אז מה חשבתם על מאסטרשף?

החתולית

New member
אז מה חשבתם על מאסטרשף?

העונה החדשה יצאה לדרך, מה חשבתם על האודישנים הראשונים?

so far so good

סה"כ היה טוב ומהודק יותר מבחינת עריכה
חסכו לנו את ביקורי הבית המיותרים ו"קופסאות ההפתעה" והריצות עאלק לסופר
הקטע של הפיתה נחמד מאוד. מאפשר יצירתיות מצד אחד ותחרות מצד שני
אהרוני כרגע משתלב ברבעייה
הסיפורים האישיים קיימים אך במינון שעדיין ניסבל ...
מקווה שימשיכו ככה

החתולית

New member
לא יודעת

לטעמי שוב היו יותר מדי סיפורים אישיים קורעי לבבות, שהשופטים נשאבו לתוכם.
&nbsp
החל מהבוכרית שנאלצה לטפל במשפחה מאז שהיתה ילדה, דרך הבחורה הצעירה שרוצה ילדים אבל אין לה, וכלה במתנחל שגרר את התכנית למקום פוליטי ובסוף לאחד המיצגים הצבועים והמזוייפים ביותר שנראו במאסטרשף.
&nbsp
אני מודה שאין לי יותר כוח לשטויות של איל שני, אבל לפחות הפעם אהרוני הצהיר במפורש ששני ממציא דברים.
מישהו צריך לספר לו שאם הוא כבר רוצה להמציא סיפורים על המטבח הערבי, לפחות שידע שלחם בערבית = חובז.
&nbsp

כנראה זה מה שקורה

כאשר מתחילים לראות חצי שעה אחרי שמתחיל ומדלגים על פרסומות ותוך כדי גם
אופים לחם טחינה וגם משחקים קאנדי קראש
הופכים ליותר סלחניים וצורכים מחשבתית באופן בררני מה שמעניין.
נראה איך יתקדם... אני גם ככה פחות ניהנת משלב המיונים ומחכה למשימות. מקווה שהן יהיו מהנות

החתולית

New member
הביקורת של סמדר שילוני ב- YNET

"בתור נכס הריאליטי האחרון של קשת, העונה הנוכחית של "מאסטר שף" מגיעה עם המזווה הכי גדול בעולם והאולפנים הכי נוצצים. בסוף היא בעיקר נשארת פרסומת ארוכה לאוכל שמצולם מעולה. אהרוני מאוורר את המסך עם דיוק ופרופורציות לעומת השופטים האחרים, אבל עזיבתו של רושפלד משאירה את הפאנל בלי אף קול אכזר."
&nbsp
&nbsp
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5032258,00.html

החתולית

New member
הביקורת של עדי רובינשטיין בישראל היום

""מאסטר שף" היא התותח הכבד ביותר שיש לקשת בקנה לרגע יום הדין והפיצול של הטלוויזיה המסחרית בישראל. זה המקום שבו אין אפשרות לטעות אחת, פה רמת הדיוק של הסקרים, ההערכות והביצוע צריכים להגיע לרמת שלמות של מאה אחוז. כל סטייה לכאן או לכאן, והעסק יכול לזלוג לכיוון רשת באפיק 13, ואז שאלוהים ישמור על ילדי הגן."
&nbsp
&nbsp
http://www.israelhayom.co.il/article/510969

Gרר

New member
אני בעיקר תהיתי

אם תהיה עונה 9 ל-MKR.

סורי אבל ממאסטר שף פרשתי כבר לפני שתים וחצי עונות. יותר מדי סיפורים מרגשים עד דמעות על איך הקציצות האלה מזכירות לי את ריח התבשילים בארוחת השבת אצל סבתא כשהיינו חוזרים מבית הכנסת. ויותר מדי התחרבשויות של אייל שני על החשק הסלעי המוטבע במיץ של העגבניה לשחות במעלה הסיר כדי להפיג בחיוניותן את העמילן הנצור באורז, שכל ההווייה שלו מאז בריאת העולם היא לספוח אליו את טיפות הנוזל הניגרות אליו.

