פעם רציתי לאפות עוגת בננה
לפני הרבה שנים, בהיותי תיכוניסט צעיר ויפה, אולי קצת אחרי...
הורדתי מהאינטרנט מתכון (ואז לא היו ממש אתרים בעברית מפותחים כמו היום, אז מצאתי מתכון אמריקאי). הבעיה עם מתכון אמריקאי שכל המידות גם שונות, אבל התגברתי על זה.
בקיצור - עשיתי כל מה שצריך לעשות, הכנסתי את 2 התבניות לתנור וחיכיתי 40 דקות כמו שאמרו.
חיכיתי, חיכיתי, חיכיתי, והנוזל נשאר נוזל, רק שהוא חם ומבעבע.
בסוף אני מוציא את הנוזלים הרותחים האלה מהתנור, לא מבין מה התפקשש פה, ואמא שלי ישר שאלה: "שמת קמח?"
ברור ששמתי! הרי הייתי צריך להמיר את המידות האמריקריות למשהו שאני מכיר - אבל השארתי אותו בקערה בצד, ולא עירבבתי...
מאז לא ניסיתי לעשות עוגת בננות יותר...
מה שכן, קניתי לאחרונה בהודו לא מעט תבלינים, ואמרתי לעצמי שאני חייב לעשות כמה מהמאכלים שאכלתי שם. עד היום לא מצאתי כוח נפשי להתחיל בכלל לחפש משהו.