המועדון עובר דירה + תוכנית השבוע הבא.

מיכי 10

Member
המועדון עובר דירה + תוכנית השבוע הבא.

שלום חברים יקרים,

כפי ששמעתם כבר כמה פעמים, עקב סיבות אחדות ושונות, הוחלט להעביר את המועדון שלנו מביכורי העתים, אל "בית הורים ויצ"ו" בתל אביב, החל מהשבוע הבא.
המעבר הזה גורר גם שינוי ביום השבועי שלנו, משלישי, ליום שני.
כך שאנחנו מתכוונים להתחיל את הפעילות שלנו שם ביום שני הקרוב, כ"ח בסיוון תשע"ו - 4.7.16, משעה 18:00 עד 19:15.

הכתובת היא: רחוב דוד המלך 40, פינת רחוב ויצמן, מול הכניסה לבית החולים איכילוב. המועדון יהיה בקומת הקרקע.

שימו לב, יש בקרבת מקום ברחוב דוד המלך עוד בניין של ויצ"ו. אנחנו מתכוונים לבניין שבפינת רחוב ויצמן בלבד!
לגבי קווי האוטובוס המגיעים למקום, יתכן שנוסיף פרטים בשבוע הבא.
למי שבאים במכוניות פרטיות, מס' הטלפון של השומר/ת - 03-6940444.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

התוכנית לאותו מפגש:
עמרי יספר לנו על עריכת ספר הזיכרון ליוסי, שלדעתו, עד אז יהיה כנראה כבר כמעט גמור. עמרי ישתדל לשכפל את תוכן העניינים ויספר על קוריוזים בעריכה. :)
ואם יגיע המקרן באותו יום, הוא גם יראה לנו חלקים נבחרים מהספר.

אחרי הפסקה של רבע שעה, תתקיים ישיבת ההנהלה החודשית.

בואו ותיהנו,
אלדד ומיכל.

מיכי 10

Member
שימו לב, המפגשים יהיו מעתה בימי *שני* בשבוע

למפה של המקום - בית הורים ויצ"ו - בשדרות דוד המלך 40, פינת וייצמן ניתן ללחוץ כאן:
https://goo.gl/xpXNAl

Por mapo de nia nova loko, klaku:

(את הכותרת ואת המפה, קיבלנו מדורון).

מיכי 10

Member
Por mapo de nia nova loko, klaku:

(NI ricevis la mapon de Doron).
*~*~*~*~*~*
Bedaŭrinde, mi ne havas tempon por traduki la diversajn eblojn (eblecojn) atingi per publika transporto al la nova klubejo, kiujn mi ricevis de forumo TAĤBURA CIBURIT, kaj alportis al ĉi forumo nur hebree.

Miĥal.

מיכי 10

Member
קווי אוטובוס למקום החדש של הקלובו.

כתבתי שאם יהיו פרטים לגבי קווי האוטובוס, יתכן שנוסיף אותם בשבוע הבא. אז ביררתי כבר היום, ותוך פחות מחצי שעה קיבלתי תשובות מעולות, מאחת החבֵרות הקבועות והנדיבות של פורום תח"צ המעולה:

מחולון - קו 89 ישר לאיכילוב.

מרמת השרון - כנראה 47/48 עד אבן גבירול גן העיר, ומשם 9 או 55, מה שבא ראשון עד איכילוב.

מרכבת ארלוזורוב - 18/7/59.

מעזריאלי - לא כל כך נוח. אפשר להצטרף ל-56 כשהוא עובר שם, או על אחד הקווים שנוסעים ל"על פרשת דרכים" ולהחליף שם ל 18. (פשוט ל 56 תדירות נמוכה).

מפתח תקווה - קו 82 עד שדרות שאול המלך - בית המשפט ומשם חמש דקות הליכה לאיכילוב. תוספת מפתח תקווה - גם קו 38. ואפשר גם כל קו שנוסע לאורך ז'בוטינסקי (1, 641, 51) ולהחליף בתחנה של רכבת מרכז ל 82, 70, 38 או 142 - כולם לבית המשפט.
אפשר גם לנסוע עם 66 עד ארלוזורוב פינת וויצמן, ומשם חמש דקות הליכה לאיכילוב.

מרמת גן מרכז - ביאליק או הרצל פינת ז'בוטינסקי - ראו את ההוראות של ההגעה מפתח תקווה.

