוע נחזור."

נקווה שאכן יחזרו.
 

erezavn

New member
פאלומר במקום ה-14 ברשימת 100 המסעדות הטובות בבריטניה 2017

בטקס חלוקת פרסי האוכל The Estrella Damm National Restaurant Awards שהתקיים אתמול (שלישי) בבריטניה:
http://www.haaretz.co.il/food/food-news/1.2992060

הדירוג השנתי מבוסס על קולות של 180 שפים, מסעדנים, מבקרי מסעדות וכתבי אוכל. כל חבר בפאנל יכול היה לבחור עד שבע מסעדות בהן ביקר במהלך 12 החודשים האחרונים. הרשימה לכן מייצגת הרבה מקומות לא פורמליים.

הרשימה המלאה:
http://www.bighospitality.co.uk/Events-Awards/The-Sportsman-best-2017-National-Restaurant-Awards

אני הייתי בלונדון בתחילת יוני.
יצא לי להיות ב-2 מהרשימה הנ"ל: Barrafina Adelaide Street (מקום 5) ו-Gymkhana (מקום 22).
דיווחים נרחבים בהמשך...
 
למעלה