בשר טחון-

בשר טחון-


בשר טחון יכול להיות טרי, נקי, איכותי ומשביח תבשילים
ויכול להיות אוסף של שיירי נתחים ומאגר שומן בלתי משוער.

איך אתם קונים את הטחון?
טרי שנטחן מול העין
קפוא שנטחן ונמכר בקצביה
קפוא ובלתי מזוהה
טחון עם תבלינים
טחון נקי
טחון מיושן
טחון מעורב עם סוגי בשר ושומן.


איזה טחון מככב במטבח שלכן?
מה אתן נוהגות להכין מבשר טחון?
נשמח למתכונים...
 

אילנית12

New member
קונה נתח מהקצביה וטוחנים לי

מיד.
מבקשת נתח ללא הרבה שומן.
מכינה המון מאכלים.
תבשיל בשר טחון הודי
ספגטי ברוטב בולונז
קציצות ועוד
 

אילנית12

New member
פסטה ברוטב בולונז


ספגטי ברוטב בולונז
מתאים גם לארוחת ילדים.

מקור ותמונה:אילנית12

חומרים:
פסטה מבושלת ומסוננת לפי הוראות היצרן.

1בצל בינוני קצוץ דק
2 שיני שום קצוצים/כתושים או לפי הטעם.
1 פלפל חריף ירוק קצוץ (אופציונלי)
חופן כוסברה/פטרוזליה קצוצה.
1 כף רסק עגבניות
2 עגבניות מגורדות
כ 250 גרם בשר טחון מופשר.
מלח,פלפל שחור.
תבלין לבשר
פפריקה מתוקה
קורט סוכר
כחצי כוס מים רותחים(או יותר)
הכנה:
להזהיב בצל,להוסיף את הבשר ולפורר אותו בעזרת מזלג,על מנת שלא יווצרו גושים.
מטגנים עד שהבשר משנה את ציבעו.
מוסיפים את שאר החומרים עם התבלינים וחצי כוס מים רותחים ומערבבים היטב,מנמיכים להבה ומבשלים בערך 20 דקות,או עד להסמכה הרצויה.
לבדוק מדי פעם אם יש צורך להוסיף מים.
מניחים פסטה בצלחת ומעל מוזגים את הרוטב.
בתיאבון./אילנית12

עוד מתכוני בשר בבלוג

המלצה על ספר שקראתי לאחרונה
"העזרה"/קטרין סטוקס
כל הפרטים http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2563637






.בנוסף אולי תאהב/י את:
 

ady18

Well-known member
קונה בקצב

הכי אהוב
בולנז
פאי רועים
קבב
קציצות
ממולאים
אלה המובילים.
 
טוחנת לבד

בקר קונה נתח של צוואר או צלעות, לרב קפוא . חותכת לנתכים של כ1/2 קג בעודו קפוא עם סכין חשמלי(אפשר בקצביה)
מפשירה כמות רצויה וטוחנת .
טוחנת גם חזה עוף, נתחי הודו, טריים.
להמבורגר וקבב קונה בשר איכותי מיושן ומקצצת בסכין או במטחנה עם רשת בעלת חורים גדולים..
מבשלת הרבה עם בשרים טחונים( ממולאים, מוסקה, לזניה, קובה, מוקפץ קציצות, ועוד...
 
למעלה