ה מ ט ב ח ו ן

פריאל12

New member
קומפית, לאאאאא! אסון


אל תנסי את המתכון, זה יצא נורא

אם כבר, אתן לך רעיון לשדרוג שישפר את העוגה פלאים:
הקציפי בנפרדאת החלבונים עם הסוכר. אח"כ הוסיפי את שאר החומרים (+החלמונים) המעורבבים לקצף בתנועות עטיפה.
העוגה תצא אוורירית ולא יבשה ודחוסה, ולא תצטרכי פראמדיק צמוד לאחר כל ביס
(בעצם, אולי עדיף שתידבקי במתכון המקורי והקטסטרופלי....?!
)
 

coffe to go1

New member
איזה רעיון מדליק
כל הכבוד פריאל


מבטיחה להשתתף שיהיה לי זמן....
 

פריאל12

New member
יקירתי, עלייך אני בונה בעניין, כי אם נסמוך על

הבנים, נאכל פרוסה עבשה (ועוד במיקרו!)
 

פריאל12

New member
ב'ריחות משגעים' התכוונת לריח העוגה שנשרפה?? ;

נדמה לי שאני מתחילה להבין למה אנשים ש"זכו" לאכול מפרי ידי, הפכו לפתע פתאום, כך סתם באמצע החיים, לתתרנים
 

פריאל12

New member
היא לא באמת נשרפה, זו אני ההסטרית....

היא פשוט יצאה 'עוגת חנק' במלוא משמעות הביטוי

ואני מקנאה בך!
 

coffe to go1

New member
היום בישלתי

אורז - אני אלופה באורז, כל סוג אורז, מוקפץ, מאודה, סיני, הודי ... מה שתרצו

קישואים עם שמיר ובצל

פרגיות בדבש ושום

הילדים ליקקו את האצבעות.. איזה כיף זה

ולקינוח עוגת ביסקוויטים.. למי שמכיר אחלה עוגה פשוטה וטעימה..

בתיאבון
 

מיכל352

New member
אני הכנתי:)

קרקרים, יצא ממש טעים!
מקמח מלא, ולצערי קצת גבינה.
העיקר שהכנתי משהו חח
 

פריאל12

New member
מיכלי, אהלן ושבת שלום


העיקר שיצא טעים

לא ידעתי שניתן להכין קרקרים לבד....אני מכירה אותם רק בצורה אחת: באריזות בסופר

כל הכבוד!
 

מיכל352

New member
האמת היא

שיצא ממש טעים, לא חשבתי שכך יהיה.
ובבית, ניתן להכין כל דבר עם קצת זמן והרבה רצון:)
 

chompit 81

New member
קפה יקרה

אפשר קצת מתכונים? הפרגיות בשום ודבש- נשמע מעולה!
גם אני מכינה בדר"כ עוגת ביסקוויטים... הכי פשוטה והכי טעימה
 

coffe to go1

New member
מתכונים

פרגיות: כותשת המון שום , מוסיפה דבש או סילאן כמה כפות עושה עיסה ,שופכת פנימה את הפרגיות, מוסיפה שמן זית מלח , מערבבת טוב טוב , (לראות שהרוטב לא יבש ומכסה את כל הפרגיות) משרה את הפרגיות בתוך העיסה לפחות שעה בתוך המקרר שזה מכוסה . מחממת את התנור ל200 מעלות לוקחת שקית קוקי מכניסה פנימה את הפרגיות עם כל הרוטב סוגרת את השקית קוקי ומכניסה לתנור לפחות לשעה, מדי פעם מנערת את השקית, כמובן שלשים אותה על מגש ותשימו לב שיש הרבה רוטב כדי שלא יתייבש. בתיאבון...

קישואים: מטגנת בסיר גדול בצל חתוך עד שנהיה זהוב , מוסיפה קישואים חתוכים לריבועים (לא קטן מידי) , שופכת לסיר נותנת להם 5 דקות להתאדות ואז מוסיפה שמיר חתוך קטן קטן , מערבבת עם הקישואים והבצל, מוסיפה מיים רתוחים עם כף גדולה של אבקת מרק עוף פרווה, לא הרבה מיים בערך עד חצי כמות הקישואים( למי שיודע קישואים מוציאים הרבה מיים ואנחנו לא רוצים מרק) נותנת חצי שעה על אש קטנה עד שהקישואים רכים אבל לא יותר מידי .. וסוגרים את האש .. נותנים עוד 20 דקות בתוך הסיר ואז בתיאבון...

אורז: אני בטוחה שכולכם יודעים להכין...
 

פריאל12

New member
אווווווו קפה....אני מדמיינת ריחות וטעמים

רוצים מתכונים!
רוצים מתכונים!
..............
 
למעלה