יום ראשון- שמח במטבח שבוע טוב
ע עדיקים Active member 14/8/16 #2 אצלנו מלא שאריות משבת הילדים יצאו לחופש הבוקר עם האיש אז הם מסודרים עם ארוחת צהריים, נראה שיספיק גם למחר. מה היה שם עכשיו הולכת לפרט בשרשור סופ"ש .
אצלנו מלא שאריות משבת הילדים יצאו לחופש הבוקר עם האיש אז הם מסודרים עם ארוחת צהריים, נראה שיספיק גם למחר. מה היה שם עכשיו הולכת לפרט בשרשור סופ"ש .
M Maldini Girl New member 14/8/16 #4 אצלי גם שאריות משבת מיום שישי נשאר עוף צלוי משבת נשאר תבשיל של פרגיות ברוטב "חריימה" שאבא הכין עם אורז צהוב שיצאו נהדר.   וחוץ מזה סלט. איך בא לי סלט.
אצלי גם שאריות משבת מיום שישי נשאר עוף צלוי משבת נשאר תבשיל של פרגיות ברוטב "חריימה" שאבא הכין עם אורז צהוב שיצאו נהדר.   וחוץ מזה סלט. איך בא לי סלט.
ח חנהפ Active member 14/8/16 #5 הים צום 9 באב, מכינה לצאת הצום... לרוב מעסיקה את עצמי בשעות אחה"צ במטבח, אכין עוגות שמרים , אולי עוגת דבש. קפה קר או שתיה קרה נשאר לי פסטה ברוטב בטטה שהכנתי ללפני הצום למי שירצה
הים צום 9 באב, מכינה לצאת הצום... לרוב מעסיקה את עצמי בשעות אחה"צ במטבח, אכין עוגות שמרים , אולי עוגת דבש. קפה קר או שתיה קרה נשאר לי פסטה ברוטב בטטה שהכנתי ללפני הצום למי שירצה