אם כבר אז אהבתי לראות את רושפלד בוחן סירים של מתמודדים רגע לפני שהוא שולח להם איזה רמז שאמור להציל אותם מכישלון. אהבתי גם את ההשתלחויות שלו מדי פעם במתמודדים עם יותר מדי פוזה.

תנו לי את פיט ומאנו לעוד עונה של המאסטרפיס ותבטיחו לי שלעולם לא יהיה ניסיון לעשות גירסה ישראלית מזוויעה של הפורמט הזה. אם כבר ישראלי אז "בואו לאכול איתי" עם פס הקול המופתי של שי אביבי, שמסתבר שדווקא יודע לבשל לא רע בעצמו.

Pluplu

New member
חבל שאי אשר לעשות לייק

לגבי MKR- לפי מה שהבנתי- עונה 9 כבר בצילומים ותעלה ב-2018

החתולית

New member
ימצאו, ימצאו

ואם לא ימצאו, ירדפו אחרי אנשים שמישהו ילשין עליהם שהם אוהבים לבשל, וישכנעו אותם כמה טוב להשתתף בתכנית טלביזיה.

Geralt of Rivia

New member
amen to that

הזדעזעתי לראות שמתוכננת גרסה ישראלית ל-MKR. אפילו במקור יש קצת יותר מדי התייחסות ל-heritage של המתחרים ולסיפורים על המתכון של סבתא וכמה חשוב שהיא תהיה גאה. בגרסה הישראלית זה כל מה שישאר ולעזאזל האוכל. ומי כבר יכול להיות מאנו הישראלי?

foofoo77

New member
מאז שפרשתי מיס

אין MKR בחיי.
ואני מכורה קשות לסדרה. לא רק אני, מיכרתי את כל הסובבים שלי אוהבי האוכל.
חברתי קליספרה הסתובבה כאחת הג'אנקיות ללא פיקס.
בקיצור הגיע הזמן לשלוח את שיחיה למעמקי הרשת ולסדר לי קישור לחיץ לראות את מנו האיש והרוטב. ואגב, פיט מסתבר קצת אייל שני מבחינת הסתבכות כלכלית וחובות לא סגורים (התאכזבתי לקרוא).

החתולית

New member
שיחיה שלך ונדמה לי שגם זה של קליספרה ימצאו

אם לא, אנסה לבקש משיחיה שלי שיעזור.

foofoo77

New member
סביר להניח ששיחיה שלי ימצא לי

לו רק הייתי מוצאת את הזמן להתחיל לחפש ולצפות

כמו כל ריאליטי - הם עוסקים בדמעות ובסיפורים אישים ולא במהות.

מעונה לעונה זה רק מדרדר... העונה הקודמת הייתה ממש ממש משעממת.. ולפי התוכנית הראשונה של העונה הזאת גם כאן יהיה משעמם...
&nbsp
אני עד היום לא מבין את הקטע הזה של המתמודדים הבוכים, ביקשו ממך להכין מנה של סבתא ואתה מתחיל לבכות... כאילו לא הכנת את המנה הזאת כל שבוע.. מה הקטע עם הבכי הזה? זה לא שאני לא אדם רגיש.. אני מבין את הקטע של הצפת רגשות אבל אני בספק אם גם בבית הם פורצים ככה בבכי כל פעם.. בדוק יש כאן התערבות הפקה.
גם בעונות הקודמות הייתה משימת צלחת שהביאו מהבית.. רק הרימו את הקופסא וראו את הצלחת התחילו דמעות. מה דעמות!? אתמול אכלת מהצלחת הזאת!

החתולית

New member
זה פשוט מאד

דמעות קונות מקום לעוד שבוע.
&nbsp
ההחלטות מתקבלות על-פי רמת הריגוש שהמתחרים גורמים, פחות לפי רמת הבישול.

למעלה