מה מבשלים לשישבת

  • פותח הנושא kriz
  • פורסם בתאריך
מרק אפונה,שאת החלק ה 'קשה' בהכנה שלו

אני משאירה לבעל.

רק אצלי,מעבד המזון טוחן במשך קרוב לחצי שעה את האפונה המבושלת,ורק אז המרקם סוף סוף חלק??

הרעש מחריש אוזניים. הפעם ביקשתי מהבעל,שיטחן בזמן שאני הרחק מכאן,בעבודה.

בגלל שאני צימחונית,אני לא מגישה את המרק עם חתיכות נקניק קבנוס. המרק עשוי אפונה,מים,ואבקת מרק ירקות. מתכון מאוד בסיסי,שמרני,
כמו שהמשפחה שלי אוהבת לאכול... ;)

שבת שלום
 

dubit1234

New member
הכנתי חמין מושקע

עם שעועית מסוגים שונים, גרגירי חומוס, פולי סויה
בשר, עוף, תפו"א, ביצים, חיטה, אורז.
יאמי יאמי...
 


הכי פשוט הכי הכי טעים
קציצות בקר ברוטב עגבניות ביתי עם בזיליקום טרי על פסטה פוזילי
(שהתחשק לי להכין בגלל הפירסומת בטלוויזיה רק שהשתמשתי בטחון טרי במקום קציצות מוכנות בגלל התיבול של הקציצה)
עוף בקרם קוקוס וקארי ירוק על אורז לבן
ושניצלים עם צי'פס בטיגון קצר ועמוק
וקריוטוש ביתי לקינוח

שבת שלום
 
למעלה