מרמת גן דרום - אלוף שדה פינת דרך רבין - קו 56 עד אבן גבירול פינת דוד המלך ומשם ללכת לאורך דוד המלך. או קו 55 עד ארלוזורוב פינת וויצמן, ומשם חמש דקות ברגל לאיכילוב. ובחזרה - 55 מפתח בית החולים איכילוב.
"אני הייתי עולה כנראה על הראשון שמגיע."

גם אני, מיכל, הייתי מעדיפה כנראה את הראשון שמגיע, כי 55 תדיר יותר, אבל 56 ישיר יותר.
אז "על המזל",
מיכל.
(ושלא תגידו שאני לא דואגת לכם. אומנם בעזרת אחרים, ואף על פי כן).

*~*~*~*~*
חשבתי לנסוע לשם היום אחה"צ או ביום ראשון, כדי לבדוק איך מגיעים לחניה שהובטחה לי, ואיפה בדיוק החדר שלנו, ומה קורה, כדי שאוכל לקבל את פניכם ביום שני. אבל בסוף אין לי אפשרות בשני הימים האלה. אז החלטתי לנסוע רק ביום שני, לצאת פשוט בשעה מוקדמת יותר בהרבה, ולעשות את הנסיעה בתח"צ. כי אין לי מושג איך אסתדר שם בלי להכיר קודם את המקום. לכן שאלתי גם על ההגעה מרמת גן דרום.

*~*~*~*~*
ונקווה שיהיה לנו שם טוב ונעים, וללא בעיות מכל סוג שהוא.

מיכי 10

Member
והנה הוראות הנסיעה מבת ים -

מבת ים - אם יש קו 26 קרוב, אפשר לנסוע איתו עד אבן גבירול פינת דוד המלך. ובכל
מקרה, כל קו שנוסע לכיוון דרך בגין כמו 1, 40, 42, 240, אפשר להחליף ממנו ל-89 בדרך. או לעלות על הרכבת ולנסוע לרכבת מרכז, ומשם ברגל או עם 18/59.

מיכי 10

Member
La klubo translokiĝas; la nova tago - lundo, 4.7.16

Karaj geamikoj,

Kiel vi jam legis en la letero de Amri, nia klubo finfine translokiĝas.

Ekde nun ni renkontiĝos en Bet Horim WIZO, David Hameleĥ-str. 40, angule de Weizman-str., Tel-Avivo, vid-al-vide al la enirejo de Hospitalo Iĥilov.

Bonvolu atenti: ekde nun ni renkontiĝos ĉiu-lunde, ne ĉiumarde, kiel antaŭe.

Krome, bonvolu noti, ke estas ankaŭ alia konstruaĵo de WIZO tie - ni renkontiĝos en Bet Horim WIZO - la domo, kiu troviĝas angule de Weizman-str.

Bv. vidi sube ligilojn al mapo, ricevita de Doron.

En la programo:

Amri rakontos al ni kuriozaĵojn pri la redaktado kaj la preparlaboro de la Memorlibro de Josi, kaj ni eble ankaŭ vidos partojn de la libro mem, se eblos ricevi la projekciilon tiam.

La programo okazos, kiel ĉiam, inter la horoj 18:00-19:15.

Post la paŭzo okazos la monata estrarkunsido.

Vi ĉiuj estas invitataj.

Amike,
Eldad

מיכי 10

Member
אחרי שיחה עם יהושע, הבנתי איפה *החנייה* של ויצ"ו,

שאותה אני מכירה כבר מלפני שנים, ברחוב רבקה זיו 1 (פינת שד' דוד המלך38).
לכן נראה לי שאוותר על תח"צ, ואבוא בכוחות עצמי.

הסבר להגעה לחניה, אחרי שבדקתי גם במפה של וויז, שכיווני התנועה לא השתנו במשך השנים:

למגיעים מרחוב ויצמן דרום (פינת שאול המלך):
יש לפנות בפנייה הראשונה מוויצמן שמאלה, לרחוב ברקוביץ', וממנו בפנייה הראשונה ימינה, לרחוב רבקה זיו. להמשיך עד מס' 1, ושם בצד ימין החניה. היא שייכת גם לוויצ"ו 38 = בניין ההנהלה, וגם לוויצ"ו 40, ששם יהיה המועדון שלנו.

מי שמגיעים מוויצמן צפון: יש לעבור את הכניסה לבית חולים איכילוב שבצד שמאל, ולעבור את שדרות דוד המלך שבצד ימין, ומיד אחרי השדרות, לפנות לרחוב ברקוביץ', והשאר - כנ"ל.

ראו במפה לעיל.

תזכורת: הטלפון של השומר: 03-6940444.

למעלה