מנה ראשונה וטעימה,טאבולה רימונים ,,,
טאבולה רימונים חגיגי צבעוני וטעים,
ומאוד קל להכנה:
 
לערבב בקערה את המצרכים הבאים:
2 כוסות פטרוזיליה קצוצה
2 כוסות כוסברה קצוצה
כוס עלי -נענע קצוצים
200 גרם בורגול - גס ,מושרה במים רותחים חצי שעה .
100 גרם בוטנים גרוסים
10 כפות שומשום קלוי
1 כף פלפל ירוק חריף קצוץ
6 כפות תרכיז רימונים
4 כפות סילאן
6 כפות מיץ לימון
5 כפות שמן זית
מלח
200 גרם גרגרי -רימונים.(יש להשיג במגשית בכול סופר).
 
ההכנה:
את הבורגול המושרה, מסננים ממי ההשריה,(אין צורך לבשל),
ומערבבים את הבורגול המסונן ,ביחד עם שאר סוגי הירק שבקערה.
מפזרים מעל הכול גרגרי -רימון ,מגישים לשולחן בקערית שקופה ,
ועם פרוסות חלה טריה.
לילדים יש להכין בקערה נפרדת ללא הבוטנים,למנוע סכנת חנק.