קינוח פרווה עם קוקוס???
bali New member מנהל 30/5/13 #2 אפשר להשתמש בחלב קוקוס או קרם קוקוס כבסיס לקינוח במקום שמנת מתוקה. קרם/חלב קוקוס הם גם פרווה וגם יתנו טעם עדין של קוקוס לכל קינוח. איזה קינוח בדיוק - זה כבר דורש שתפרטי קצת יותר איזה סוג של קינוח את מחפשת, מבד הרצון שיהיה פרווה ובטעם קוקוס/עם קוקוס. אפשר להכין משהו בסגנון של פנה קוטה, אפשר להכין ריבועי באונטי, אפשר להכין עוגה... ועוד.
אפשר להשתמש בחלב קוקוס או קרם קוקוס כבסיס לקינוח במקום שמנת מתוקה. קרם/חלב קוקוס הם גם פרווה וגם יתנו טעם עדין של קוקוס לכל קינוח. איזה קינוח בדיוק - זה כבר דורש שתפרטי קצת יותר איזה סוג של קינוח את מחפשת, מבד הרצון שיהיה פרווה ובטעם קוקוס/עם קוקוס. אפשר להכין משהו בסגנון של פנה קוטה, אפשר להכין ריבועי באונטי, אפשר להכין עוגה... ועוד.
י יעל י New member 30/5/13 #3 היי,ריבועי באונטי נשמע טוב... כיוון של עוגה או כדורים משהו... שהיינו ילדים היינו עושים עוגה קרה מביסקויטים כמו כדורי שוקולד ,משטחים ועל זה שכבה לבנה עם קוקוס,מגלגלים,מקפיאים ושפורסים כמו רולדה.מכירים?אולי מישהו זוכר איך?
היי,ריבועי באונטי נשמע טוב... כיוון של עוגה או כדורים משהו... שהיינו ילדים היינו עושים עוגה קרה מביסקויטים כמו כדורי שוקולד ,משטחים ועל זה שכבה לבנה עם קוקוס,מגלגלים,מקפיאים ושפורסים כמו רולדה.מכירים?אולי מישהו זוכר איך?
ס סוף סוף אמא New member 31/5/13 #4 באונטי... הכנתי לא מזמן זה המתכון. יצא מאוד מוצלח את יכולה להחליף את השמנת מתוקה בקרם/ מי קוקוס או בשמנת צמחית
באונטי... הכנתי לא מזמן זה המתכון. יצא מאוד מוצלח את יכולה להחליף את השמנת מתוקה בקרם/ מי קוקוס או בשמנת צמחית
ס סוף סוף אמא New member 2/6/13 #6 סליחה... מצרפת מתכון.. http://mobile.mako.co.il/food-cooking_magazine/sweets/Article-22bbb0e645cbe31006.htm
סליחה... מצרפת מתכון.. http://mobile.mako.co.il/food-cooking_magazine/sweets/Article-22bbb0e645cbe31006.htm